דרוש מידע מישהו ניסה לאחרונה ממש, להירשם לגיטהב?

• הוסף לסימניות
מנסה כבר כמה שבועות וגם ביקשתי מחברות שינסו לרשום אותי מהמחשב שלהם עם חשבונות ג'ימייל ושמות משתמשים שונים,

אף אחת לא מצליחה,

אולי יש בעיה בשרת שלהם?

יש מישהו שיכול להסביר לי אתה תופעה?

אני צריכה עזרה!

• הוסף לסימניות
איך ניסת להרשם?
יכולה לשלוח את השגיאה?

• הוסף לסימניות
מנסה כבר כמה שבועות וגם ביקשתי מחברות שינסו לרשום אותי מהמחשב שלהם עם חשבונות ג'ימייל ושמות משתמשים שונים,

אף אחת לא מצליחה,

אולי יש בעיה בשרת שלהם?

יש מישהו שיכול להסביר לי אתה תופעה?

אני צריכה עזרה!
לא נראה לי שהבעיה בשרת...
אני ספציפית נרשמתי לפני כמה חודשים והלך חלק
אולי באמת תעלי מה השגיאה שהוא נותן לך

• הוסף לסימניות
לפני חודש בערך נרשמתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני חודש לא אומר לי כלום,
כל החברות שלי נרשמו אז,
אני התחלתי אתה הקורס על גיט בערך לפני שבועיים וזה מה שהוא כותב לי, לחברות שלי ולמורה שלי:

Unable to verify your captcha response. Please visit https://docs.github.com/articles/troubleshooting-connectivity-problems/#troubleshooting-the-captcha for troubleshooting information.
זו שגיאה שהוא לא מצליח לאמת את הCAPTCHA
האם יש סינון על המחשב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל החברות שלי נרשמו אז,
אני התחלתי אתה הקורס על גיט בערך לפני שבועיים וזה מה שהוא כותב לי, לחברות שלי ולמורה שלי:

Unable to verify your captcha response. Please visit https://docs.github.com/articles/troubleshooting-connectivity-problems/#troubleshooting-the-captcha for troubleshooting informatio

נסי לבדוק את הדמו
?

• הוסף לסימניות
נסי לבדוק אם הקפצ'ה של גוגל עובדת לך
כנסי לקישור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי נטפרי ולכל מי שניסה גם יש נטפרי, פניתי לנטפרי והם ניסו לעזור ואמרו שזה לא קשור.
בטח שקשור
את אומרת שכל החברות שלך עם נטפרי לא הצליחו להרשם

• הוסף לסימניות
ובכללי לא יודע אם אפשר להיות מתכנת עם נטפרי
זה חוסם ממש הרבה דברים שצריכים אותם לעבודה
ואם יש עוד אבטחה בעבודה זה עוד יותר מתנגש ועושה בעיות

• הוסף לסימניות
כל החברות שלי נרשמו אז,

Unable to verify your captcha response. Please visit https://docs.github.com/articles/troubleshooting-connectivity-problems/#troubleshooting-the-captcha for troubleshooting information.
שמתי את השגיאה לג'מיני
ותשובתו:
נראה שנתקלת בשגיאה באימות ה-Captcha של GitHub. הנה כמה צעדים פשוטים שיכולים לפתור את הבעיה:

1. בדיקת הדפדפן​

• נטרול חוסמי פרסומות: תוספים כמו uBlock או AdBlock עלולים לחסום את טעינת ה-Captcha. נסה לכבות אותם זמנית.
  • גלישה בסתר (Incognito): נסה לפתוח את העמוד בחלון גלישה בסתר כדי לוודא שאין התנגשות עם עוגיות (cookies) או תוספים אחרים.

2. הגדרות רשת​

• ניתוק VPN: GitHub נוטה להקשיח את האבטחה מול כתובות IP של שירותי VPN, מה שעלול לגרום לכישלון האימות.
  • רענון הדף: לפעמים טעינה מחדש פשוטה של הדף פותרת את הבעיה אם מדובר בשגיאת תקשורת רגעית.

3. ניקוי נתונים​

• ניקוי מטמון (Cache) ועוגיות: מחק את נתוני הגלישה הקשורים לאתר GitHub ונסה להיכנס שוב.
אם אתה מנסה להתחבר דרך ה-Terminal (שורת הפקודה) ונתקל בזה, מומלץ להשתמש ב-Personal Access Token (PAT) במקום בסיסמה הרגילה שלך.

האם תרצה שאסביר לך איך ליצור טוקן (PAT) כדי להתחבר ללא צורך באימות בדפדפן?

בגדול אני ממליצה מאוד לעבוד איתו הוא פתר לי בעיות רבות בשימוש בגיט באבטחה בריבוי משתמשים וניהול הרשאות

• הוסף לסימניות
למי שלא הבין,
לא אמרתי שכלה חברות שיש להן נטפרי לא הצליחו,
כולן הצליחו לפני חודש, וגם א הן היו עם נטפרי
והחל מלפני שבועיים כל אלה ניסו לעזור לי לפתוח לא הצליחו

• הוסף לסימניות
תנסי דפדפן אנונימי

• הוסף לסימניות
ואיך ניסת להרשם עם חיבור ישיר לגוגל או עם מייל וסיסמה?

• הוסף לסימניות
נטפריי רושמים שלפעמים הקאש גורם לבעיות
נסי דפדפן אנונמי או מחיקת המטמון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה