- הוסף לסימניות
כשניסיתי לקנות, עלה לי ריבוע בו הייתי צריכה להקליד מחיר
לא הבנתי מה זה בדיוק, רשמתי מחירים ברצף... בסוף התברר לי שזה היה מכירה פומבית.
בכלל לא היה מוסבר הדבר.
בסוף "זכיתי" וקיבלתי בקשה לשלם. ז"א הכרחה לשלם, פעם ביום הם שולחים לי התראה על חיוב לשלם את ה"זכיה" הגדולה.
אני בכלל לא מעוניינת במוצר, גם אם רציתי אז, במחיר הסופי 4.2$ לא מתאים לי
עכשיו שולחים לי הודעה זו: (תרגום)
מוכר whisperwhisler פתח מקרה פריט שלא שולם לPW פרח הסרוגה Beanie סרוגים כיפה Hat תינוק בן יומו פעוטות פינק חם ילדה. הם פתחו את התיק, מכיוון שלא קיבלו תשלום עבור הפריט.
נא לשים ידי נוב-10-14, כך המוכר יכול לשלוח את הפריט אליך, אחרת, המוכר יכול לבטל את זה.
אם אתה כבר שילמת עבור הפריט, אנא צור קשר עם המוכר חייב לפתור את זה כל כך המוכר יכול לסגור את התיק ללא השלכות. זה חשוב כי אתה מנסה לפתור את הבעיה הזו כי פריט שלא שולם יכול להיות מוקלט על החשבון שלך ולגרום להגבלות בעתיד לחשבון שלך.
אם יש סיבה שאתה לא שילמת עבור פריט זה, או שאתה לא והמוכר יכולים להסכים על החלטה, קראו את ההנחיות שלנו על מה שאתה צריך לעשות עכשיו.
אם אתה כבר שילמת עבור הפריט, אנא צור קשר עם המוכר חייב לפתור את זה כל כך המוכר יכול לסגור את התיק ללא השלכות. זה חשוב כי אתה מנסה לפתור את הבעיה הזו כי פריט שלא שולם יכול להיות מוקלט על החשבון שלך ולגרום להגבלות בעתיד לחשבון שלך.
אם יש סיבה שאתה לא שילמת עבור פריט זה, או שאתה לא והמוכר יכולים להסכים על החלטה, קראו את ההנחיות שלנו על מה שאתה צריך לעשות עכשיו.
מה לעשות? יש לו זכות להכריח אותי לקנות פריט שאינני מעוניינת בו?
(בכלל עניין המכירה הפומבית, לא היה ברור!)
מי שיודע איך לעזור אשמח תודה.
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //