בעיה בebay

• הוסף לסימניות
:mad:לפני כמה ימים קיבלתי מייל עם הודעה מEBAY על כובע תינוק ב0.1$
כשניסיתי לקנות, עלה לי ריבוע בו הייתי צריכה להקליד מחיר
לא הבנתי מה זה בדיוק, רשמתי מחירים ברצף... בסוף התברר לי שזה היה מכירה פומבית.
בכלל לא היה מוסבר הדבר.
בסוף "זכיתי" וקיבלתי בקשה לשלם. ז"א הכרחה לשלם, פעם ביום הם שולחים לי התראה על חיוב לשלם את ה"זכיה" הגדולה.
אני בכלל לא מעוניינת במוצר, גם אם רציתי אז, במחיר הסופי 4.2$ לא מתאים לי

עכשיו שולחים לי הודעה זו: (תרגום)
מוכר whisperwhisler פתח מקרה פריט שלא שולם לPW פרח הסרוגה Beanie סרוגים כיפה Hat תינוק בן יומו פעוטות פינק חם ילדה. הם פתחו את התיק, מכיוון שלא קיבלו תשלום עבור הפריט.

נא לשים ידי נוב-10-14, כך המוכר יכול לשלוח את הפריט אליך, אחרת, המוכר יכול לבטל את זה.

אם אתה כבר שילמת עבור הפריט, אנא צור קשר עם המוכר חייב לפתור את זה כל כך המוכר יכול לסגור את התיק ללא השלכות. זה חשוב כי אתה מנסה לפתור את הבעיה הזו כי פריט שלא שולם יכול להיות מוקלט על החשבון שלך ולגרום להגבלות בעתיד לחשבון שלך.

אם יש סיבה שאתה לא שילמת עבור פריט זה, או שאתה לא והמוכר יכולים להסכים על החלטה,
קראו את ההנחיות שלנו על מה שאתה צריך לעשות עכשיו.
פינק חם PW פרח הסרוגה Beanie סרוגים כיפה Hat תינוק בן יומו פעוטות הילדה פריט #: 111496519164 בסופו של זמן: אוקטובר-29-14 PDT 09:53:14 מוכר: whisperwhisler מקרה פתח: יום חמישי, נובמבר 6, 2014 9:53:23 PST פריט שנרכש צפה

מה לעשות? יש לו זכות להכריח אותי לקנות פריט שאינני מעוניינת בו?
(בכלל עניין המכירה הפומבית, לא היה ברור!)
מי שיודע איך לעזור אשמח תודה.

• הוסף לסימניות
אין כאן מישהו שיכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לנסות להשיב את טענותייך למייל, באנגלית (להיעזר בתרגום...)

• הוסף לסימניות
כן מאוד יעזור.
השאלה שלי, ממי שמורגלת באתרים האלה, ובכלל
אם יש מצב שהוא יכול להכריח אותי לקנות מוצר??

• הוסף לסימניות
כל מי שנכנס לאיביי יודע, שיש מכירות פומביות וכו'.
לפי הטענות, נראה שאינך מבינה אנגלית. אם האתר היה בעברית היית מבינה מיד מה הכוונה bid.
בכל מקרה, המוכר לא יוותר לך, כי הוא הפסיד לקוח אחר שהיה קונה את זה במקומך.
הוא פתח קייס, ואם לא תשלמי יהיו אח"כ הרבה מוכרים שלא יסכימו למכור לך.
אם רצית את המוצר במחיר מסוים, ואת עכשיו צריכה לשלם עוד דולר שניים, לא כדאי להיכנס לבעיות בגלל זה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה על תשובתך. אני אכן לא דוברת אנגלית. מבינה מה שהכרחי.

מה זה כל מי שנכנס לאיבי? זה כתוב באיזה מקום? איפה?
איזה בעיות לדוגמא זה יכול לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1420733:
לנסות להשיב את טענותייך למייל, באנגלית (להיעזר בתרגום...)

אכן, ממקרה בעבר שזכיתי והתחרטתי, לאחר דין ודברים ביני ובין המוכר כספי הושב ב"ה.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע השימושי.
מה אמרת לו?

• הוסף לסימניות
הסברתי לו בפשטות על שטעיתי בין שני מוצרים , ולהפתעתי נעניתי בחיוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1420889:
תודה על תשובתך. אני אכן לא דוברת אנגלית. מבינה מה שהכרחי.

מה זה כל מי שנכנס לאיבי? זה כתוב באיזה מקום? איפה?
איזה בעיות לדוגמא זה יכול לעשות?
א. זה כתוב בכל דף מכירה שזה מכירה עם הצעות. שזה אומר מכירה פומבית.
ב. כשהצטרפת, חתמת על הסכמים שזה רשום שם.

תמיד כדאי לנסות לדבר עם המוכר, אבל אם הוא לא יסכים, זו בעיה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון אם זוכים במכרז שלא רוצים, לפי החוקים שכתובים באתר אפשר לשלוח למוכר בקשה תוך שעה ולבטל את העסקה. אם לא את אכן התחייבת לשלם ואת אמורה לשלם.
כעת יש לך 3 אפשרויות:
א. לשלם ולגמור עם הסיפור, להתמודד עם המחיר שיחסית יצאת בזול למרות הכל.. (ולא מכרז שפתאום גילית דמי משלוח של $50..) ופעם הבאה להיות זהירה בקניות ברשת..
ב. לכתוב למוכר בקשה לביטול ולהסביר שהתבלבלת ולא התכוונת וכו', יש סיכוי טוב שהוא יסכים..
ג. יש כאלו שמתעלמים ולא משלמים. לא מומלץ בכלל (חוץ מהעניין שצריך לשלם כי ביצעת עסקה) המוכר פתח כעת קייס על שמך ועל כך שאת בעייתית, וזה יגרום בהמשך לכך שלא תוכלי לקנות כמו שאמרו לך. עכשו, יש הטוענים שעד 2 מכרזים שלא קנית זה לא סוף העולם ולא קורה כלום מלבד תזכורות. אחרי 2 כאלו איביי עשויים לבטל את החשבון שלך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1chana;1421240:
אחרי 2 כאלו איביי עשויים לבטל את החשבון שלך..

וזה כל כך מפחיד...
תודה רבה על העזרה וההסבר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה