נכתב ע"י TIP X;426399:אני מבין שאתה מדבר בראי ובשם המקצועיות ואני גם מסכים שיש מושג של גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה אולם זה לרדוף אחר הרוח.
תחשוב יש מקומות שמראים סרטים לתלמידים וכשיש תמונה לא צנועה המורה קם להסתיר, ועד דהכי והכי.. עצוב!
וזה אותו דבר! כחמישה חודשים שנתיב ואתרוג על משקל המורה קמים מהמקום לשים יד אולם להבדיל מהמורה אתם ואתרוג כבר חמישה חודשים [ואני לא לועג למאמצים] לאחר שהמורה שם יד אתם עדיין לא שמתם..
ובלי להתפלסף: אם כל תקופת זמן שגוגל תחליט לעשות שטות נאלץ לחכות חודשים רבים לתיקונכם אני אומר לכם בלי לשמוע את הרבנים, לכו חפשו עבודה אחרת. כי לא מכניסים איסורי תורה הביתה במסווה של היתר שנאמר בכלל על גזירות חז"ל ואינו תקף על איסורי תורה.
אנשים אחראים היו מודיעים לכל בעלי הגימייל בשם הרבנים שתוך 48 שעות הגימייל נסגר עד להודעה חדשה וכולם לפנות את ההודעות החשובות לאאוטלוק וכדו' [תוגש עזרה לנצרכים לכך באתרי נתיב ואתרוג וכו'] ומסדרים משהו כדי שכל ההודעות הבאות שישלחו לגימייל יגיעו ישירות לאאוטלוק של הלקוח
כן, כשיש חפץ חשוד מפנים את האנשים עד בוא החבלן.
נכתב ע"י TIP X;426399:אני מבין שאתה מדבר בראי ובשם המקצועיות ואני גם מסכים שיש מושג של גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה אולם זה לרדוף אחר הרוח.
תחשוב יש מקומות שמראים סרטים לתלמידים וכשיש תמונה לא צנועה המורה קם להסתיר, ועד דהכי והכי.. עצוב!
וזה אותו דבר! כחמישה חודשים שנתיב ואתרוג על משקל המורה קמים מהמקום לשים יד אולם להבדיל מהמורה אתם ואתרוג כבר חמישה חודשים [ואני לא לועג למאמצים] לאחר שהמורה שם יד אתם עדיין לא שמתם..
ובלי להתפלסף: אם כל תקופת זמן שגוגל תחליט לעשות שטות נאלץ לחכות חודשים רבים לתיקונכם אני אומר לכם בלי לשמוע את הרבנים, לכו חפשו עבודה אחרת. כי לא מכניסים איסורי תורה הביתה במסווה של היתר שנאמר בכלל על גזירות חז"ל ואינו תקף על איסורי תורה.
אנשים אחראים היו מודיעים לכל בעלי הגימייל בשם הרבנים שתוך 48 שעות הגימייל נסגר עד להודעה חדשה וכולם לפנות את ההודעות החשובות לאאוטלוק וכדו' [תוגש עזרה לנצרכים לכך באתרי נתיב ואתרוג וכו'] ומסדרים משהו כדי שכל ההודעות הבאות שישלחו לגימייל יגיעו ישירות לאאוטלוק של הלקוח
כן, כשיש חפץ חשוד מפנים את האנשים עד בוא החבלן.
נכתב ע"י אברהם;427051:לנציגי נתיב, אתרוג, רימון וכו'
יש לי רעיון:
במקום לריב עם הדבר הזה שנקרא gmail כבר כמה חודשים, תְפַתְחוּ דואר וובי דומה לו מבחינת הממשק, הנוחות, אפשרויות החיפוש, כמות שטח האחסון, הצ'ט, התרגום המובנה וכו'.
אני בשמחה אצטרף לזה, למרות שאני לא נוגע בבאזז בכלל ושאין לי שום כוונה לגעת בו, והוא אצלי מכובה מהיום הראשון שהוא הופיע.
נכתב ע"י TIP X;427044:...שיש להם בוקס של הספק שאפשר לראות דרכו את כל ההודעות מכל מחשב וגם לקבל לאאוטלוק כך שהטכנולוגיה ישימה...
אמנם לא בכזו רמה גבוהה אבל לאינטרנט רימון יש גם מערכת דואר מבוססת ווב.נכתב ע"י אברהם;427051:לנציגי נתיב, אתרוג, רימון וכו'
יש לי רעיון:...תְפַתְחוּ דואר וובי דומה לו מבחינת הממשק, הנוחות, אפשרויות החיפוש, כמות שטח האחסון, הצ'ט, התרגום המובנה וכו'...
נכתב ע"י אברהם;427051:לנציגי נתיב, אתרוג, רימון וכו'
יש לי רעיון:
במקום לריב עם הדבר הזה שנקרא gmail כבר כמה חודשים, תְפַתְחוּ דואר וובי דומה לו מבחינת הממשק, הנוחות, אפשרויות החיפוש, כמות שטח האחסון, הצ'ט, התרגום המובנה וכו'.
אני בשמחה אצטרף לזה, למרות שאני לא נוגע בבאזז בכלל ושאין לי שום כוונה לגעת בו, והוא אצלי מכובה מהיום הראשון שהוא הופיע.
נכתב ע"י bris;427473:אם רוצים מוצר גנרי שנמצא בשוק , זה לא כ"כ קשה, יש גם את המוצרים שמבוססים על OFFICE WEB , אבל הם לא בנויים לגישה המונית.
מוצר ברמה של גימייל זה השקעה בקנה מידה של מליוני דולרים רבים. ואני לא מדבר על החומרה שהם משקיעים בזה (שזה פשוט לא יאמן כמויות המידע שהם צריכים לשמור ולגבות) - הם פשוט בנו מערכת הפעלה מאפס (מבוססת יוניקס אמנם) ומערכת קבצים מיוחדת וכו' וכו' - השקעה בקנה מידה דמיוני. וכל זה מתאפשר רק בגלל הגודל העצום של GMAIL ולכן הריווחיות העצומה משטחי הפרסום, עם כל הכבוד, הציביםור החרדי שיחפש אלטרנטיבה לגימייל אולי ימנה 1000 -2000 לקוחות במקרה הטוב וספק אם יהיו לקוחות משלמים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים