בעיה חמורה

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה זה אמור להיות?
נוצר לי כמו קוקוים על הציר ומה שזה עושה שאין הדרגה בין הקיפרמים אלא קפיצות.

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 20.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לקח לי זמן לראות את הקוקוים...
לא קרה לי מעולם! נשמע קצת כמו תקלת רינדור.

מה שהייתי עושה לפני הכל:
לשמור פרוייקט, לצאת, לאתחל וינדוס, להפעיל את הפרוייקט שוב ולראות.

• הוסף לסימניות
הקוקוים האלה זה שום דבר.
השכבה הזאת היא שכבת תמונה או פריז פריים. או מצלמה או משהו בסגנון. ברגע שאת מושכת אותה שמאלה ומוסיפה לה פרימים יותר ממה שהיה לה בהתחלה- נוצרים הקוקוים. סוג של סימן כזה, אין לזה שום השפעה על האנימציה

• הוסף לסימניות
זה אכן שכבת מצלמה, אבל הקטע הנ"ל מקפיץ לי בין הקיפרמים במקום שיהיה הדרגה.
יש דרך לסדר את זה חוץ מלמחוק ולעשות שוב?

• הוסף לסימניות
צריך לראות את הפרויקט בשביל להבין מה הבעיה, יכולות להיות כל מיני סיבות
אולי באיזה שהוא אופן הקיפרימים נהפכו ל"הולד קיפריים", אולי יש קיפרים מיותר לפני כל קיפרים קיים, אולי סיבה אחרת

• הוסף לסימניות
רואים שזה קיפריים רגיל ולא הולד.
כדאי לשנות טיפונת את הערכים בקיפרימים, אולי המרווח ביניהם נותן תוצאה בעייתית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה