- הוסף לסימניות
נכתב ע"י shira;349944:איך אפשר לייצר אייקון באיכות טובה ללא מסגרת מסביב???
לעבור למצב indexed color בפוטושופ ואז לשמור.
נכתב ע"י shira;349944:איך אפשר לייצר אייקון באיכות טובה ללא מסגרת מסביב???
דרך התוכנה של מיקרוסופט picture managerנכתב ע"י shira;349944:מסתבר שהלקוח ביצע שינויים בגודל באחת התוכנות שברשותו (משהו כמו הצייר...)
ולכן הפיקסול. כשהלוגו מוצב בגודל המקורי כפי שאני שלחתי לו אותו, הכל בסדר....
הוא עדיין מעוניין שהוא יוכל לשנות את גודל הלוגו לבד, אבל זאת כבר לא בעיה שלי....
הוא שאל אותי אם יש איזו תוכנה חינמית שבה הוא יוכל לשנות את הגודל של הקובץ המקורי (AI) והוא ישאר איכותי. למיטב ידיעתי התוכנות הקטנות והחינמיות לא יוכלו לפתוח את הקובץ ולייצר קובץ איכותי. יש איזו תוכנה שתוכל להתמודד עם זה?
בעיה אחת נפתרה (אני מקווה)
עכשיו יש לי עוד בעיה איתו... את אותו הסמל בלוגו הלקוח רוצה להציב כאייקון על "שולחן העבודה" של טלפונים סלולריים. הכנתי לו אייקון, שמרתי אותו כ PNG ו GIF והאייקון מופיע על שולחן העבודה עם מסגרת דקה לבנה מסביב לאייקון.
ניסיתי לשלוח לו קובץ ICO וזה אכן הגיע ללא המסגרת הלבנה, הבעיה היא שהאיכות לא טובה כמו בקבצי ה PNG. איך אפשר לייצר אייקון באיכות טובה ללא מסגרת מסביב???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים