במקרים כאלה תשתמש בסקריפט המובנה של התוכנה, אין לו את כל שלל האופציות אבל בכל סוג PDF הוא עובדאני עובד על אינדיזיין 2023, ואני מנסה לפתוח הסקריפט, וזה עובד ועובד ועובד אבל הסקריפט לא נפתח. היינו, הוא פותח לי הסייר קבצים לבחור קובץ, אבל כשאני בוחר קובץ הוא לא עושה כלום.
אתה יכול להרחיב טיפה על זה?תתקן את הPDF עם הכלי הזה: https://www.ilovepdf.com/repair-pdf
ותראה נפלאות.
אני לא מוצא הסקריפט אצלי.במקרים כאלה תשתמש בסקריפט המובנה של התוכנה, אין לו את כל שלל האופציות אבל בכל סוג PDF הוא עובד
PlaceMultipagePDF
מצורףאני לא מוצא הסקריפט אצלי.
ייש"כ, אבל זה לא המקרה אצלי.כשעמודי ה-PDF אינם בגודל זהה, הסקריפט לא עובד
ייש"כ, אבל זה לא המקרה אצלי.
בהתחלה זה נתקע גם בזה. אח"כ מחקתי את הסקריפט, והורדתי מחדש, ואז זה עבד על קובץ עם כמה עמודים, אבל אני מנסה לעשותו על קובץ עם כמה מאות עמודים, שכנראה הוא לא מסוגל לשאת את הנטל...האם הסקריפט עובד על PDF עם עמוד בודד ?
האמת.... קשה לי לדעת, כי הם צילומים של כמה וכמה ספרים, אבל אני לא יכול עכשיו לבדוק אחד אחד...ואין שם אפילו עמוד אחד בגודל לא זהה ?
אם זה לא עזר.תתקן את הPDF עם הכלי הזה: https://www.ilovepdf.com/repair-pdf
ותראה נפלאות.
אולי הסקריפט שיש לך פגום?שהרי ניסיתי על כל מיני קבצים, ולא עובד על כלום.
אין לי מושג, אני רק יודע שזה עזר לי כל פעם שהסקריפט נתקע.כתבתי למעלה, שגם אחרי שהורדתי והתקנתי מחדש זה נתקע.
למעשה לא ניסיתי 'לתקן' הפי.די.אף. כי בינתיים הסדרתי באופן אחר.
רק מעניין אותי, מה זה 'תיקון' הזה. למה שיהיה פגום, ואיזה סוג פגימות??
אכן, זו היתה בכוונתי לעשות. אבל עדיין אני מחפש זמן... כל שינוי לוקח זמן.אם כבר הגענו עד כאן מציע שדרוג שיוכלו לשמור העדפות.
כמו סגירות לPDF באינדזיין שניתן לשמור העדפות לשימוש עתידי.
לפי דבריך זה שומר רק את היבוא האחרון.
וברוב המקרים משתמשים בכל מיני הגדרות מפעם לפעם.
זה יהיה ממש ענק!
ותודה ליענקי רובין שהפנה אותי לכאן.
וכיף גדול לראות את כל בוגרי הקורס עוסקים בעניין ומתפתחים!
המשיכו להצליח, ובענק!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים