סקריפט' בעיה עם סקריפט MultiPageImporter

• הוסף לסימניות
אני עובד על אינדיזיין 2023, ואני מנסה לפתוח הסקריפט, וזה עובד ועובד ועובד אבל הסקריפט לא נפתח. היינו, הוא פותח לי הסייר קבצים לבחור קובץ, אבל כשאני בוחר קובץ הוא לא עושה כלום.

• הוסף לסימניות
אני עובד על אינדיזיין 2023, ואני מנסה לפתוח הסקריפט, וזה עובד ועובד ועובד אבל הסקריפט לא נפתח. היינו, הוא פותח לי הסייר קבצים לבחור קובץ, אבל כשאני בוחר קובץ הוא לא עושה כלום.
במקרים כאלה תשתמש בסקריפט המובנה של התוכנה, אין לו את כל שלל האופציות אבל בכל סוג PDF הוא עובד
PlaceMultipagePDF

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במקרים כאלה תשתמש בסקריפט המובנה של התוכנה, אין לו את כל שלל האופציות אבל בכל סוג PDF הוא עובד
PlaceMultipagePDF
אני לא מוצא הסקריפט אצלי.

בכל מקרה, האם הגיוני שאינדיזיין אינו מצליח להתמודד עם קובץ של כמה מאות עמודים, למרות שהמחשב מספיק חזק??

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• PlaceMultipagePDF.zip
    KB 1.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אין לי מהסקריפט הזה כלום. אני צריך כל התהליך של להגדיל דפים ולמקם במיקום מסוים.

ייש"כ בכל אופן על ההיענות המהירה.

• הוסף לסימניות
האם הסקריפט עובד על PDF עם עמוד בודד ?
בהתחלה זה נתקע גם בזה. אח"כ מחקתי את הסקריפט, והורדתי מחדש, ואז זה עבד על קובץ עם כמה עמודים, אבל אני מנסה לעשותו על קובץ עם כמה מאות עמודים, שכנראה הוא לא מסוגל לשאת את הנטל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה מדפדף תוך כדי עמידה על שמאל/למטה של המסמך,
אמור להופיע:
1735125292772.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתבתי למעלה, שגם אחרי שהורדתי והתקנתי מחדש זה נתקע.
למעשה לא ניסיתי 'לתקן' הפי.די.אף. כי בינתיים הסדרתי באופן אחר.

רק מעניין אותי, מה זה 'תיקון' הזה. למה שיהיה פגום, ואיזה סוג פגימות??

• הוסף לסימניות
כתבתי למעלה, שגם אחרי שהורדתי והתקנתי מחדש זה נתקע.
למעשה לא ניסיתי 'לתקן' הפי.די.אף. כי בינתיים הסדרתי באופן אחר.

רק מעניין אותי, מה זה 'תיקון' הזה. למה שיהיה פגום, ואיזה סוג פגימות??
אין לי מושג, אני רק יודע שזה עזר לי כל פעם שהסקריפט נתקע.

• הוסף לסימניות
עבר כמעט שנה, והיום אני קצת יותר חכם.
אני כותב את הדברים כאן כדי שמי שיחפש בעתיד יידע ויוכל לפתור את הבעיה.

אכן קיימים קובצי ‎PDF‎ שנשמרו באופן מסוים, כך שהסקריפט אינו מצליח לנתח אותם ואינו יודע כמה עמודים יש בהם. על פי קוד הסקריפט, מצב כזה נחשב שגוי — ולכן הקובץ פשוט לא נפתח.

העניין הזה אינו קשור למספר העמודים או לשינוי בגודל העמודים — הסקריפט יודע להתמודד היטב עם כל אלה.

הפתרון המאולתר שהשתמשתי בו לפני שנה היה פשוט: לקחת את קובץ ה-PDF הבעייתי, “להדפיס” אותו מחדש באיכות גבוהה, ואז הסקריפט הצליח לזהות אותו כראוי.

והיום — יש לי בשורה בשבילכם:
שדרגתי את הסקריפט כך שיוכל “להבין” את כל סוגי הקבצים. בנוסף, הוספתי פונקציה חשובה מאוד — הסקריפט שומר כעת את כל ההגדרות האחרונות, כך שאין צורך בכל פעם לסמן מחדש את הגודל הרצוי או פרטים נוספים (חלק מהשיפורים האלו הופיעו כבר במהדורות קודמות).

והנה הסקריפט לפניכם — בשתי מהדורות: בעברית ובאנגלית.

נ.ב. עם זה, אני רואה שעדיין ישנם קבצים שאינם נפתחים. אני מנסה להתגבר על זה, אולם בינתיים הכלי שהביא למעלה @אדרת הוא כלי יעיל גם למקרים כאלו.

קבצים מצורפים

• MultiPageImporterPrefs3.0.zip
    KB 32.4 · צפיות: 23
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם כבר הגענו עד כאן מציע שדרוג שיוכלו לשמור העדפות.
כמו סגירות לPDF באינדזיין שניתן לשמור העדפות לשימוש עתידי.
לפי דבריך זה שומר רק את היבוא האחרון.
וברוב המקרים משתמשים בכל מיני הגדרות מפעם לפעם.
זה יהיה ממש ענק!

ותודה ליענקי רובין שהפנה אותי לכאן.
וכיף גדול לראות את כל בוגרי הקורס עוסקים בעניין ומתפתחים!
המשיכו להצליח, ובענק!

• הוסף לסימניות
אם כבר הגענו עד כאן מציע שדרוג שיוכלו לשמור העדפות.
כמו סגירות לPDF באינדזיין שניתן לשמור העדפות לשימוש עתידי.
לפי דבריך זה שומר רק את היבוא האחרון.
וברוב המקרים משתמשים בכל מיני הגדרות מפעם לפעם.
זה יהיה ממש ענק!

ותודה ליענקי רובין שהפנה אותי לכאן.
וכיף גדול לראות את כל בוגרי הקורס עוסקים בעניין ומתפתחים!
המשיכו להצליח, ובענק!
אכן, זו היתה בכוונתי לעשות. אבל עדיין אני מחפש זמן... כל שינוי לוקח זמן.

וכיף גדול, לשמוע ממך, גם אחרי סיום הקורס.

נ.ב. בעצם כל אחד יכול לעשות מה שאני עושה. יש היום 'בינה מלאכותית' פשוט מכניסים לו הוראות, בצירוף הקוד הקיים, והוא משדרג את זה. כמובן צריך כל דבר לבדוק אם זה באמת עובד או לא.
אז קדימה... כל אחד מוזמן לקחת הסקריפט ולשדרג אותו לכל כיון אפשרי.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני בטוח שזה דבר ראשון שחייב מענה לכל מי שעימד ספר עם 2 טורים באינדיזיין ואני בטוח שיש סקריפט מושלם לזה מישהו יכול לכוון אותי איך עושים יישור TOP בכל התיבות טקסט של סיום פרק עם איזון טורים מדויק וחי גם אחרי שינוים בעימוד.
כלומר יש 2 בעיות באינדיזיין שבתג זה פשוט חלום וקל מאד:
א) איזון טורים מדויק אפילו אם יש בטור אחד 4 פסקאות ובטור השני 1 שייסתמו בשווה בדיוק.
ב) אחרי שהגדרתי במאסטרים יישור Justify וBalance Columns איך אני עושה שרק איפה שהטקסט נגמר באמצע העמוד דהיינו סוף פרק/סימן/ מאמר התיבות טקסט שם יעברו ליישור TOP [כדי שהמרווח בין השורות יהיה טבעי לפי הגדרות הגוף של המסמך].

עכשיו כמובן לפני שאני פותח אשכול אני בודק ומחפש איפה דיברו על זה לפניי, אכן מצאתי מקום אחד
https://www.prog.co.il/threads/עמוד-קצר-בסוף-פרק-ביישור-מלא-עם-הערות-שוליים-באינדיזיין.1055920/

שם הוא הכין סקריפט מאד יצירתי שמחפש כל עמוד קצר בסוף פרק ומצמצם את התיבה כך שהיישור לא ימתח את הטקסט עד למטה. מזהה עמודים לא מלאים בסוף פרק ומצמצם את התיבת טקסט לפי גודל הטקסט הסקריפט מזהה עמודים ריקים מחליף את התיבה להצמדה לקצה עליון TOP מקטין את התיבה לגודל הטקסט, ואח"כ שוב מחזיר לjustify.

הורדתי אותו והפעלתי אותו לכאורה יצא יפה מאד הבעיה מתחילה שא"א לשנות כלום אחרי שמפעילים את הסקריפט הזה כי אם אתה עושה שינוי הכי קטן אפילו מוחק end of paragraph אחד כל הסקריפט הלך לפח כי הוא סידר את כל התיבות טקסט במסמך לפי מה שהיה בזמנו וזה לא משתנה בצורה חייה לפי השינויים שאתה עושה אח"כ. דהיינו שא"א לשנות כלום אח"כ כי התיבות טקסט הוקטנו בהתאם למה שהיה.

בקיצור אני מחפש סקריפט חיי ונושם כמו גרפ סטייל שעושה את זה מישהו היה חייב להמציא סקריפט כזה זה חובה לעימוד 2 טורים
מישהו יכול להביא לי קישור לדבר כזה?
זה מרגיש כמו נסיעה במעלית מטר על 80 ס"מ עם איש זר, אבל ל-24 שעות. מצוקה גדולה.

היעד, אוסטרליה. השכן לטיסה, בעל הופעה מהוקצעת, נראה מלומד ובעל חיבה קטנה מאוד לחרדים. הוא מבקש לעבור למושב שלו. קולו צרוד, כנראה נבח אתמול בקפלן עד השעות הקטנות של הלילה.

עוד לפני שאני קם לאפשר לו כניסה, הוא מועך את רגליו ברגליי, מתיישב במקומו וממלמל תודה רפה.

עכשיו רק נשאר לי לאסוף משקפיים, ספרים ואוזניות בלוטוס מהרצפה. אם למדתי משהו על השכן החמוד, הוא שהמעברים שלו יהיו חלקים ונעימים.

ההמראה הביאה איתה את השלב הבא בטיסה: ניסיונות הירדמות עקרים. אחרי כמה לילות שלא ישנתי כמו שצריך, זה הזמן להשלים פערים.

עוצם עיניים, תופס תנוחה טובה ומתחיל לספור כבשים.

אני מכיר אותן בשמותיהן. אני לא חזק בלהירדם, פוגש אותן כל לילה, מעביר איתן את הזמן.

הן צועדות בסך, ואני סופר במקצועיות, כמו חלפן שסופר שטרותיו בחיבה יתרה. עד שנאווה מנסה לעקוף את תרצה בתור, ואני מתבלבל. כבר הייתי ב-11,425, עכשיו צריך להתחיל הכול מהתחלה. היי נאווה-נאווה, שובבה לא קטנה. לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה.

מתחיל מהתחלה ומשנה תנוחות תכופות. לפתע אני שם לב שגם השכן שלי באותה בעיה. חוץ מעמידת ראש הוא כבר ניסה כל תנוחה, אך תרדמה אין!

חשבתי לפתוח איתו בשיחה מקרבת על נדודי שינה, אך חששתי.

השיחה התפתחה בסוף לאחר מפגש ראשים עוצמתי וכואב. שנינו החלפנו מנח ראש בחדות ובתזמון אומלל. אני לשמאל והוא לימין. לאחר שקיעת הכוכבים וחזרת ההכרה, התפתחה שיחה קולחת על קשיי שינה ודרכי טיפול בהם.

החלפנו תסכולים על לילות כימים, טיפולים מאכזבים וכבשים סוררות. "פעם אחת בשבוע אני ישן כמו שצריך. בשבת אחרי הצוהריים, לאחר הטשולנט", פלטתי לו באגביות מוחלטת, לא מבין את ההשלכות החמורות.

הוא שטף אותי בנאום אמוציונלי: "אתם עם התזונה המופקרת שלכם, מקריסים לי את המחלקה".

התברר שהוא קרדיולוג בכיר, מנהל מחלקה, שאליה לטענתו מובלים לצנתורים בהולים אוכלי טשולנט כשפחית קולה בידם.

הוא הטיף לי כל מיני סיסמאות על חרדים ועל הפצת מחלות, זכר לימי הקורונה האומללים.

"אז מה אתה מציע להתמודדות עם הבעיה?", ניסיתי להמיר קללות לעצות מועילות.

"יש דברים טבעיים מצוינים", אמר ושלף קופסה לבנה. בלע כדור אחד, הציע לי אחד אחר.

"זה עובד כמו קסם", הבטיח.

ביקשתי ממנו את העלון לצרכן. מעניין ממה הקסם הזה מורכב. ניסיתי כבר הכול, כלום לא עבד.

הרכיבים היו מוכרים לי מאוד:

אבקת שעועית

מיצוי ייחודי מגריסים

תרכיז תפוחי אדמה

וסיבי בקר.

"היי, זה טשולנט מרוכז", צעקתי לכיוונו בטון מנצח. הוא השיב לי בנחירה ארוכה. עניתי לו באחת ארוכה יותר משלי.

התעוררנו באוסטרליה נגררים מחוץ למטוס בידי הצוות שהכין את המטוס לטיסה הבאה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה