בעית צפיה ביוטיוב?

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הבעיה בשגיאה בצפיה ביוטיוב?

• הוסף לסימניות
חסימה

• הוסף לסימניות
או חסימה, כפי שאמרו מעליי, או שדרוש התקנת flash של אדובי.

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב, אבל פתחו לי את דף ספציפי, לפעמים כן נפתח לפעמים לא.

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הבעיה? בסרטונים קצרים הוא כן מצליח,

• הוסף לסימניות
קבלתי, אבל תכל'ס מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
בלי להסיט את הנושא,
נתיב? ופתחו לך דף ביוטיוב???

אם ככה אז אפשר למחוק את האשכול שהיה בשבוע האחרון מי יותר טוב נתיב/אתרוג [מתגובה 15 והלאה], כי אתרוג בחיים לא יפתחו יוטיוב ואפילו לא דף ספציפי.

• הוסף לסימניות
סליחה.
אני עורכת וידיאו ולכן הם פותחים לי דברים שקשורים לעבודה, סתם לידעתך אני מסירה אותם חמש דקות אחרי שצפיתי/הורדתי. [הם נותנים לי לא כ"כ בקלות. ורק כמובן סרטים נקיים,]
עכשיו אחרי ההרצאה באמת אין לכם איך לעזור לי חוץ מלהסיט דיונים עניינים.

• הוסף לסימניות
זה עניין של חסימה, טלפון - או שניים לנתיב יגלה לך - שאם כל מה שהם פותחים - זה עדיין חסום.
ולכן גורם לבעיות כאלו או אחרות.....
מה הפתרון? תשאלי אותם - לא מאמינה שיהיה להם....

• הוסף לסימניות
ולמה לפעמים כן נפתח?
תפסיקו כל דבר לקשר לנתיב.

• הוסף לסימניות
כיון שזו החסימה שלך, בלי או עם קשר... תתקשרי ותשאלי.
תראי את התשובות לבד.

• הוסף לסימניות
ok כבר הולכת להתקשר, נעדכן אותכם...

• הוסף לסימניות
אם מותקן K9 זה גורם לבעיות.

• הוסף לסימניות
עדיין לא היה לי זמן לטפל בזה מקוה שעוד השבוע זה יקרה [מה שלא כ"כ נראה]
כמובן אעדכן אותכם במידית, מה שמעניין שרק השבוע זה קרה עד היום הכל היה מצוין.

• הוסף לסימניות
זה קורה בכל הדפדפנים? מחק קבצי קוקיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה