נכתב ע"י hbecker;1866743:קצת מביך להיכנס לאשכול הזה. כאילו אם נכנסתי אז אני מעידה על עצמי שאני בעלעבוסטע???
אז אני מודיעה שנכסתי לא בגלל הכותרת אלא למרות הכותרת..לא מעידה על עצמי שאני בעלעבוסטע, אבל...
אני מקפיאה כמעט ה-כ-ל.
הטריק הוא לדעת להקפיא נכון ולהפשיר/לחמם נכון.
למעט ירקות מסויימים [חוץ מחצילים] ותפו"א כמעט הכל אפשר להקפיא.
חשוב להקפיד על איטום מוחלט של כלי האחסון בהקפאה. אם מקפיאים בשקית- אז בשקית כפולה כשכל שקית קשורה בפני עצמה.
בהפשרה-
אורז, פשטידות, אפילו קוגל תפו"א [כן אפשר להקפיא ואני מקפיאה אפחד לא מאמין שזה לא טרי] שמים ישירות מהמקפיא על הפלטה או בתנור לחימום. דברים אלו מפרישים נוזלים בהפשרה והורסים את מרקם האוכל. החימום ישירות מההקפאה מונע את הגרת הנוזלים הזו מכיון שהם מתאדים מיד תוך כדי החימום ולא פוגעים במרקם של האוכל.
אני גם מקפיאה קנישים ממולאים בפירה [מאפה בצק עלים] ומוציאה מהמקפיא ישר לחימום ויוצא כמו טרי [99%].
תפו"א שלם מבושל, או קוביות אני לא מקפיאה.
אם אף פעם לא העזת- ממליצה לך גם לא לנסות להעיז...נכתב ע"י פריידי;1866646:מקפיאות אוכל?
אם כן איזה?
בקיצור איזה אוכל ממש טוב בהקפאה?
אני 6 שנים במטבח ועוד אף פעם לא העזתי לעשות את זה
נראה לי הגיע הזמן.....
דווקא על כבדים שמעתי בשם באלעבוסטע אמיתית שכבד שלם כדאי להקפיא טבול בשמן, יוצא כמו טרי לאחר ההקפאה! אבל אני יכולה לברר יותר מפורט...נכתב ע"י DigiTali;1866978:לצערי החינוך שבעלי קיבל בבית זה - אם את בלעבוסטע אמיתית את לא מקפיאה...הכל טרי אצלך
אבל הדבר היחיד שאני יודעת בפירוש שהוא יוצא גרוע בהקפאה זה כבדים!!
נכתב ע"י חדוי כנרת;1866844:בעקרון פעם הייתי מקפיאה הכל כיום ב''ה כבר אין מקום!
ו...חלות, עוגות שמרים אנחנו מרגישים איזה טעם לוואי,-את אלו אני חייבת כל שבוע טרי מהתנור...
!
נכתב ע"י DigiTali;1866978:לצערי החינוך שבעלי קיבל בבית זה - אם את בלעבוסטע אמיתית את לא מקפיאה...הכל טרי אצלך
אבל הדבר היחיד שאני יודעת בפירוש שהוא יוצא גרוע בהקפאה זה כבדים!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים