זה מקובל?
אני יכול לדרוש החפלת מנעול (בפרט שעלתה הצעה יום אחד מבעל הדירה, להכנס לדירה עם המפתח בזמן שאנחנו לא בבית)?
www.prog.co.il
הייתי מציע להימנע מוויכוח על בעל הבית.זה מקובל?
אני יכול לדרוש החלפת מנעול (בפרט שעלתה הצעה יום אחד מבעל הדירה, להכנס לדירה עם המפתח בזמן שאנחנו לא בבית)?
אנחנו עושים ככה בכל דירה שעובריםהייתי מציע להימנע מוויכוח על בעל הבית.
לקנות מנעול לבד ולהחליף.
כשתעברו דירה החליפו שוב את המנעול בדירה החדשה [רק זכרו היכן הנחתם את המנעול של בעל הבית]
בדיוק מה שרציתי לכתובכמשכירה, ברור שיש לי מפתח נוסף אצלי. הבית שלי בסופו של דבר...
אבל לא הייתי חושבת לעשות בו שימוש
וודאי וודאי שלא בלא ידיעת השוכר.
גם לא אם לא היו עונים לי והייתי נתקעת וכו כנ"ל
הדירה שלי אבל זכות המגורים והפרטיות הם של השוכר
אצלינו המשכיר ביקש עם אלף התנצלויות להיכנס לדירה כשכבר קיבלנו מפתח וידע שעוד לא התחתנו ונכנסנו כדי לאכסן שם משהו והוציא ביום של החתונה בצהרים (והדליק לנו את הדודלפי דעתי זה משהו שצריך לעקור מהשורש,
סיפור מהחודש האחרון,
אחיינית שלי יומיים אחרי החתונה, המשכירה צלצלה אליה שאמור להגיע בעל מקצוע לטפל במשהו, עבר חצי שעה, ובני הזוג נרדמו,
היא פשוט פתחה את הדלת, ונתנה לבעל המקצוע להיכנס.
לפי דעתי זה מחריד, כרגע הדירה ממש אבל ממש לא ברשות המשכירה!!!!
זכור לי סיפור נוסף מגיסתי - היא ילדה, בעלה חזר מבית החולים וראה בסלון 5 כסאות שבורים, שאל את בעל הבית ותשובתו היתה- " ידעתי שבלידה ראשונה נמצאים לפחות חודש אצל ההורים ואין לי איפה לשים את הכסאות אז פשוט הכנסתי...."
זה תופעה מכוערת ממש.
למה הפרת חוזה ?אנחנו מכניסים בחוזה שאסור לשוכר להחליף מנעול. שוכר שיחליף מנעול זו הפרה חמורה של החוזה והוא יעוף מיד.
גם ברוב החוזים אמור להיות לבעל הדירה גישה לדירה, בתיאום.
ברגע שהמפתח אצלך זה פגיעה בפרטיות השוכרכמשכירה, ברור שיש לי מפתח נוסף אצלי. הבית שלי בסופו של דבר...
מבחינה חוקית שימוש במפתח הזה שווה ערך להזמנת פורץ, אתם יכולים לבלות לילה במעצר.כמשכירה, ברור שיש לי מפתח נוסף אצלי. הבית שלי בסופו של דבר...
גם אם השוכר הפר חוזהועכשיו אני אענה מהשכל
בין שוברים למשכירים אמור להיות אמון הדדי
הסיבה למה שוכר לא רוצה שיהיה למשכיר מפתח היא בגלל מזכירים שנכנסים בלא הוגנות לדירה
הסיבה למה משכיר רוצה שיהיה מפתח היא בגלל שוכרים לא הוגנים שעלולים להפר חוזה ועוד כל מיני סיפורים ומרעין בשין
אז לדעתי השוכר אמור לסמוך על המשכיר שלא יכנס לו לדירה והמשכיר אמור לסמוך על השוכר ולא להיכנס לדירה
מובן כל זה במקרה נורמלי
מקרה שבו המשכיר מתנהג בצורה לא נאותה לא אמורים להישאר בכזאת דירה
יכול להיותגם אם השוכר הפר חוזה
אסור לך להיכנס לדירה
אם את מדברת מהשכל
אז את צריכה להבין
שאין שום משמעות בהחזקת המפתח מלבד משהו רגשי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //