אמירה ברורה לא נכונה בעליל וחסרת בסיסבוא נאמר את זה ככה
יש הרבה יותר שוכרים רעים מאשר משכירים ולכן בעה"ב לא לוקח סיכון לעת צרה
וברור שזה עוזר שהמפתח אצל בעה"ב ,כי שוכר לא יחליף צילינדר יום לפני שהוא עוזב.
אין מקרים כאלו , ואני גם משכירה דירהלמען ההשכלה, איזה מקרים מצדיקים שהמשכיר ייכנס לדירה בלי לתאם/לשאול את השוכרים?
כלומר - רוב הרעים הם בשכבות המוחלשות ונאלצים לשכור דירה והטובים "עשירים" ורוכשים דירות להשקעה?יש הרבה יותר שוכרים רעים מאשר משכירים
נתתי כאן כמה לא רגשיות בעליל. אם אתה חולק - זכותך.עדיין לא ראיתי סיבה מובנת והוגנת למה שלמשכיר יהיה מפתח
מי אמר להרוס את המנעול? המנעול יכול לנוח על המדף ולחזור בסיום השכירותאין שום היתר להחליף מפתח בגלל חשש שהמשכיר יכנס, המנעול הוא שלו
כל אלה סיבות שאפשר לומר באותה מידה ש"כדאי גם למי שהדירה שלו להשאיר מפתח אצל השכנים", אני לא רואה מה מקנה למשכיר זכות לשמור על חשבון החשמל שהשוכר משלםוגם חשוב שיהיה לו מפתח למקרה שחייב להיכנס והשוכרים לא באיזור שיוכלו להביא לו מפתח, כמובן חייבים לקבל את הסכמת השוכרים לפני הכניסה.
דוגמא שיכולה להיות אם השוכרים השאירו סיר על האש ויצאו מהבית או השאירו תנור דולק או בוילר פועל
יכול להיות גם מקרה שיש נזילה שיכולה לעלות אלפי שקלים וחייבים לטפל בבעיה בהקדם.
דבר כזה לכאורה מוגדר שינוי בדירהמי אמר להרוס את המנעול? המנעול יכול לנוח על המדף ולחזור בסיום השכירות
ממש לא כל משכיר הוא עשיר ,אני למשל שוכר ומשכיר ויש עוד עשרות אלפים כמוניכלומר - רוב הרעים הם בשכבות המוחלשות ונאלצים לשכור דירה והטובים "עשירים" ורוכשים דירות להשקעה?
זה לא נראה לי מדעי.
תלוי בסיכום בחוזה השכירות. בהרבה חוזים יש סעיפים שמגבילים שינויים בדירה. באופן נורמלי - במשכיר ושוכר עם יחסים טובים והגונים למשכיר לא תהיה בעיה לכאורה להחלפת המנעול בהסכמה.מי אמר להרוס את המנעול? המנעול יכול לנוח על המדף ולחזור בסיום השכירות
ברור, שאלה מעניינת אבל האם רוב המשכירים שוכרים בעצמם או בעלי דירות. אולי הלמ"ס יבדקו לנו...ממש לא כל משכיר הוא עשיר ,אני למשל שוכר ומשכיר ויש עוד עשרות אלפים כמוני
נכון זה אולי טוב לשוכר בדגש על המילה אולי שדבר זה נוגע גם לבעל דירה פרטית שיהיה לשכן מפתח, והרבה פעמים המשכיר לא גר בכלל באותו עיר בכללכדאי תמיד שיהיה מפתח (לדעתי 2) "ספר"
השוכרים נתקעו כמה פעמים
ופשוט באו לבקש את המפתח ועוד רגע הם יחזירו
זה פשוט "הציל" אותם בזמנים הזויים
אבל איזה טוב זה למשכיר????
חצי ביטוח. מניסיון
באמת רק מקרי קיצון קיצון.למען ההשכלה, איזה מקרים מצדיקים שהמשכיר ייכנס לדירה בלי לתאם/לשאול את השוכרים?
ממש לא חצי ביטוח ואפילו לא רבעהדוג' באמת לא קשורות לנדון באמת.
לגבי שוכרים לא הוגנים - לא כולם יעשו את זה, זה כבר חצי ביטוח. מניסיון![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //