- הוסף לסימניות
כתבתי חסידים, כי הם הולכים קבוע למקווה...לא רק אצל החסידים
כתבתי חסידים, כי הם הולכים קבוע למקווה...לא רק אצל החסידים
ילדים יכולים ללכת עם אבא, ואם הם הולכים כדאי מאוד שילכו עם אבא.
הוא בס"ה צריך להיות קצת יותר צנוע לידם...
מקובל אצל החסידים שבבור לא נכנסים יחד אבא ובן.
זו הלכה (וכ"כ כמדומני כל פוסקי דורנו) ולא תלוי במנהג חסידים/ספרדים/ליטאים.לא רק אצל החסידים
אני לא מצליח לחשוב בקלות ואפ' לא בקלות לא הצלחתי אם יש לך אפשרות לשלוח לי בהודעה פרטית אשמח לשמוע4. עצות טכניות איך להסתדר בלי שזה יהיה ניכר לעיני כל [לא הקעקועים אלא הבעיה האחרת] אפשר לחשוב בקלות, לא נ''ל שראוי לכותבם מע''ג הפורום.
אין לי אפשרות של שליחת הודעות בפרטי יש לך דרך אחרת?@יושב בגנים יש לי עוד רעיון, פנה אלי בפרטי.
ככל הנראה לא ראית את ההודעה הראשונה שכתבתי כי הייתי שם מאד ממוקד וכתבתי שם כך:לא הבנתי מה העצה שאתה מחפש....
האם איך שלא יתבייש?
או איך להסיר את הקעקועים ולהצמיח שערות....
או מקוה ריק?
תמקד.....
בכל מקרה אם הוא ליטוואק שילך לחסידים ...
בהצלוחה!
מכמה הודעות כאן אני מבין שלא ניסחתי טוב.טוב שאמרת זאת אז אני יגלה לך שיש לי בת שנשואה לחוזר בתשובה ולגבי הילדים זה טעות מאד גדולה לשקול כניסה למקווה בגלל ילדים והסיפור בכלל לא קשור לזה זה אולי אומר שאנחנו שיפוטיים וכדומה אבל לא יותר מזה
מחילה מכת"ר, נשמע סתם מתפלסף מידיי, שילך ודי.מכמה הודעות כאן אני מבין שלא ניסחתי טוב.
מה שכתבתי שיש נושא לגבי הילדים שלו לא התכוונתי שהילדים שלו ילכו איתו למקווה אלא שחוץ מהבושה העצמית שיש לו שע''ז יהיה כאלו שיגידו שיתגבר וכו' יש כאן נושא לגבי הילדים שלו שכשאחרים יראו אותו ויזכרו ולא רק יזכרו בדרך אגב אלא יעמוד להם משהו מוחשי מול העיניים שמזכיר את היותו בע''ת וכביכול כמה שינסה למחוק את העבר יש כאן משהו גדול שא''א למחוק וזה ישפיע על הילדים בקבלה למוסדות וכן בשידוכים
תוכל לשלוח לי למייל yb556644 וכו'?@יושב בגנים יש לי עוד רעיון, פנה אלי בפרטי.
@אין_ עוד_מלבדותוכל לשלוח לי למייל yb556644 וכו'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים