עזרה בענין החזר כספי על קניה תוך 24 שעות מהרכישה

• הוסף לסימניות
מצוין שהגשת תלונה ברשות להגנת הצרכן.
עכשיו תיידעי אותה שהגשת תלונה, ושהיא מוקלטת.
בנוסף, אם היא לא נותנת לך החזר, וטוענת שלא ניתן - תבקשי ממנה (תוציאי עט ודף) שתכתוב לך בדף שהיא לא יכולה לתת החזר, למרות שלא עבר 48 שעות מהעסקה, ומדובר בכ"א רגיל שאינו דיירקט, ואת תגשי עם זה הלאה.
מבטיחה לך שהיא לא תסכים לכתוב דבר כזה. ואם היא לא מסכימה אז תדרשי זיכוי. ואם היא לא נותנת זיכוי אז תדרשי שהיא תכתוב לך את זה בכתב.
וחוזר חלילה.. עד שהיא תתייאש ותחזיר לך כסף.
מניסיון עם בעלי עסק חרדים, זה לא ילך, :(

• הוסף לסימניות
שימי לב!
התכשיט שלך עלה 50 שח
ובלשון החוק כתוב "בסכום שעולה על 50 ש"ח"
היא לא חייבת להחזיר לך כסף, אולי שתתן לך זיכוי של החנות..

• הוסף לסימניות
א. תודה לכל המגיבים,
ב. התכשיט עלה 50 ש"ח ולא יותר :(
ג. דברתי עם המוכרת ואמרתי לה שתידע את בעלת העסק שהגשתי תלונה ולא עשה רושם שהיא נבהלת ממני...
ד. היא הביאה לי זיכוי (בתחילה לא רצתה אבל אמרתי לה שאני לא יוצאת מחנות בלי זיכוי, וכנראה שהיא רצתה כבר להפטר ממני אז היא הביאה לי את הזיכוי)
ה. אין לי מה לעשות בזיכוי (אין לי מה לקנות בחנות הזאת ובפרט לא עכשיו כשאני רואה את היחס המחפיר)
ו. ניסיתי לפנות גם לזכותך והם אמורים לחזור אלי,
ז. האם יש פה למשהו נסיון עם הגשת תלונה???

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך דבר אחד:
העסק הזה לא יאריך ימים.
יודעת למה?
כי נשמע שאת לא הראשונה, וכנראה לא האחרונה
עסקים שכאלו היו בעבר רבים, וכמעט כולם נסגרו.. הכרתי כמה חנויות כאלה שהיום לא קיימות.
בסופו של דבר הקליינטורה הולכת ומתמעטת, כי אנשים מחפשים היום יחס הוגן ושרות אדיב.

ועוד דבר מעניין ששמתי לב אליו, שיש כמה חנויות בב"ב, וותיקות שהחזיקו מעמד הרבה זמן, ופתאום נסגרו. יודעת למה?
כי הם היו התייחסו נורא לילדים! ממש יחס לא יפה, גערות וכו', גם כשמדובר בחנות שמיועדת לילדים.
ובנתיים הילדים גדלו.. והלקוחות האופציונליים של אותה חנות לא דורכים שם.

מה שאומר- אם העסק לא מתייחס ללקוחות יפה, צפי לסגירות תוך שנים בודדות (אלא אם כן יעשו סוויץ', ומה שיצליחו להציל יצילו)
אם העסק מתייחס יפה רק מבוגרים, הוא בסכנה החל מעוד 10-15 שנה בערך. (וגם לפני, כי לפעמים ילדים יכלים להשפיע על הורים ללכת לרכוש במקום אחר)

ואיך כל זה עוזר לך? לא יודעת. רק תחשבי שהיא מסכנה והורסת לעצמה בידיים את מה שעמלה ובנתה.

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך דבר אחד:
העסק הזה לא יאריך ימים.
יודעת למה?
כי נשמע שאת לא הראשונה, וכנראה לא האחרונה
עסקים שכאלו היו בעבר רבים, וכמעט כולם נסגרו.. הכרתי כמה חנויות כאלה שהיום לא קיימות.
בסופו של דבר הקליינטורה הולכת ומתמעטת, כי אנשים מחפשים היום יחס הוגן ושרות אדיב.

ועוד דבר מעניין ששמתי לב אליו, שיש כמה חנויות בב"ב, וותיקות שהחזיקו מעמד הרבה זמן, ופתאום נסגרו. יודעת למה?
כי הם היו התייחסו נורא לילדים! ממש יחס לא יפה, גערות וכו', גם כשמדובר בחנות שמיועדת לילדים.
ובנתיים הילדים גדלו.. והלקוחות האופציונליים של אותה חנות לא דורכים שם.

מה שאומר- אם העסק לא מתייחס ללקוחות יפה, צפי לסגירות תוך שנים בודדות (אלא אם כן יעשו סוויץ', ומה שיצליחו להציל יצילו)
אם העסק מתייחס יפה רק מבוגרים, הוא בסכנה החל מעוד 10-15 שנה בערך. (וגם לפני, כי לפעמים ילדים יכלים להשפיע על הורים ללכת לרכוש במקום אחר)

ואיך כל זה עוזר לך? לא יודעת. רק תחשבי שהיא מסכנה והורסת לעצמה בידיים את מה שעמלה ובנתה.
הלוואי וכולם היו מתנהגים באנושיות, היה נחסך לנו הרבה עוגמת נפש

• הוסף לסימניות
אבל אם התכשיט עלה 50 ש"ח היא לא חייבת לזכות לך את האשראי. גם לפי החוק. (מעל 50 ש"ח) מלבד זה שמותר לה לגבות 7% עמלת ביטול עיסקה באשראי.
לא יותר פשוט לך למכור את הזיכוי? אני לא חושבת שהיא מתעקשת ללא סיבה.

• הוסף לסימניות
קניתי אתמול נעליים ושילמתי בדיירקט
והחזרתי על הבוקר ועשתה לי זיכוי ואמרה ללי להניח את הכרטיס הנחתי ויצא חשבונית של הזיכוי ואין לא רואה בחשבון את הכסף
מה עושים?

• הוסף לסימניות
והחזרתי על הבוקר ועשתה לי זיכוי ואמרה ללי להניח את הכרטיס הנחתי ויצא חשבונית של הזיכוי ואין לא רואה בחשבון את הכסף
מה עושים?
הגיוני שיקח יומיים-שלושה כדי שההחזר ישתקף בחשבון.
אם לא, פונים שוב לחנות.
(כמובן לשמור את החשבונית)

• הוסף לסימניות
מה עושים?
לדיירקט לוקח כמה ימים להתעדכן סופית גם לחיוב וגם לזיכוי.
אם החיוב והזיכוי בוצעו בסמוך, סביר שבחשבון לא תראו כלום בעוד כמה ימים (לא את חיוב ולכן גם לא זיכוי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה