גם אני יכולה להראות לה,
הנקודה שהיא לא תסכים....
כשהייתי שם הגיעה מנהלת החנות, והיא חזרה על דברי המוכרת שא"א לבצע החזר דרך כרטיס אשראי,
וכששאלתי אותה אם היא רוצה שאפעיל אנשים שמבינים בחוק, היא צחקה ואמרה שאין לה שום בעיה שאביא את מי שאני רוצה, והיא ממש "מתה" על האנשים האלו שמנסים להראות את כוחם,
תכלס' מה אני עושה עכשיו?
רוצה לבוא איתי?היא מסכימה שתביאי אנשים, אז מה הבעיה?
הלוואי שגם היא קוראת את זה....חוצפה וטפשות!
גם אם היא "תרוויח" 50ש"ח בהתנהלות הזו, היא תפסיד הרבה הרבה...
בעיקר תפסיד להיות "בן אדם", ותפסיד להיות יהודי שמאמין שממילא מה ששלו תמיד ישאר שלו!
וכנראה שגם תפסיד לקוחות...
(כבעלת עסק, תמיד עשיתי הרבה לפנים משורת הדין, וממה שחייב אותי החוק. אף פעם לא רוצה שלקוחה תיתקע עם מוצר שמיותר לה. מה שנועד לי אין סיכוי שיקחו לי!)
זה ייקח הרבה זמן...תודה לכל המסיעים והמשתתפים,
כרגע הגשתי תלונה דרך הרשות להגנת הצרכן (של מדינת ישראל)
יש למשהו נסיון אישי איך זה עובד????
נראה לי שמספיק שתעדכנו אותה שאתם מגישים תלונה כדי שיחזירו,תודה לכל המסיעים והמשתתפים,
רעיון מקורי!!למה שלא תבטלי את העסקה דרך חברת האשרי בתאום יחד איתה ותחזירי לה את הפריט
אם לא יכולים באשראי שיביאו במזומן.
מצוין שהגשת תלונה ברשות להגנת הצרכן.תודה לכל המסיעים והמשתתפים,
כשהייתי שם הגיעה מנהלת החנות, והיא חזרה על דברי המוכרת שא"א לבצע החזר דרך כרטיס אשראי,
וכששאלתי אותה אם היא רוצה שאפעיל אנשים שמבינים בחוק, היא צחקה ואמרה שאין לה שום בעיה שאביא את מי שאני רוצה, והיא ממש "מתה" על האנשים האלו שמנסים להראות את כוחם,
תכלס' מה אני עושה עכשיו?
עכשיו התגובה תהיה חוצפה אמרתי לך להביא את מי שאת רוצה אבל למה פנית לרשות להגנת הצרכןכרגע הגשתי תלונה דרך הרשות להגנת הצרכן (של מדינת ישראל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים