אין לי בעיה עם זה שלוקחים שם חברת פרסום, ההיפך זה מראה על רצינות ורצון להצליח,
אבל נראה לי שחברי הסיעה לא ממש סגורים על מה הם רוצים וכך הם משדרים לפרומאים ולכן שוב ושוב הם פונים אל עצמם ולא מנסים להחזיר מצביעים שזולגים החוצה (אני אחד מהם

הרי בניגוד למפלגות אחרות המצביעים של יהדות התורה מתחלקים לכאלו שיצביעו כי זה מצוה למרות שאין להם כלום עם פוליטיקה וכאלו שמצביעים כי זה המפלגה של החרדים ואין משהו אחר אבל ברור שלא מצביעים ג' בגלל עשיה כי במגרש הזה לא נעים להתמקד,
אז אלו שעל כל מקרה יצביעו לא צריכים קמפיין מושקע אלא תזכורת, מי כן צריך את הקמפיין? זה שכן אכפת לו עשייה ורוצה להצביע מפלגה חרדית ומתחיללחשוב אפילו על שס אבל בכ"ז רגיל ג' ובכלל מה הוא ספרדי? וכך עם מעט שכנוע הוא נשאר,
אבל כיום רבים רבים קיבלו החלטה שזהו נמאס וכבר יש יותר ויותר אנשים שמשדרים שעדיף לא להצביע העיקר לא להצביע לכאלו שמנפנפים ברבנים בבחירות.
בקיצור אני לא נכנס לענייני הפוליטיקה והדעות האישיות אבל היוםיותר מתמיד הם צריכים חברת פרסום אבל לגדעתי צריכים להתמקד במצביעים שכבר הצביעו ורוצים לעזוב פחות מאשר בכאלו חדשים.
השאלה אם הם יבינו את זה,
בשס המצב אחרת, יש אולי 3-4 מנדטים של ספרדים חרדים שיצביעו בעיניים עצומות, השאר מורעלי מרן שבעבורו ילכו להצביע, וזה כמובן תלוי במספר הברכות וההבטחות שיקבלו בלויין של מוצש בליווי כמה סטירות למקורבים שבאזור, מזה מורכב 11 המנדטים שיש כיום, אבל בשס בונים על 20 כי חיים (לדעתי

בפנטזיה, הם זוכרים את ה-17 הקודמים אבל הם שוכחים שזה היה שילוב של בחירה ישירה עם משפט דרעי, כיום אין להם סיכוי למשוך ליכודניקים כי העם מורעל על ביבי וחשוב לו שביבי יעלה גם על חשבון התקציבים החלקיים של שס (סוגיה בפני עצמה

ואפילו נגד מרן,
מי שכן שס צריכה לפנות אליו זה האשכנזים המאוכזבים שמחפשים בית חרדי אחר, כאלו שלא רוצים לשים ג' אבל עדיין רוצים מפלגה חרדית ועד היום היה להם את הרתיעה להצביעה "לפרנק" (סליחה זה רק בשביל החידוד

וכאן יש לשס אפשרות לדוג אותם, אבל נראה לי שמשום מה שס ויתרה עליהם מסיבות לא ברורות וכאן משרד פרסום טוב יכול לעשות את העבודה