- הוסף לסימניות
מה זה אומר תעודת בוררות של הסכסוך?אז מה את רואה עכשיו?
תפתחי תעודת בוררות, של הסכסוך,
אם צריך תעלי צילום מסך.
מה זה אומר תעודת בוררות של הסכסוך?אז מה את רואה עכשיו?
תפתחי תעודת בוררות, של הסכסוך,
אם צריך תעלי צילום מסך.
אם עבר, אז כן.הזמנתי שעון
הגיע שבור
דיברתי עם המוכר,הוא אמר לי לפתוח סיכסוך והוא יחזיר לי את הכסף
לא טיפלתי בזה מיד ועכשיו שאני באה לפתוח סכסוך זה לא נותן לי אופציה כזו
זה בגלל שעבר כבר יותר מ 15יום?
יש את המשלוח הזהאני רוצה להזמין דברים לפורים שיגיע לי כמה שיותר מהר (עדיף לא ברגע האחרון...)
יש אפשרות למשלוח מהיר יותר בתוספת כמה דולר...
יש למישהו ניסיון מה יותר מהיר ואמין משלוח רגיל של אלי אקספרס או ePacket???
(אני חוששת אחרי ה 11/11 שעד עכשיו לא הגיע לי מוצרים שהזמנתי, אני מקווה שעכשיו אין עומס חריג וזה יגיע מהר...)
בעמוד ההזמנות שלימה זה אומר תעודת בוררות של הסכסוך?
צילום מסך יעזור להבין מה קורה שם...רציתי בבקשה לברר , מדוע כשפותחת מחלוקת בשתי מוצרים לא נותן, בטענה שזה כבר יצא. עבר חודש , מה זה אומר??
תבדקו באתרי מעקב אחר משלוחיםהזמנתי מוצרים לביתר
הוא כותב לי שהמוצר הגיע ליעד [בתל אביב- יפו]
למי אני אמורה לפנות?
דואר ישראל או אליאקספרס?
אבל המשלוח נמסר ליעדו...תבדקו באתרי מעקב אחר משלוחים
אולי יש מספר מדף ולאיזה סניף זה הגיע.
א"כ, תוכלו לבקש מדואר ישראל שיעבירו את זה לסניף שלכם
מרוב אריכות, מקווה שהבנתי.
נמסר ליעדו...
הגיע ליעד לכאורה הכוונה שהגיע לסניף הדוארהמוצר הגיע ליעד [בתל אביב- יפו]
קרה לי אותו דבר, הגיע לי חבילה לסניף הדואר בכרמיאל עם מספר מדף,הגיע ליעד לכאורה הכוונה שהגיע לסניף הדואר
נמסר הכוונה שנמסרה החבילה ללקוח.
אם כתוב נמסר, זה נשמע שמישהו לקח עבורכם את החבילה מהסניף...
תפעלו במקביל:
גם תתלוננו בדואר על החבילה שלכם שלא הגיעה אליכם (ושיראו לכם חתימה שלקחתם...)
וגם תפתחו סכסוך, על מוצר שלא הגיע.
הכתובת והמיקוד היו תקינים בהזמנה? (כדי לדעת שהטעות לא שלכם...)
מרוב אריכות, מקווה שהבנתי.
יש את ההודעה הזו שלא נותנת לכם לפתוח סכסוך על מוצר שלא הגיע (ומבקשים - תמתינו בסבלנות)
![]()
יש על זה דיון לעיל, עיינו כאן.
וכן בעמוד 6 לעיל...
מה שצריך, זה לחכות שזמן ההגנה תיגמר, כי כנראה המוכר האריך לכם מעבר ל-60 יום, ואז יהיה ניתן לפתוח סכסוך על אי קבלת המוצר.
אבל כדאי לנסות לאחר כמה שעות, לפעמים אפי' ברענון העמוד כבר הצלחתי לפתוח סכסוך על מוצר שלא הגיע למרות ההודעה הזו...
חוץ מזה העלתם צילום של הודעה על ביטול סכסוך,
לא הבנתי למה ביטול? זה קשור להודעה שלמעלה שהחבילה בדרך?
נשמע מוזר, אבל עם התקלות בדואר בתקופה הזו, כבר שום דבר לא מוזר...קרה לי אותו דבר, הגיע לי חבילה לסניף הדואר בכרמיאל עם מספר מדף,
שלחתי מישהו לקחת את זה ואמרו לו ששלחו את זה משם, אולי לסניף שלי לא הבנתי בדיוק, וכתוב לי גם נמסר ליעדו.
זה היה ב 06/01 תכל'ס זה עדיין לא הגיע לי.....
זה באפליקציה שלהם? אני לא משתמש בזה, במחשב פשוט ניתן ללחוץ X בראש העמוד...שאני יוצאת מהמסך! זה מה שהוא כותב! בלי זה אין לי אפשרות לצאת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים