התייעצות בעקבות השריפה בי-ם - ביטוח תכולת דירה כן או לא

האם יש לכם ביטוח תכולה?

• סה"כ מצביעים
    166
  • הוסף לסימניות
אפשר לשמוע טווח מחירים על מה מדובר?
מה העלות החודשית לביטוח דירה עם תכולה סטנדרטית. לפי מה נקבע לפי מספר חדרים? ערך של כל דבר?
בסביבות ה400 ש"ח. החברת ביטוח מביאה שמאי.

• הוסף לסימניות
שיקום משריפה זה סיפור מורכב, יש חברות מיוחדות שמתמחות בזה.
לא יודע עלויות, אבל זה לא רק צבע ושטיפה.
תלוי ברמת השריפה, אבל בדרך כלל עצים ואבנים יותר קל מביגוד רהיטים תכשיטים וכו'

• הוסף לסימניות
למה לעשות ביטוח אם יש קופת העיר ?

גם אם נניח שזה בסדר להתלות בכספי צדקה מלכתחילה.

הייתי אתמול באזור השריפה. נורא. פחד פחדים.
שוחחתי שם עם מישהי שמעורבת בנעשה ושותפה לגורמים המסייעים לתושבי המקום.
כל תרומה ונתינה היא חסד והצלה, פשוטו כמשמעו, אך בסופו של חשבון כל הנתינות הם רק חלק לא גדול ולא מספיק מכל מה שאיבדו בשריפה.

• הוסף לסימניות
מה העלות החודשית לביטוח דירה עם תכולה סטנדרטית. לפי מה נקבע לפי מספר חדרים? ערך של כל דבר?
יש או:
אני עשיתי דרך איילון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפי מה שאני מכיר זה לפי שווי התכולה. כמדומני שלשווי תכולה של בערך 150,000 עולה הביטוח כ-400 ש"ח לשנה. יש גם דברים משתנים, גלאי עשן למשל יכול להוזיל את המחיר וכו'.
זה מתחיל בשווי 50,000. אבל אפשר לעלות את הסכום. הנה לדוגמא:
‏‏צילום מסך (3114).png

• הוסף לסימניות
תודה.
בחשיבה מתמטית- זה לא נראה משתלם במיוחד.
512 לשנה על 50000 ש"ח זה אומר ששלמתם את סכום תקרת הביטוח ב10 שנים.
בהנחה שמבחינה סטטיסטית ארוע של אובדן כל הסכום הוא נדיר ולא אמור לקרות כל 10 שנים הרי שאין כאן רווח כלל...
טעות, 512 לשנה כפול עשר שנים זה 5000, לא 50,000.

• הוסף לסימניות
יש כ"כ הרבה עבור מה לבטח.
אישית, רק על ביטוחי בריאות אני מוציאה כ300/400 ש"ח בחודש ואנחנו משפחה קטנטנה של 4 נפשות.
ויש ביטוח רכב, ביטוח מבנה, ביטוח חיים.
בקיצור, לא נגמר.
ולכן, כשאני מדרגת מה חובה ומה בגדר מותרות-ביטוח תכולת דירה נקרא בעיני מותרות למול שאר הדברים שפירטתי שהם פשוט חובה.
לי עולה כ800 שח לשנה
ונס שעשיתי
כי כבר חסכתי את כל התשלומים לשנים הבאות ע"י תביעה שהיה לי

• הוסף לסימניות
כנראה שהביטוח שלך כולל גם ביטוח על המבנה כי נראה לי שבשביל תכולה בלבד זה יקר. אני טועה?
וואי, הרצת אותי לבדוק את הפוליסה שלי...
לא כולל מבנה,
אבל כן כולל צד ג'
חבות מעבידים (שוקל לבטל, לאחרונה אין עוזרת).
כיסוי תכולה לרעידת אדמה (מעל 400 ש"ח לשנה, פרמיה של 0.105 והשתתפות עצמית של 10%, נראה לי קצת יקר ביחס לסיכון).

אז בזכותך בדקתי לעומק מה בדיוק הסוכן דחף לי, ואני יוכל לחסוך כמה שקלים...

• הוסף לסימניות
גם אם נניח שזה בסדר להתלות בכספי צדקה מלכתחילה.

הייתי אתמול באזור השריפה. נורא. פחד פחדים.
שוחחתי שם עם מישהי שמעורבת בנעשה ושותפה לגורמים המסייעים לתושבי המקום.
כל תרומה ונתינה היא חסד והצלה, פשוטו כמשמעו, אך בסופו של חשבון כל הנתינות הם רק חלק לא גדול ולא מספיק מכל מה שאיבדו בשריפה.
איך אפשר לתרום מוצרים?

• הוסף לסימניות
בGOאפשר לבחור תכולה בלבד.
בGO יוצא 375 ש"ח לשנה
‏‏צילום מסך (3115).png

יש שם תוספת נחמדה:

ביטוח למגזר הדתי

נזק שיגרם לטלית, מזוזות ,תפילין, כובע "שטריימל" ,"ספודיק" ,פאות שיער לנשים יינתן כיסוי עד 7.5% מסכום התכולה או עד 2,500 ₪ לפריט. אוסף ספרי קודש יינתן כיסוי עד 10% מסכום התכולה. תשמישי קדושה וכלי כסף יינתן כיסוי עד 10% מסכום התכולה ולא יותר מ 30% מסכום התכולה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בGO יוצא 375 ש"ח לשנה
צפה בקובץ המצורף 771767
יש שם תוספת נחמדה:

ביטוח למגזר הדתי

נזק שיגרם לטלית, מזוזות ,תפילין, כובע "שטריימל" ,"ספודיק" ,פאות שיער לנשים יינתן כיסוי עד 7.5% מסכום התכולה או עד 2,500 ₪ לפריט. אוסף ספרי קודש יינתן כיסוי עד 10% מסכום התכולה. תשמישי קדושה וכלי כסף יינתן כיסוי עד 10% מסכום התכולה ולא יותר מ 30% מסכום התכולה.
אני משלם על זה 100 ש"ח, וכיסוי לכל מלא העלות של הנ"ל, כולל 2 זוגות תפילין. (כיסוי לפי דוח סוקר, 0.5 אחוז פרמיה).
במנורה.
עריכה: הכיסוי שיש לי הוא לא רק על נזק אלא גם על אובדן.

• הוסף לסימניות
אני משלם על זה 100 ש"ח, וכיסוי לכל מלא העלות של הנ"ל, כולל 2 זוגות תפילין. (כיסוי לפי דוח סוקר, 0.5 אחוז פרמיה).
במנורה.
עריכה: הכיסוי שיש לי הוא לא רק על נזק אלא גם על אובדן.
יש שם 'רשימת כיסויים', צריך לבדוק אם הכל כלול שם. ומה עלות ההשתתפות עצמית.

הנה מהאתר GO:

ביטוח התכולה של go דירה כולל:
  • עד 500,000 ₪ סכום ביטוח תכולה.
  • גניבה, שוד, פריצה או נזק שנגרם מניסיון לבצעם.
  • נזקי אש, ברק, רעם ועשן.
  • שיטפון או הצפה.
  • נזקי התפוצצות או התלקחות.
  • נזקי רוח.
  • נזקי רעידות אדמה.
  • נזקי מים וצנרת – מוקד ייחודי פנימי של החברה לטיפול בתביעה מא' ועד ת'.

כיסויים נוספים ללא תוספת תשלום:
  • שבר תאונתי של מכשירי טלוויזיה, מערכות שמע, מחשב ביתי ועוד.
  • כיסוי "כל הסיכונים" לתכשיטים בגובה עד 20% מסכום ביטוח התכולה.
  • כיסוי לגניבה או נזק לאופניים (לא חשמליים) עד לסך 5,000 ש"ח.
  • חפצי אורחים.
  • ריהוט וציוד גן.
  • הרחבות מיוחדות למגזר הדתי הכוללות ספרי קודש, ערכות תפילה, מזוזות, כלי כסף ועוד .
  • ביטוח אחריות כלפי צד שלישי.

ניתן לרכוש כיסויים נוספים בעלויות אטרקטיביות:
  • ביטוח נזק תאונתי כתוצאה מרכיבה על אופניים וקורקינטים חשמליים.
  • ביטוח לפעילות עסקית בדירה.
  • מצלמות, אוספים, תמונות, מחשב נישא, חפצי ערך, כלי נגינה ועוד.
  • ביטוח תאונות לחיות מחמד.
  • ביטוח רכוש בכספת הבנק.
  • כיסוי לכלי נשק (ברישיון) כולל חבות כלפי צד ג'.
  • ביטוח כל הסיכונים לתכשיטים – מעל 20% (כולל גם אובדן תכשיטים) .

*ט.ל.ח. בכפוף לתנאי הפוליסה ולהנחיות החיתום של החברה.

לקבלת הצעה >

אם יש לך שאלות נוספות לחץ כאן >

וזה מ we-sure

הכיסויים הכלולים בביטוח מבנה ותכולה
d79ed791d7a0d794-1.png

כיסוי למבנה
כיסוי זה מכסה אבדן או נזק שנגרמו למבנה, כתוצאה מאש, ברק, רעם, התפוצצות או התלקחות, רוח שעולה על 30 קשר, שלג או ברד, נפילת כלי טיס, התנגשות רכב בדירה, גניבה, שוד, פריצה, רעידת אדמה, שיטפון או הצפה ועוד. לפרטים נוספים, ראו תנאי הפוליסה.
coffee-table-1.png

כיסוי לתכולה
כיסוי זה מכסה אבדן או נזק שנגרמו לתכולה, כתוצאה מאש, ברק, רעם, התפוצצות או התלקחות, רוח שעולה על 30 קשר, שלג או ברד, נפילת כלי טיס, התנגשות רכב בדירה, גניבה, שוד, פריצה, רעידת אדמה, שיטפון או הצפה ועוד. לפרטים נוספים, ראו תנאי הפוליסה.
plumbing-e1538480548961.png

הרחבה לכיסוי מים ונוזלים אחרים
כיסוי זה מכסה אבדן או נזק שהתגלו לראשונה כתוצאה מהימלטות או דליפה כל נוזל מתוך מתקני אינסטלציה וההסקה של הדירה או של נכס אחר בבית משותף. הרחבה זו ניתנת לרכישה באמצעות חברת שרברבים או שרברב פרטי. לפרטים נוספים, ראו תנאי הפוליסה.
three-shield-e1541427090201-1.png

אחריות כלפי צד שלישי
כיסוי זה מכסה חבות המבוטח לשלם לצד שלישי על פי פקודת הנזיקין בשל אירוע שגרם ל: מוות, מחלה, ליקוי גופני, נזק או אובדן לרכוש צד שלישי. לפרטים נוספים, ראו תנאי הפוליסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה