- הוסף לסימניות
בהחלטכנראה שהביטוח שלך כולל גם ביטוח על המבנה כי נראה לי שבשביל תכולה בלבד זה יקר. אני טועה?
בהחלטכנראה שהביטוח שלך כולל גם ביטוח על המבנה כי נראה לי שבשביל תכולה בלבד זה יקר. אני טועה?
שיקום משריפה זה סיפור מורכב, יש חברות מיוחדות שמתמחות בזה.לדעתי שיפוץ הדירה עולה פחות מהתכולה.
מישהו יודע לאשר/להכחיש?
בסביבות ה400 ש"ח. החברת ביטוח מביאה שמאי.אפשר לשמוע טווח מחירים על מה מדובר?
מה העלות החודשית לביטוח דירה עם תכולה סטנדרטית. לפי מה נקבע לפי מספר חדרים? ערך של כל דבר?
תלוי ברמת השריפה, אבל בדרך כלל עצים ואבנים יותר קל מביגוד רהיטים תכשיטים וכו'שיקום משריפה זה סיפור מורכב, יש חברות מיוחדות שמתמחות בזה.
לא יודע עלויות, אבל זה לא רק צבע ושטיפה.
למה לעשות ביטוח אם יש קופת העיר ?
בהחלט צודק או בהחלט טועה?בהחלט
צודקבהחלט צודק או בהחלט טועה?
יש או:מה העלות החודשית לביטוח דירה עם תכולה סטנדרטית. לפי מה נקבע לפי מספר חדרים? ערך של כל דבר?
אבל לכאורה זה לא מגיע לעלויות של התכולהשיקום משריפה זה סיפור מורכב, יש חברות מיוחדות שמתמחות בזה.
לא יודע עלויות, אבל זה לא רק צבע ושטיפה.
זה מתחיל בשווי 50,000. אבל אפשר לעלות את הסכום. הנה לדוגמא:לפי מה שאני מכיר זה לפי שווי התכולה. כמדומני שלשווי תכולה של בערך 150,000 עולה הביטוח כ-400 ש"ח לשנה. יש גם דברים משתנים, גלאי עשן למשל יכול להוזיל את המחיר וכו'.
טעות, 512 לשנה כפול עשר שנים זה 5000, לא 50,000.תודה.
בחשיבה מתמטית- זה לא נראה משתלם במיוחד.
512 לשנה על 50000 ש"ח זה אומר ששלמתם את סכום תקרת הביטוח ב10 שנים.
בהנחה שמבחינה סטטיסטית ארוע של אובדן כל הסכום הוא נדיר ולא אמור לקרות כל 10 שנים הרי שאין כאן רווח כלל...
בדוגמא כאן מדובר על מבנה ותכולה, תכולה לבד עולה יותר זול.זה מתחיל בשווי 50,000. אבל אפשר לעלות את הסכום. הנה לדוגמא:צפה בקובץ המצורף 771708
אכן. סליחה על חוסר שימת לב .טעות, 512 לשנה כפול עשר שנים זה 5000, לא 50,000.
לי עולה כ800 שח לשנהיש כ"כ הרבה עבור מה לבטח.
אישית, רק על ביטוחי בריאות אני מוציאה כ300/400 ש"ח בחודש ואנחנו משפחה קטנטנה של 4 נפשות.
ויש ביטוח רכב, ביטוח מבנה, ביטוח חיים.
בקיצור, לא נגמר.
ולכן, כשאני מדרגת מה חובה ומה בגדר מותרות-ביטוח תכולת דירה נקרא בעיני מותרות למול שאר הדברים שפירטתי שהם פשוט חובה.
וואי, הרצת אותי לבדוק את הפוליסה שלי...כנראה שהביטוח שלך כולל גם ביטוח על המבנה כי נראה לי שבשביל תכולה בלבד זה יקר. אני טועה?
נכון. זה לא נתן לי לבחור תכולה לבד. באיילון זה כן אפשרי.בדוגמא כאן מדובר על מבנה ותכולה, תכולה לבד עולה יותר זול.
איך אפשר לתרום מוצרים?גם אם נניח שזה בסדר להתלות בכספי צדקה מלכתחילה.
הייתי אתמול באזור השריפה. נורא. פחד פחדים.
שוחחתי שם עם מישהי שמעורבת בנעשה ושותפה לגורמים המסייעים לתושבי המקום.
כל תרומה ונתינה היא חסד והצלה, פשוטו כמשמעו, אך בסופו של חשבון כל הנתינות הם רק חלק לא גדול ולא מספיק מכל מה שאיבדו בשריפה.
בGO יוצא 375 ש"ח לשנהבGOאפשר לבחור תכולה בלבד.
Radware Block Page
www.go-ins.co.il
אני משלם על זה 100 ש"ח, וכיסוי לכל מלא העלות של הנ"ל, כולל 2 זוגות תפילין. (כיסוי לפי דוח סוקר, 0.5 אחוז פרמיה).בGO יוצא 375 ש"ח לשנה
צפה בקובץ המצורף 771767
יש שם תוספת נחמדה:
ביטוח למגזר הדתי
נזק שיגרם לטלית, מזוזות ,תפילין, כובע "שטריימל" ,"ספודיק" ,פאות שיער לנשים יינתן כיסוי עד 7.5% מסכום התכולה או עד 2,500 ₪ לפריט. אוסף ספרי קודש יינתן כיסוי עד 10% מסכום התכולה. תשמישי קדושה וכלי כסף יינתן כיסוי עד 10% מסכום התכולה ולא יותר מ 30% מסכום התכולה.
יש שם 'רשימת כיסויים', צריך לבדוק אם הכל כלול שם. ומה עלות ההשתתפות עצמית.אני משלם על זה 100 ש"ח, וכיסוי לכל מלא העלות של הנ"ל, כולל 2 זוגות תפילין. (כיסוי לפי דוח סוקר, 0.5 אחוז פרמיה).
במנורה.
עריכה: הכיסוי שיש לי הוא לא רק על נזק אלא גם על אובדן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים