קינוחים בעקבות מתכון הפינה קולדה ב"טעימות"...

• הוסף לסימניות
רום אמיתי דומה בטעמו לתמצית רום הפשוטה?
פשוט זה הדבר שמרתיע אותי במתכון
לא אוהבת את הטעם הזה
או אולי תחליף אלכוהלי אחר

• הוסף לסימניות
@גלבוע התכוונתי להתלהבות בת שנים מפינה קולדה.
בחלק מהציבור שלנו היא נחשבת למשהו נחשק (וכנראה בלתי מושג בשל חלב עכו"ם)
פנה קולדה לא אמורה במקור להכיל חלב עכו"ם
שילוב הטעמים מאוד מרענן, ולכן מאוד פופולרי בישראל החמה.

• הוסף לסימניות
אה, לא רק אני נדלקתי?
:)
חלב קוקוס יש בתור תחליף חלב קרטון, לאלרגיים לחלב.
לדעתי לא אמור להתאים, חלב קוקוס לבישול אמור להיות מרוכז יותר, ולא התחליף לאלגניים.
חפשו - נוזל קוקוס.

• הוסף לסימניות
@hadas9 רום אמיתי רחוק מלהיות תמצית רום.
בערך כמו ההבדל בין שוקולד מריר לצמקאו.
רום קונים בחנות משקאות. אא"לט רום נגריטה לבן יתאים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אותי המתכון סיקרן אבל מסיבה אחרת. יותר אנתרופוולגית. (אני תמיד מתעניינת בשורשים תרבותיים והיסטוריים של מאכלים ומטבחים).
למה כל כך מתתלהבים בציבור שלנו מפינה קולדה ולמה היא כבר לא הביאה מתכון חליפי לליקר וזהו :)
כי זה:
אצלי הסיבה להתלהבות היא בגלל שלא אוהבים אצלי מנות אחרונות כבדות, ופינה קולדה נשמעת קלילה כזו.

(ואין בה ביצים (אסור)
ולא ריצ' (מגעיל בבטן)
ולא ג'לי (נמאס...) )
שירה, שימי לב שזה יותר מקפא מקוקטייל.
ואני מחפשת בנרות תחליפי גלידה איכותיים ללא סוכר.

• הוסף לסימניות
ההגדרה קוקטייל כוונה לפינה קולדה המקורי.

ולפי מה שנראה הזה המתכון הוא לא גלידה אלא סוג של גרניטה.

• הוסף לסימניות
אין להשיג קרם קוקוס בכשרות של העדה החרדית
קראתי פעם שאפשר להכין לבד ע"י טחינה של קוקוס טחון עם מים חמים המון זמן, עד שמתקבל סוג של חלב ואז מסננים שומרים את הנוזל במקרר ומחכים להיפרדות של השומן והנוזל

• הוסף לסימניות
מישהי הכינה ויכולה לשתף איך יצא? אם שווה את ההשקעה של קניית המרכיבים?

• הוסף לסימניות
עורכת המזגין לשעבר - הניה,
כתבה בפתיח שלה לאחד הגיליונות,
שהיה לה מתכון כזה -
לליקר פינה קולדה משובח במיוחד,
הוא נאבד ובסוף מצאו אותו.

הכוונה למתכון הזה? לליקר עצמו?

• הוסף לסימניות
אשמח לראות באיזה מתכון מדובר

• הוסף לסימניות
16024333793396728417391926229653.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה