לדעתי לא אמור להתאים, חלב קוקוס לבישול אמור להיות מרוכז יותר, ולא התחליף לאלגניים.אה, לא רק אני נדלקתי?
חלב קוקוס יש בתור תחליף חלב קרטון, לאלרגיים לחלב.
זה לא ליקר אלא קוקטיילהקינוח לא אמור להיות מוכר לך
הוא בהשראת ליקר מפורסם (מכיל את טעמיו) ועל הליקר נסובה שאלתי.
כי זה:גם אותי המתכון סיקרן אבל מסיבה אחרת. יותר אנתרופוולגית. (אני תמיד מתעניינת בשורשים תרבותיים והיסטוריים של מאכלים ומטבחים).
למה כל כך מתתלהבים בציבור שלנו מפינה קולדה ולמה היא כבר לא הביאה מתכון חליפי לליקר וזהו![]()
שירה, שימי לב שזה יותר מקפא מקוקטייל.אצלי הסיבה להתלהבות היא בגלל שלא אוהבים אצלי מנות אחרונות כבדות, ופינה קולדה נשמעת קלילה כזו.
(ואין בה ביצים (אסור)
ולא ריצ' (מגעיל בבטן)
ולא ג'לי (נמאס...) )
אפשר לקבל את המתכון?
תודה!
נשמע מעניין...
אולי תעלו את המתכון?
אז מה המתכון?
באופן אישי אני לא חושבת שיש בזה בעיה, אבל אני לא פוסקת הלכה.עדיין לא ברור לי אם מותר לעשות את זה
יש לך מושג?
יש בכשרות חתם סופר ב"ב או בכשרות בית יוסף.תודה
זוכרת איזו כשרות היתה לקרם?
מצטרפת.מישהי הכינה ויכולה לשתף איך יצא? אם שווה את ההשקעה של קניית המרכיבים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //