הבצקת בירך, הניתוח היה עמוק ופגעו בעורק ראשי....איפה בעצם הבצקת? בקרסול או בברך עצמה באזור הניתוח?
בצקת בירך.הבצקת בירך, הניתוח היה עמוק ופגעו בעורק ראשי....
כרגע שיש לו דלקת, הוא מאושפז בבי"ח ואמרו לו לא להרים את הגרגל,למניעת בצקת או הקלה יש להרים את הרגל בכל זמן אפשרי הכי טוב מעל לגובה הלב.
בד"כ גם גרביים אלסטית עוזרות אבל אחרי ניתוח ברך זה אסור כי זה מפעיל לחץ על הברך
אם יש לו עדיין זיהום אז בוודאי שלא מרימים את הרגל כי הזרם של הדם מתגבר מכיוון מטה ללמעלה [מה שבעצם עוזר להוריד את הבצקת] אבל גם הזיהום יכול לחדור לדם ולזרום למעלה.כרגע שיש לו דלקת, הוא מאושפז בבי"ח ואמרו לו לא להרים את הגרגל,
יש לו רצועה אלסטית מיוחדת, בהתחלה לאחר הניתוח היו שמים לו כל יום, וזה עזר במידה מסוימת, אבל לא לגמרי,
יתכ ןשהוא לא ממש מתמיד עם הרצועה הזו, זה אפילו לא גרב, הרגל שלו ברוחב הזוי...
נראה לי כל מקרה לגופו, בן משפחה שלי עם זיהום ברגל (וגם בצקת) והונחה להרים את הרגל כמה שיותר. הזיהום בברך אם זה משנה. וחדירה של זיהום לדם לא אמורה להיות מושפעת מהתנוחה של הרגל...אם יש לו עדיין זיהום אז בוודאי שלא מרימים את הרגל כי הזרם של הדם מתגבר מכיוון מטה ללמעלה [מה שבעצם עוזר להוריד את הבצקת] אבל גם הזיהום יכול לחדור לדם ולזרום למעלה.
רק אחרי שאין דלקת אפשר להרים את הרגל
בצקת משמעותית נראית ממש רע.
אני יודעת אחרתנראה לי כל מקרה לגופו, בן משפחה שלי עם זיהום ברגל (וגם בצקת) והונחה להרים את הרגל כמה שיותר. הזיהום בברך אם זה משנה. וחדירה של זיהום לדם לא אמורה להיות מושפעת מהתנוחה של הרגל...
הקפצתם אשכול מלפני 5 שניםנראה לי כל מקרה לגופו, בן משפחה שלי עם זיהום ברגל (וגם בצקת) והונחה להרים את הרגל כמה שיותר. הזיהום בברך אם זה משנה. וחדירה של זיהום לדם לא אמורה להיות מושפעת מהתנוחה של הרגל...
נכון, חיפשתי מידע בנושא בתוך פרוג וזה אחד מהאשכולות שצפו. התוכן עדיין רלוונטי...הקפצתם אשכול מלפני 5 שנים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים