גם אני מצטרף להנ"לצר לי לאכזב אותך, אבל ככל הנראה כלום.
בני ברקמאיזה עיר אתה?
אוכל לשלוח לך לסוחר יין, לדעתי לפחות אחד מהם שווה סכום נחמד.
צר לי לאכזב אותך, אבל ככל הנראה כלום.
במיוחד אם הבקבוקים לא נשמרו בתנאים נאותים הכוללים טמפרטורה קבועה, רצוי במקרר יינות וכדו'גם אני מצטרף להנ"ל
במבט נוסף, גיליתי משהו מעניין, זה רק חצי בקבוק???!!!!!!!!!!רובם ז בכלל לא יין, או שזה יין מתוק, כך שזה ודאי לא שווה כלום, אולי זה
שווה 200 ש"ח במקרה הטוב.
![]()
לכן הואכמעטלא שווה
גם בקבוק ששווה,אכן.
זה הבקבוק היחיד שפתוח
ואני מודע לזה שלכן הוא כמעט לא שווה
זה לא משהו שכבר נשאל בעבר?שלום ברשותי בקבוקי יין ישנים בני למעלה מ 25 שנים
אשמח למידע כמה הם שווים
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1406297צפה בקובץ המצורף 1406298צפה בקובץ המצורף 1406299צפה בקובץ המצורף 1406300צפה בקובץ המצורף 1406301צפה בקובץ המצורף 1406302צפה בקובץ המצורף 1406303צפה בקובץ המצורף 1406304צפה בקובץ המצורף 1406305צפה בקובץ המצורף 1406306צפה בקובץ המצורף 1406307צפה בקובץ המצורף 1406308צפה בקובץ המצורף 1406309
סתם כי היה זכור לי ששפעם פתחתם כזה נושאנכון
3 בקבוקים היו לי
נוספו עוד 4
למה?
פתוח שווה פחות מקליפת השום, וגם אם היה שווה הוא אסור בסחורה (גידולי שביעית - היתר מכירה).רובם ז בכלל לא יין, או שזה יין מתוק, כך שזה ודאי לא שווה כלום, אולי זה
שווה 200 ש"ח במקרה הטוב.
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים