כללי בקניה מShutterstock

• הוסף לסימניות
קניתי ב49$ הורדה של 5 תמונות.
לא מצליחה להבין איך זה עובד. אם יש לי אפשרות של 5 הורדות איך אני יודעת איזה גודל של תמונה באפשרותי להוריד?

• הוסף לסימניות
דחוף עזרה!!!
לא מובן לי. יש לי אפשרות ל5 הורדות ורק באיכות ירודה. איך אפשר לקנות באיכות טובה יותר?
אשמח אם יהיה משהו שיוכל לעזור לי.
תודה רבה!

זה מה שנרשם לי אחרי התשלום.
שם המשתמש שלך: kubiya
סדר ID:
4591330
סדר סיכום שלך: • 365 יום על מנוי דרישה, עם 5 הורדות רשיון רגיל

קבלת התחלה צפייה ההורדה>

שים לב כי מספר הורדות התמונה לרשותך נקבעת אך ורק על ידי תוכנית שאתה רוכש. יום מוגדר עשרים וארבע (24) בתקופה שעה מתחיל במועד המדויק של הרכישה. חודש מוגדר שלושים (30) ימים רצופים החל כולל תאריך הרכישה.

בנוסף, לידיעתך, אם כרטיס האשראי שלך מטבע החיוב אינו דולר ארה"ב (USD) אז את כרטיס האשראי שלך הנפקת הבנק עשוי לחייב אותך עבור המרות מטבע בין הדולר למטבע כרטיסי האשראי שלך.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
קנית תמונות או קרדיטים?
בעיקרון זה הולך לפי קרדיט כל קרדיט זה עושה את התמונה יותר איכותית
קרדיט אחד זה איכות אינטרנט בד"כ ולדפוס צריך לפחות 2 קרדיטים אם לא 3 תלוי בגודל הסופי.
יתכן ורכשת 5 קרדיטים שזה 5 תמונות באיכות נמוכה או 2 תמונות באיכות טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;605981:
קנית תמונות או קרדיטים?
בעיקרון זה הולך לפי קרדיט כל קרדיט זה עושה את התמונה יותר איכותית
קרדיט אחד זה איכות אינטרנט בד"כ ולדפוס צריך לפחות 2 קרדיטים אם לא 3 תלוי בגודל הסופי.
יתכן ורכשת 5 קרדיטים שזה 5 תמונות באיכות נמוכה או 2 תמונות באיכות טובה.
לא יודעת על קרדיטים. אני ראיתי שיש אפשרות ב49$ לקנות 5 הורדות. אבל כנראה באיכות נמוכה ואת זה לא ידעתי. בגלל האנגלית הסתבכתי.
שילמתי כבר ורק בהורדה של התמונה אני תופסת שבעצם האיכות היא נמוכה.
השאלה האם יש דרך חזור? האם יש משהו שיכול להתכתב בשבילי איתם ולראות מה אפשר לעשות. רוצה להוסיף כסף אבל לקבל תמונות באיכות.
התמונה שהורדתי הוא בגודל 500*375 האם זה גודל מספיק בשביל כריכה לספר?

• הוסף לסימניות
בשביל לדעת אם זה מספיק את פותחת בפוטושופ את התמונה ובמקום רזולוציה 72 תני לו 300 או במקרה הגרוע 200 ואז תראי כמה זה בס"מ כעת זה יוצא לך 3*4 ס"מ...
האם את צריכה את זה לכל הכריכה או רק חלק קטן שהגודל הזה מתאים לך?

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי חבילה כזאת.
יש אפשרות לקנות ב-50 דולר 5 תמונות באיכות מירבית או ווקטורים.
יש אפשרות באותו הסכום לקנות 10 תמונות באיכות מירבית.

כשאת מורידה את התמונות הוא עדיין נותן לך לבחור באיזה איכות את רוצה להוריד את התמונה, תנסי להוריד שוב באיכות המירבית.
אם את לא מצליחה תפני לתמיכה שלהם עם התלונה והם יסדרו לך את הענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;605992:
גם אני קניתי חבילה כזאת.
יש אפשרות לקנות ב-50 דולר 5 תמונות באיכות מירבית או ווקטורים.
יש אפשרות באותו הסכום לקנות 10 תמונות באיכות מירבית.

כשאת מורידה את התמונות הוא עדיין נותן לך לבחור באיזה איכות את רוצה להוריד את התמונה, תנסי להוריד שוב באיכות המירבית.
אם את לא מצליחה תפני לתמיכה שלהם עם התלונה והם יסדרו לך את הענין.
תודה רבה! אסתדר עם תרגום של גוגל לקשר איתם?

• הוסף לסימניות
תרגום גוגל הוא די צולע
אני כן מנסחת לבד ומשתמשת בגוגל לתרגום של מילה או שתיים.
בעבר שלחתי מייל ל-123 ולאייסטוק ואחרי יממה בערך קיבלתי זיכוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;606014:
תרגום גוגל הוא די צולע
אני כן מנסחת לבד ומשתמשת בגוגל לתרגום של מילה או שתיים.
בעבר שלחתי מייל ל-123 ולאייסטוק ואחרי יממה בערך קיבלתי זיכוי.
ניסיתי להוריד עוד תמונה וירד לי באיכות טובה.
תוכלי לעזור לי לנסח אני גרועה באנגלית.
רוצה לכתוב להם כך:
שרכשתי חבילה של 5 הורדות. ותמונה אחת שהורדתי ירד לי באיכות הנמוכה ביותר, (יכול להיות טעות שלי) אני רוצה לבקש אפשרות לקבל את התמונה באיכות טובה. מס' התמונה 64544953
משהו כזה. תודה רבה, הצלת אותי.

• הוסף לסימניות
זה בערך התרגום

hellow
i bought from shutterstock package of 5 high quality downloads
but i downloaded 1 pivture in low quality (my mistake)
so i want to get this picture in high quality
number of picture:64544953
thank you

• הוסף לסימניות
תזכי למצוות, המון תודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה