לא יודעת על קרדיטים. אני ראיתי שיש אפשרות ב49$ לקנות 5 הורדות. אבל כנראה באיכות נמוכה ואת זה לא ידעתי. בגלל האנגלית הסתבכתי.נכתב ע"י נעמי ברקאי;605981:קנית תמונות או קרדיטים?
בעיקרון זה הולך לפי קרדיט כל קרדיט זה עושה את התמונה יותר איכותית
קרדיט אחד זה איכות אינטרנט בד"כ ולדפוס צריך לפחות 2 קרדיטים אם לא 3 תלוי בגודל הסופי.
יתכן ורכשת 5 קרדיטים שזה 5 תמונות באיכות נמוכה או 2 תמונות באיכות טובה.
תודה רבה! אסתדר עם תרגום של גוגל לקשר איתם?נכתב ע"י עדן;605992:גם אני קניתי חבילה כזאת.
יש אפשרות לקנות ב-50 דולר 5 תמונות באיכות מירבית או ווקטורים.
יש אפשרות באותו הסכום לקנות 10 תמונות באיכות מירבית.
כשאת מורידה את התמונות הוא עדיין נותן לך לבחור באיזה איכות את רוצה להוריד את התמונה, תנסי להוריד שוב באיכות המירבית.
אם את לא מצליחה תפני לתמיכה שלהם עם התלונה והם יסדרו לך את הענין.
ניסיתי להוריד עוד תמונה וירד לי באיכות טובה.נכתב ע"י עדן;606014:תרגום גוגל הוא די צולע
אני כן מנסחת לבד ומשתמשת בגוגל לתרגום של מילה או שתיים.
בעבר שלחתי מייל ל-123 ולאייסטוק ואחרי יממה בערך קיבלתי זיכוי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים