כללי בקרוב הוא חוזר- יש למה לחכות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1049598:
אני בנתיב- במסלול שמצריך בקשה מיוחדת לכל אתר שרוצים,
ביקשתי פתיחה וזה נפתח אוטומטית- מה שאומר שהוא בעצם מאושר.

אבל אני לא רואה תמונות :(

כדאי לברר מולם, אין שום סיבה שלא תראה תמונות.
תמהני איך זה אפשרי שנתיב פותחים את שאטרסטוק על כל מגרעותיו ואתר שהוא באמת נקי... לא. אני גם מחכה לתשובה מהם, מקווה לעדכן בקרוב

• הוסף לסימניות
הריני לבשר לכל הנתיבים שהאתר, ברוך השם- פתוח, עם תמונות והכל. איזה כיף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;1050350:
הריני לבשר לכל הנתיבים שהאתר, ברוך השם- פתוח, עם תמונות והכל. איזה כיף!

אצלי (ז"א נתיב) - סגור.
וחבל לי!

• הוסף לסימניות
אולי צריך לבקש מהם לפתוח באופן אישי, אני יצרתי איתם קשר והם פתחו את האתר במסלול גרפיקה, כך שזה מוזר.. תנסו לפנות אליהם ואני אברר במקביל

• הוסף לסימניות
פתחו לי את האתר, אבל כל התמונות (חוץ הדף הבית) חסומות. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י acrl;1050471:
פתחו לי את האתר, אבל כל התמונות (חוץ הדף הבית) חסומות. תודה.

אני אברר את זה, טוב שציינת זאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה