התייעצות בקשה דחופה, מי הכי מקצועי אצל "נווה מדרסים", יש שם כמה עובדים, ומחפש המלצות אצל מי מהם לקבוע תור. תודה רבה מכל הלב!!!

• הוסף לסימניות
@כל מה שמעוצב ממה לא היית מרוצה ???

ומה בדיוק היתה הבעיות שלך, למה חיפשת פתרון???
תודה רבה
הם אינם מייצרים את המדרסים אלא שולחים לחו"ל לייצר.
מה שקובע את צורת המדרסים זה צילום שנעשה בשכיבה תוך כדי שנותן השירות שלהם מחזיק את כף הרגל בעת הצילום.
אם הוא מחזיק את היד בצורה אחת, החברה תייצר את המדרס בצורה זו ואם הוא מחזיק בתנוחה אחרת, המדרס ייוצר בצורה השניה.
עשו לי בשביל קשת גבוהה (כל כך גבוהה עד שגרמה לקרע בגיד) ולבעלי בשביל פלטפוס מאד משמעותי.
יצאנו עם חור בכיס ותחושה של אחיזת עיניים.
(חוסר) הנוחות היתה בהתאם.
אחרי זה כאמור, גילינו (אורטופד מומחה גילה לנו..) שבמקומות כמו גלית ואצל הרבה סנדלרים מוכרים מדרסים של חברות ענק מאד רציניות.
לחברה רצינית יש מגוון של מדרסים שנועדו כל אחת לעזור למבנה אחר של כף רגל.
גם אם מנסים 2 או 3 אופציות עד שמוצאים מה מתאים זה עדיין שמינית מהמחיר....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם אינם מייצרים את המדרסים אלא שולחים לחו"ל לייצר.
מה שקובע את צורת המדרסים זה צילום שנעשה בשכיבה תוך כדי שנותן השירות שלהם מחזיק את כף הרגל בעת הצילום.
אם הוא מחזיק את היד בצורה אחת, החברה תייצר את המדרס בצורה זו ואם הוא מחזיק בתנוחה אחרת, המדרס ייוצר בצורה השניה.
עשו לי בשביל קשת גבוהה (כל כך גבוהה עד שגרמה לקרע בגיד) ולבעלי בשביל פלטפוס מאד משמעותי.
יצאנו עם חור בכיס ותחושה של אחיזת עיניים.
(חוסר) הנוחות היתה בהתאם.
אחרי זה כאמור, גילינו (אורטופד מומחה גילה לנו..) שבמקומות כמו גלית ואצל הרבה סנדלרים מוכרים מדרסים של חברות ענק מאד רציניות.
לחברה רצינית יש מגוון של מדרסים שנועדו כל אחת לעזור למבנה אחר של כף רגל.
גם אם מנסים 2 או 3 אופציות עד שמוצאים מה מתאים זה עדיין שמינית מה
יש עוד אנשים שמזדהים עם מה ש @כל מה שמעוצב מתלונן ??? זו תופעה קיימת ???
או שזה פשלה חד פעמי ??? או סתם קורה לפעמים שלקוח לא מרוצה ???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בס"ד אצלנו "נווה" היו ממש הצלה.
הלכנו לאחר שהיו כאבי רגליים וגב ותפיסות שרירים על בסיס די קבוע. סבל רב.
כמו"כ הלכנו לאחר המלצות.
מידי תקופה יש צורך בסידור המדרס.
קנינו לפני כ-8 שנים.

• הוסף לסימניות
אני גם לא הייתי מרוצה והלכתי לשם בהמלצת גיסתי שהייתה מרוצה מאוד!! ויש לה שנים את המדרס שלהם שנכנס לכל נעל
אצלי כנראה הייתה בעייה אחרת והביאו לי מדרס (עם כל מיני תוספות כמו שציינו פה...) ממש התבאסתי גם כי זה לא נכנס לכל נעל וגם תקופה קצרה אחרי שהלכתי איתם התחיל לי דורבן!!! לא בטוחה שזה קשור אבל הפסקתי ללכת איתם
אחרי תקופה חזרתי אליהם והם שיפצו משהו במדרס
תכלס כיום אני לא משתמשת בהם כי זה בעייתי למצוא נעל יפה ממש מבאס כי השקעתי הרבה כסף ונשארתי לסבול:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה