- הוסף לסימניות
הם אינם מייצרים את המדרסים אלא שולחים לחו"ל לייצר.@כל מה שמעוצב ממה לא היית מרוצה ???
ומה בדיוק היתה הבעיות שלך, למה חיפשת פתרון???
תודה רבה
יש עוד אנשים שמזדהים עם מה ש @כל מה שמעוצב מתלונן ??? זו תופעה קיימת ???הם אינם מייצרים את המדרסים אלא שולחים לחו"ל לייצר.
מה שקובע את צורת המדרסים זה צילום שנעשה בשכיבה תוך כדי שנותן השירות שלהם מחזיק את כף הרגל בעת הצילום.
אם הוא מחזיק את היד בצורה אחת, החברה תייצר את המדרס בצורה זו ואם הוא מחזיק בתנוחה אחרת, המדרס ייוצר בצורה השניה.
עשו לי בשביל קשת גבוהה (כל כך גבוהה עד שגרמה לקרע בגיד) ולבעלי בשביל פלטפוס מאד משמעותי.
יצאנו עם חור בכיס ותחושה של אחיזת עיניים.
(חוסר) הנוחות היתה בהתאם.
אחרי זה כאמור, גילינו (אורטופד מומחה גילה לנו..) שבמקומות כמו גלית ואצל הרבה סנדלרים מוכרים מדרסים של חברות ענק מאד רציניות.
לחברה רצינית יש מגוון של מדרסים שנועדו כל אחת לעזור למבנה אחר של כף רגל.
גם אם מנסים 2 או 3 אופציות עד שמוצאים מה מתאים זה עדיין שמינית מה
מזדהה מוסיף כל מיני טלאים למדרסים שלא עזרו בכלל ורק החמירו את המצביש עוד אנשים שמזדהים עם מה ש @כל מה שמעוצב מתלונן ??? זו תופעה קיימת ???
או שזה פשלה חד פעמי ??? או סתם קורה לפעמים שלקוח לא מרוצה ???
www.prog.co.il
הכי גרועים שהיו לי!!חשוב לי מאוד לשמוע עם יש עוד כאלה שלא מרוצים, כי כבר כמעט עשיתי אצלם, [אני רוצה ללכת מחר].
תודה רבה!!
@נעמה קובי מי היה יותר טוב ??הכי גרועים שהיו לי!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים