- הוסף לסימניות
בהתחלה נעלו ואז החזירו, אבל הכל בהחלטה של המנהלים!!איך הם עדיין לא נעלו את האשכול *הזה*?
בהתחלה נעלו ואז החזירו, אבל הכל בהחלטה של המנהלים!!איך הם עדיין לא נעלו את האשכול *הזה*?
אם פרוג יהיה רק למשתמשים פרימיום לא יהיה להם בכלל פרסומות,שמתם לב שכל המתלוננים כאן הם משתמשים ללא מנוי פרימיום?
על מה אתם מתלוננים בכלל? אתם מקבלים פלטפורמה בחינם לחלוטין ואתם מעיזים להתלונן נגד המנהלים שעובדים קשה מאוד ימים ולילות? מילא הייתם משלמים על זה...
''אם אתה לא משלם על המוצר - אתה המוצר''כל אחד מהמשתמשים כאן באתר תורם בדרכו, בין אם זה באמצעות חשיפה לפרסומות, סיוע לאחרים בתגובות וקידום משתמשים דרך לייקים וכ'ו.
אם מישהו כותב דבר 'מתקדם' ואני אתקוף אותו, זה נקרא וויכוח בין שני פלגים ואז מבחינתך אפשר לצנזר. תאר לך שאני אעלה אשכול נגד אקדמיה, נראה לך שמישהו ימחק תגובות נגדי בגלל שזה נכנס לווכוח בין שתי פלגים? אני אומר לך בבירור שכל האשכול ימחק, אתה מוזמן לנסות.כל הדוגמאות שהבאת הם דוגמאות קלאסיים של וויכוחי השקפה בין שתי פלגים בציבור הליטאי,
וזה פשוט שאין מקום הוויכוחים האלו בפרוג.
זה נכון שהם בקונצנזוס מוחלט,אם מישהו כותב דבר 'מתקדם' ואני אתקוף אותו, זה נקרא וויכוח בין שני פלגים ואז מבחינתך אפשר לצנזר. תאר לך שאני אעלה אשכול נגד אקדמיה, נראה לך שמישהו ימחק תגובות נגדי בגלל שזה נכנס לווכוח בין שתי פלגים? אני אומר לך בבירור שכל האשכול ימחק, אתה מוזמן לנסות.
מעבר לכך שהדברים שכתבתי הם בקונצנזוס מוחלט, הן לגבי אקדמיה הן לגבי אינטרנט והן לגבי סיוע לבחורים מקבלי הצווים, הם דברים בקונצנזוס מוחלט!.
פורום בלי משתמשים הוא פשוט אתר ריק. בעלי הפורום עושים ויעשו כהבנתם, אבל מי שמעניק לו חיים הם המשתמשים, אלה שיוצרים תוכן, מגיבים, מנהלים דיונים ותורמים מהידע שלהם.בלת"ק חלקי
כדאי לזכור שהאתר הזה אינו במימון ממשלתי או מתרומות הציבור.
האתר הינו פרטי, וזכות בעלי האתר לעשות כהבנתם.
כמובן שאפשר לשאול / להעיר / לבקש, אבל אין כאן מקום לכעס ותרעומת.
זה לא בעייתי, זה מציאות ברורה.אם האתר כ"כ בעייתי בעינך:
אני רואה בתגובות מהסוג הזה משהו בין כפיות טובה לצביעות.
- למה את עדיין גולשת כאן?
- איך הם עדיין לא נעלו את האשכול *הזה*?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים