בקשה בקשות למסירה תשפ"ד

אשמח למסירה או בתשלום סמלי למושב של טיולון בוגבו בי,
אפשר גם ללא הבדים.
תודה רבה

למסירה ילקוט מודן לבנים
היה בשימוש שנה , במצב מצוין

אשמח לריפוד וגגון לעגלת דונה
אפשר גם רק אחד מהם
תודה רבה

מחפשת עגלת moon של אינפנטי
לצורך חלקי חילוף
אשמח בחינם או במחיר סימלי.
תודה!

מחפשת גם אם יש לעוד מישהו
צריכה רק את הברזל של הגגון שאיכשהו נפל ונעלם:(

זה מה שאני צריכה.
את הברזל האחורי..

גם אני
אוף אני מסתובבת כבר תקופה עם עגלה מוזנחת אלרי שכבר פעמיים הזמנתי גגון חדש וזה בכל פעם נופל אין לי מושג איך!!!!!!
יש למישהו פתרון?
לא באלי להשקיע בה יותר!
יש לי בביתר
צרו קשר
כל החלקים למסירה
השלד נשבר אבל עדיין שמיש ובסל יש שיפשוף בתחתית

תות פשוט מתזכרים לגבי במטען יעזור לנו מאדדד!
תודה

אשמח למכסה של קערה של מיסר בוש ,
כזה:
1755171875832.png

מחפשת אחסון למשחקים של איקאה, במצב טוב.
אפשרי בתשלום.

גיסתי ביקשה ממני לשאול אם יש למישהו מכסה של מג'ימיקס שנשבר .למסירה

אני מחפשת למסירה/ בתשלום עד 1000 ש"ח חדר שינה קומפלט (מיטות יהודיות +ראש מיטה+ 2 שידות+ ארון 4 דלתות) במצב טוב, עדיף לנו באזור בני ברק.
וכן ריהוט למסירה באופן כללי- נשמח מאד!!
תודה

אשמח למסירה או בתשלום של טרמפיסט לעגלת בוגבו
כמו כן עגלת תאומים
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה