כללי בקשת עזרה בעימוד חוברת באינדי.

• הוסף לסימניות
שלום יש לי חוברת של 35 דף אי 4 כבר מוכנה בקבצי פוטושופ

אני רוצה לעמד אותה באינדי - להוסיף סטריפ למטה בכל דף עם הלוגו מספרי טלפון ומיספור כמובן.
כולל צלבים וגלישה.

מישהו/מישהי מוכן להדריך אותי איך עושים זאת. יש לי אינדי3 באנגלית.

ושנים לא נגעתי בתוכנה הזאת!

מי שיוכל בבקשה בבקשה לעזור לי ולהסביר כמו שמסבירים לילד קטן ועייף!

איך לסגור את הקבצים בפוטושופ איך עושים צלבים איך עושים מספרים וכל מיני טיפים!

תודה מראש מאד לעוזרים!

• הוסף לסימניות
תסגור את זה בpdf
תעבור לאינדיזיין תפתח מסמך בין 37 עמודים
ובפתיחת המסמך תסמן לו על השוליים וסימני חיתוך
אח"כ תעמוד במקום שתרצה ותעשה paste או ctrl d
ותביא את הדפים לפי הסדר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה לשמור בpdf? ליבא באינד דרך edit-place ואז תכיל את זה על המאסטר וזה יהיה עלכל העמודים.

grint, אשמח אם תסביר למה pdf

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

לגבי הצלבים - לא הבנתי איפה אני מעדכנת אותם

ולגבי גלישה - אם אני אביא את קובץ פוטושופ לאינדי אני אוכל לשחק שם עם הרקע או שאני צריכה להגדיר בפוטושופ את הנייר עם הגלישה?

שוב, תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;204996:
תודה רבה!

לגבי הצלבים - לא הבנתי איפה אני מעדכנת אותם

ולגבי גלישה - אם אני אביא את קובץ פוטושופ לאינדי אני אוכל לשחק שם עם הרקע או שאני צריכה להגדיר בפוטושופ את הנייר עם הגלישה?

שוב, תודה לעונים!

סליחה. אבל לא הבנתי את השאלה לגבי הגלישה

• הוסף לסימניות
שיפי! תודה שאת מנסה לעזור לי!

שאלתי היא האם אני צריכה להגדיר את הנייר כבר בפוטושופ יותר עם שוליים יותר מאי4 או שאני יכולה לעשות את זה באינדזיין.

לגבי צלבים תוכלי לומר לי - איפה עושים זאת.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין אחרי שהמסמך פתוח את הולכת לedit- decument..... ושם את מגדירה את רוחב השוליים והבליד שאת רוצה. לגבי הצלבים נראה לי שמגדירים את זה בשמירה להדפסה- pdf.
(מקווה שאני מספיק מובנת)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 266.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לילד קטן ועייף הייתי מסביר ככה:
  • הקבצים בפוטושופ חייבים להיות בגודל העמוד + גלישה.
    או שבאינדיזיין תצטרך לאבד בצדדים כמה מילמטרים מהקובץ בשביל גלישה.
  • אתה פותח מסמך חדש באינדיזיין. בעת הפתיחה אתה יכול כבר להכניס את מספר העמודים.
    כמו כן, באפשרויות נוספות, אתה מגדיר שוליים לכל צד של 3 או 5 מ"מ.
  • נפתח לך קובץ אינדיזיין של 35 עמודים.
    אתה נכנס כעת לעמוד המאסטר (2 עמודים - צמד), להגיע לדף המאסטר אפשר למטה במספור עמוד נוכחי, ואז לבחור במאסטר,
    או בחלונית הדפים, הדף העליון מעל הפס, זה דף המאסטר.
  • במאסטר אתה מכניס את הסטריפ ואת הלוגו, במיקום הרצוי. זה יופיע בכל עמוד.
    אתה חייב לעשות את זה על 2 העמודים - ימין ושמאל (או לשנות את הגדרת המאסטר לבודד).
  • מספור אתה גם מכין במאסטר במיקומים הרצויים. אתה מכניס תיבת טקסט, ואז מכניסה מספור ע"י: אלט+קונטרול+שיפט+N,
    יופיע לך כנראה האות A, אבל בעמודים הפנימיים יופיע המספור הנכון.
  • המאסטר מוכן. אתה חוזר לעמוד 1 (קונטרול+J זה קיצור דרך לדפים).
    ותחיל לייבא קובץ קובץ לדף הרצוי. מתחיל בעמוד 1 וממשיך הלאה לשאר העמודים. אתה ממקם אותם עד הגלישה.
  • לייבא קובץ אפשר גם ע"י קונטרול+D.
  • ברגע שסיימת להכניס את כל הקבצים בעמודים הרצויים, אתה הולך לסגור את הקובץ.
  • כמה אפשרויות לסגירה. יש כאלו שיעדיפו File/Adobe Pdf Presets/Press Quality
    שם אתה מגדיר את הפסים ב: Marks And Bleeds/CropMarks
    אתה גם מגדיר שם V ב: Use Document Bleed Setting
מקווה שתסתדר.
בעצם כנראה שהסתדרת כבר.

• הוסף לסימניות
קראתי את האשכול ונהנתי!
נהנתי שיש אנשים שיש להם אומץ "לקפוץ למים הקרים" בלי פחד
ונהנתי שיש כאן חברים אכפתיים שעוזרים ומכוונים בעת הצורך!
תמשיכו הלאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;204999:
שיפי! תודה שאת מנסה לעזור לי!

שאלתי היא האם אני צריכה להגדיר את הנייר כבר בפוטושופ יותר עם שוליים יותר מאי4 או שאני יכולה לעשות את זה באינדזיין.

לגבי צלבים תוכלי לומר לי - איפה עושים זאת.

כדאי מראש בפוטושופ, שהרקע יגלוש מעבר לגודל הדף כלומר, להוסיף כ- 0.5 ס"מ מכל צד שהעיצוב יופיע גם שם.

אחר כך באינדיזיין, כשאתה פותח דף חדש, יש שם אפשרות להגדיר בליד ובד"כ מסמנים אותו כ- 0.5 ס"מ.

אתה יכול לייבא לאינדי גם קבצי PSD ואז אתה לא צריך לייצא את זה מהפוטושופ כלל.

ובייצא מהאינדי, אם אתה רוצה לייצא באיכות, תייצא דרך ה File> Adobe PDF setting> Press quality

תיפתח תיבת דו שיח עם לשוניות. אם אינני טועה, הלשונית השלישית מאפשרת תצוגה של בלידים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;205031:
לילד קטן ועייף הייתי מסביר ככה:
  • במאסטר אתה מכניס את הסטריפ ואת הלוגו, במיקום הרצוי. זה יופיע בכל עמוד.
    אתה חייב לעשות את זה על 2 העמודים - ימין ושמאל (או לשנות את הגדרת המאסטר לבודד).
  • מספור אתה גם מכין במאסטר במיקומים הרצויים. אתה מכניס תיבת טקסט, ואז מכניסה מספור ע"י: אלט+קונטרול+שיפט+N,
    יופיע לך כנראה האות A, אבל בעמודים הפנימיים יופיע המספור הנכון.
  • המאסטר מוכן. אתה חוזר לעמוד 1 (קונטרול+J זה קיצור דרך לדפים).
    ותחיל לייבא קובץ קובץ לדף הרצוי. מתחיל בעמוד 1 וממשיך הלאה לשאר העמודים. אתה ממקם אותם עד הגלישה.
  • .
נראה לי שיש בעיה עם העצה הזו ונתנו, כי אם הוא יסדר את המיספור, הסטריפ והלוגו במאסטר ואחר כך בדפים יביא רקע שימלא את כל הדף זה יסתיר את המ שמוכנס בתוך המאסטר.

במצב שחוץ ממספור או סטריפים כאלה אין מה להוסיף באינדי, עדיף להכניס הכל במאסטר לפי סדר הקדימה הרצוי, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;205073:
[/list]נראה לי שיש בעיה עם העצה הזו ונתנו, כי אם הוא יסדר את המיספור, הסטריפ והלוגו במאסטר ואחר כך בדפים יביא רקע שימלא את כל הדף זה יסתיר את המ שמוכנס בתוך המאסטר.

במצב שחוץ ממספור או סטריפים כאלה אין מה להוסיף באינדי, עדיף להכניס הכל במאסטר לפי סדר הקדימה הרצוי, לא?

מה פרוש להכניס לפי הסדר הרצוי במאסטר?
לגבי כל מה שנראה אח"כ בדף אם כוונתך שהמאסטר לא יוסתר אז אפשר לשים את המאסטר בשכבה נפרדת ולשים אותה עליונה, ואז לא מסתירים שום דבר גם אם מייבאים עם רקע לדף בפנים.

• הוסף לסימניות
יישר כח לכל העוזרים, אני מתפעלת כל פעם מחדש!
וכמו קודמי, מן המתחילים שקופצים למים ומנסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;205073:
[/list]נראה לי שיש בעיה עם העצה הזו ונתנו, כי אם הוא יסדר את המיספור, הסטריפ והלוגו במאסטר ואחר כך בדפים יביא רקע שימלא את כל הדף זה יסתיר את המ שמוכנס בתוך המאסטר.

בשביל זה יש שכבות באינדיזיין

והצעה נוספת- לעשות תמיד מסטר נפרד למספור
מונע הרבה בעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;205079:
מה פרוש להכניס לפי הסדר הרצוי במאסטר?
לגבי כל מה שנראה אח"כ בדף אם כוונתך שהמאסטר לא יוסתר אז אפשר לשים את המאסטר בשכבה נפרדת ולשים אותה עליונה, ואז לא מסתירים שום דבר גם אם מייבאים עם רקע לדף בפנים.

לא חשבתי על זה.
אני לא רגילה לעבוד בשכבות באינדי.
אבל עדין יש בעיה, כי אם יש לי עיטור בדף האב, ומתחתיו רקע בהיר ומיספור.
אם אני שמה את דף האב בשכבה עליונה, אזי הרקע גם הוא יהיה עליון יסתיר את מה שיבוא בדפים הרגילים לא?
או האם יש אפשרות לסדר שכבות בדפי אבל שחלק יהיה מתחת וחלק למעלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הכותרת לא באה להתריס היא באה להדגיש מצב
ולא לא באתי לומר שאבא או אמא עם ילד או שניים זה לא אתגר
אבל שימו לב
בעוד אתם בונים על ההורים לרוב פסח ולכן מכשירים פיסת שיש קטן לפינת קפה. מדף במקרר. ובארון
כי מילא רוב החג נהייה אצל ההורים
ההורים והרווקים בבית קורעים את עצמם [תזכרו זה לא היה כזה מזמן]
כן אמא שלך לא נחה כבר 3 שבועות

להפוך בית שלם 100+ מטר של ארונות כיורים שולחנות מטבח סלון כיסאות מזווה מיטות
לכשר לפסח
לאפשרות שאתם וילדכם הסתובבו בחופשיות עם מצה ואפיקומן שסבא קנה
לא נכנסתי להוצאות המטורפות שקצת עוברות לידכם. למה שתקנו מצות יין או חסה או נייר כסף לציפוי המטבח
ושוב לא בהאשמה ולא בטרוניה אלא כנתון מציאותי
אז זו''צ יקר קצת שימת לב
לפרגן לבוא לעזור חצי יום
לפרגן ארוחה לעובדים בבית [הבית שלך חמץ המטבח שלהם במרפסת שרות]
לתת מילה טובה או שוקולד
והחשוב מכל
מעשרות להורים
הם חשובים יותר מכל כולל ארגון או קמחה דפסחא הם ההורים שלך

והם יממנו לך את ארוחות וסעודות החג

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה