- הוסף לסימניות
אני לא בטוח שאני לא מעדיף את טיבי על פני כל מיני טיפוסים אחרים.א
אחמד טיבי שר"י גם רופא..
אני לא בטוח שאני לא מעדיף את טיבי על פני כל מיני טיפוסים אחרים.א
אחמד טיבי שר"י גם רופא..
זה לא נכון.אתה פחות "שואל לעניין" יותר מקנטר לתעסוקה
אבל אם במקרה אתה עולה חדש מרוסיה אז אני יענה
כן הם יותר מתורבתים, הרבה יותר נחמדים ואדיבים, והרבה הרבה פחות שטופים בזימה ואלימות
על זה אפשר לדון?כן הם יותר מתורבתים, הרבה יותר נחמדים ואדיבים, והרבה הרבה פחות שטופים בזימה ואלימות
דימוי לא קשור ומטופש
וזה אפי' לא נושא לדיון.
מקנטר לתעסוקה
שכלית אתה צודק ולכן לגברים זה לא בעיהלא הבנתי
אתם סומכים עליו כשהוא עם סכין מנתחים והפציינט מורדם
וסומכים עליה כשהיא מכינה תרופה בבית מרקחת,
ועכשיו אתם פוחדים לעלות איתם במעלית?
הם לא ישחקו איתםיש הבדל ממש גדול בין רופא ובכל בעל מקצוע לזה שהילדים שלך אולי ישחקו עם הילדים שלהם בבנחיין
נו אל תיתממו
והוא חצוף, סליחה על המילה
סורי, זמני יקר לדיונים האלהעל זה אפשר לדון?
כי מהיכרותי הם גם פחות מתורבתים וגם הרבה יותר גנבים
ואף אחד לא אמר שזה משמח
אבל גם לא צריך לצאת מפרופורציות
אלימות יכולה להיות גם מילולית...
עובדתית זה לא נכון ביחס לרפואה.הנאצים גם היו מתורבתים.
לא משכירים דירה לגוי על פי התורה, בוודאי שלא לאויב שרוצה להשמיד אותנו ומה זה משנה אם הוא נקי ושקט.
וגם על הרופאים הערבים אני לא סומך, אני די בטוח שהם שהידים במסווה של רשלנות וכדומה לא פחות מפועלי הבניין.
ימח שמם וזכרם.
נ.ב. אני גם לא מבין את אלו שקונים מהם, זה להאכיל את האויב כפשוטו.
זה כמובן שטויות.מותר לקנות בשבת בית מגוי בארץ ישראל! והחצוף משכיר להם דירה בניגוד להלכה ועוד בבניין חרדי?! רשע מרושע.
על סמך מה אתה קובע עובדות?!עובדתית זה לא נכון ביחס לרפואה.
ובנוסף אני גם לא סומך על אנשים לא שותו"מ.
הם גם יכולים להתקומם עלייך ואם אין יראת ה'
לצורך העניין יהיה רופא ערבי נוצרי, מה תגיד?על סמך מה אתה קובע עובדות?!
אולי גם על חילונים אי אפשר לסמוך אבל אתה לא יכול להשוות את זה לאויב שבמוצהר רוצה לרצוח אותך וגם עושה את זה.
עצם הניסיון לסנגר על מעשה כזה שמעתי פעם ביטוי ממקובל גדול מה שור שנשמתו של אדם שמנסה לטשטש דברים כאלו, ואיני רוצה לחזור עליו פה.
לפני חודש וחצי דיברתי עם מנהל מחלקה בהדסה חילוני לגמרי לגבי שני ניתוחים לאחד מילדי והוא הסתכל לצדדים וראה כי אין איש ואז אמר לי איך לקבוע עם מנתח מסוים כדי שלא ניפול חלילה על מנתח 'בן דוד'. אבל אתה בטח מבין יותר ממנו. בהצלחה.לצורך העניין יהיה רופא ערבי נוצרי, מה תגיד?
ורופאים אני מכיר מצוין בפעילותי במהלך חיי.
הייתי ממליץ שתשאלו כל עסקן רפואי נורמטיבי ונראה מה הוא יאמר
כנללפני חודש וחצי דיברתי עם מנהל מחלקה בהדסה חילוני לגמרי לגבי שני ניתוחים לאחד מילדי והוא הסתכל לצדדים וראה כי אין איש ואז אמר לי איך לקבוע עם מנתח מסוים כדי שלא ניפול חלילה על מנתח 'בן דוד'. אבל אתה בטח מבין יותר ממנו. בהצלחה.
מחלוקת יש בזה.אסור להשכיר שטח בארץ ישראל לגוי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים