- הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1461878:תתחדשי- היא מסוגלת להרבה יותר.
נכתב ע"י שושיה;1461923:היא עדשה לצילומי אוכל
נכתב ע"י שושיה;1462036:אז "עבדו" עלי?
קניתי אותה מתוך בקשה מיוחדת לצילום אוכל.
למה היא כן משמשת?
נכתב ע"י שושיה;1462089:1.8 אז זה מה שלא היה נראה לי
כי יש לה עומק שדה רדוד מאוד.
אני שמחה שאני לפה של הרבה ניקים פה בפורום, כי אני לא פוחדת להראות בורה ו"טפשה" מכל העליהום... ומכך שאני לא מבינה בעדשות...
פנו אלי ניקים אישית שאברר להם על העדשה הזו.
לתשומת לב, אני מחכה להערות רציניות
נכתב ע"י שושיה;1462089:1.8 אז זה מה שלא היה נראה לי
כי יש לה עומק שדה רדוד מאוד.
אני שמחה שאני לפה של הרבה ניקים פה בפורום, כי אני לא פוחדת להראות בורה ו"טפשה" מכל העליהום... ומכך שאני לא מבינה בעדשות...
פנו אלי ניקים אישית שאברר להם על העדשה הזו.
לתשומת לב, אני מחכה להערות רציניות
נכתב ע"י tamiro;1463022:הבעיה כאן היא כפולה
1. עדשת 35 תגרום לך לצלם מטווח קצר מאוד
ואת עשויה למצוא את עצמך עושה צללים ומשתתפת על האובייקט שלך בזמן הצילום.
מה גם שהעדשה אינה עדשת מאקרו על כל המשתמע מזה.
2. כבר קנית עדשת פריים, למה לקנות עדשת DX?
כשתגדלי ותתקדמי עם הציוד והניסיון תגלי שזאת עדשה שאין לה שימוש כלל.
כי היא לא מתאימה לFF
נכתב ע"י tamiro;1463022:הבעיה כאן היא כפולה
1. עדשת 35 תגרום לך לצלם מטווח קצר מאוד
ואת עשויה למצוא את עצמך עושה צללים ומשתתפת על האובייקט שלך בזמן הצילום.
מה גם שהעדשה אינה עדשת מאקרו על כל המשתמע מזה.
2. כבר קנית עדשת פריים, למה לקנות עדשת DX?
כשתגדלי ותתקדמי עם הציוד והניסיון תגלי שזאת עדשה שאין לה שימוש כלל.
כי היא לא מתאימה לFF
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים