ברוכה הבאה-עדשה!!!

• הוסף לסימניות
העדשה החדשה-35 מ"מ נסיונות ראשונים-עריכה מוגזמת, אבל אהבתי.

קבצים מצורפים

• DSC_0170.png
    KB 484.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תתחדשי- היא מסוגלת להרבה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1461878:
תתחדשי- היא מסוגלת להרבה יותר.

אדרבה אשמח לעזרה...
כמו שכתבתי, אלו נסיונות ראשוניים, קיבלתי אותה במשלוח מחו"ל אתמול בלילה.

• הוסף לסימניות
נחמד!
סתם מעניין מה מיוחד בעדשה הזאת?

• הוסף לסימניות
היא עדשה לצילומי אוכל, זו לא עדשת טלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1461923:
היא עדשה לצילומי אוכל

מאיפה לקחת את זה?
כי אני למשל מצלמת עם ה100 מאקרו על קרופ (לא חושבת שמה שאני עושה זה הכי אידיאלי...)

• הוסף לסימניות
35 מ"מ לאוכל????
לא זה ממש לא השימוש שלה...

• הוסף לסימניות
אז "עבדו" עלי?
קניתי אותה מתוך בקשה מיוחדת לצילום אוכל.
למה היא כן משמשת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1462036:
אז "עבדו" עלי?
קניתי אותה מתוך בקשה מיוחדת לצילום אוכל.
למה היא כן משמשת?

אני לא מכירה את העדשה הספציפית הזו אבל נשמע שזה עדשה שאפשר לתפוס איתה הרבה בפריים אחד והיא מתאימה לתמונות כמו קבוצת אנשים, נופים נרחבים ועוד
מן הסתם יש לה עוד שימושים מעניינים, מה הצמצם שלה?

• הוסף לסימניות
1.8 אז זה מה שלא היה נראה לי
כי יש לה עומק שדה רדוד מאוד.

אני שמחה שאני לפה של הרבה ניקים פה בפורום, כי אני לא פוחדת להראות בורה ו"טפשה" מכל העליהום... ומכך שאני לא מבינה בעדשות...
פנו אלי ניקים אישית שאברר להם על העדשה הזו.
לתשומת לב, אני מחכה להערות רציניות

• הוסף לסימניות
על המצלמה שלך זה נהיה בערך עדשת נורמל ולא עדשה רחבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1462089:

אני שמחה שאני לפה של הרבה ניקים פה בפורום, כי אני לא פוחדת להראות בורה ו"טפשה" מכל העליהום... ומכך שאני לא מבינה בעדשות...

ממש כך
יש לי כבר עדשה הזו יותר מחודש ועשיתי המון נסיונות ללמוד אותה ועדיין לא הצלחתי להבין בדיוק למה זה נועד וכל אחד אומר משהו אחר... :(

לדעתי זה מתאים מאד לצילומי אוכל ולצילומי מוצרים, וגם כן גם לצילומי רחוב אף שיש צורך להתקרב למטרה.

זה ברור שזה עדשה חדה ומוציאה צבעים מדהימים,
1.8 אין צורך להשתמש ברוחב צמצם כזה כי אז העומק שדה רדוד מאד מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1462089:

השאלה בעדשה היא לא למה היא מיועדת אלא למה היא מתאימה וזה יכול להיות מגוון רחב של שימושים, צמצם את בוחרת אם לפתוח או לסגור וככה את בוחרת איזה עומק שדה יהיה לך וכמה אור יכנס לך, האפשרות לפתוח צמצם אם צריך היא יתרון בכל עדשה.
האורך מוקד את בוחרת לפי שיקולים של מרחק שאת רוצה לעמוד מהנושא ולפי עוד כמה דברים אז את ה עדשה של ה35 תבחרי איפה שזה מתאים לך לתנאים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הנסיון להבין "למה העדשה משמשת"?

העדשה נהדרת לכל דבר שנכנס טוב ב35 ממ.
זה טווח אידיאלי להמון דברים- 50 ממ על FF זה טווח הכי קלאסי שנותן זוית ראיה "נורמלית" הגומה לעין האנושית.

דוקא צלומי מוצר עדיף לעשות בעדשה צרה יותר אבל אם צלומי אוכל תופסים משהו רחב יותר מאשר המאקרו על הפסטה אז העדשה בהחלט מתאימה.

• הוסף לסימניות
זהו, זה מה שהיה ברור לי, שדווקא בגלל שהF1.8 בעדשה הזו, לכן זו אחת הסיבות בה היא מתאימה לצילום מזון, חוצמיזה יש פה עוד נתון-המצלמה שלי, להזכירכם מדובר בD7100 שהיא מצלמת קרופ כך שממילא זה מסתדר.

• הוסף לסימניות
הגלים

הגדרת את זה הכי נכון
ואני שמח ששמעתי לקולך וקניתי את העדשה ואני מאד נהנית ממנה !

וכיהודים אנו תמיד מנסים למה זה אמר שזה לא מתאים לזה ולמה זה אמר שזה לא מתאים לזה ...:)

• הוסף לסימניות
אם המטרה היא צמצם 1.8, אז יש את ה-50 מ"מ שבקנון היא עולה כ400 שח ויש לה חדות מטורפת,

• הוסף לסימניות
הבעיה כאן היא כפולה

1. עדשת 35 תגרום לך לצלם מטווח קצר מאוד
ואת עשויה למצוא את עצמך עושה צללים ומשתתפת על האובייקט שלך בזמן הצילום.
מה גם שהעדשה אינה עדשת מאקרו על כל המשתמע מזה.

2. כבר קנית עדשת פריים, למה לקנות עדשת DX?
כשתגדלי ותתקדמי עם הציוד והניסיון תגלי שזאת עדשה שאין לה שימוש כלל.
כי היא לא מתאימה לFF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1463022:
הבעיה כאן היא כפולה

כי היא לא מתאימה לFF

למה?
ככה...
יש לי דוד שמאוד מבין בכל הענינים הללו, הוא התייעץ שם בחול עם ה"מבינים" בצילום מזון, הם המליצו כולם על העדשה הזו, אני מתעסקת איתה הרבה, ראיתי שיש במה שאתה אומר, אני באמת צריכה להתקרב הרבה, אבל ברגע שאני עומדת על F1.8 עומק השדה נהיה רדוד מאוד וממילא מקל עלי עם כל ה"בלאגן" מסביב.
הקטע היחידי שמלחיץ אותי זה שכשאני ארצה לצלם מזון בגובה או ב40 מע' שאז זה באמת יתכן המצב של הצללים, אני בודקת את זה עכשיו.
ביום שלישי יש לי הזמנה לצילומי מזון נסיוניים, נבדוק את החמודה'לה אז, במקרה ואסתבך אעבור ל-85 מ"מ שממש התאהבתי בה למרות שלא אכפת לי לקבל כמה טיפים, אני לא מצליחה להגיע איתה לחדות המקסימלית מה יכולה להיות הסיבה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1463022:
הבעיה כאן היא כפולה

כי היא לא מתאימה לFF

לא מסכים- היא הרגע קנתה גוף קרופ חדיש. והיא לא הולכת לFF בזמן הקרוב.

העדשה הזו מעולה ושימושית מאוד מאוד- רק לא אידיאלית לצילומי תקריב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה