נכתב ע"י כוכב מאיר;1115676:ב'המשבר' מאמר של אשר מדינה כתוב שביום האחרון של חברת סופרבוס עמדו קבוצת אברכים עלו וירדו מהאוטובוס, לאחר בירור נודע שהם באו לשלם אולי הם חייבים כסף לסופרבוס !
מי כעמך ישראל !!!
איפה אגד ???
אין מצבנכתב ע"י sh12;1115754:זה ממש נשמע כהגזמה...
וגם כהוצאת שם רע על הציבור שלנו...
מה? כ"כ הרבה אברכים ומשפחות נסעו ולא שילמו???
לצערינו, אם התאורים לעיל נכונים. אז הפרסומת של אגד היתה נכונה!![]()
נכתב ע"י sh12;1115754:זה ממש נשמע כהגזמה...
נכתב ע"י trew;1115756:אין מצב
בסופרבוס לפחות פעם ביום מכשיר התיקוף לא הצליח להעביר כרטיסים, מה שיצא זה שתמיד היה צריך לשלם כפול בקו הבא שאתה נוסע, העניין הוא שלא תמיד אתה נוסע באוטובוס...
היו מקבלים רק שזה היה קורה מתי שאני נוסע איתם, עכשיו שהם עוזבים את העיר אני כבר לא יסע איתם וזו סיבת התור המדובר.נכתב ע"י sh12;1115760:אם כדבריך, זה גם לא פוטר... כי אם סופרבוס לא היו עוזבים את מודיעין עילית עדין לא היו מקבלים את התשלום הזה...
ושוב, לכן אגד טענה עלינו ככה!!!
[וחוץ מזה שקראתי פעם, שלא בטוח שצריך לשלם על הנסיעה אם המכשיר היה מקולקל. זו בעיה של החברה... אבל לא זוכרת את המקור ומי שרוצה שישאל רב!]
נכתב ע"י sh12;1115754:זה ממש נשמע כהגזמה...
היה קריסה רצינית ביום שישינכתב ע"י כנגן המנגן;1116042:מה היה בערב ש"ק?
הם עמדו במשימה?
נכתב ע"י מרגי;1116078:היה קריסה רצינית ביום שישי
הביאו כמויות של קבלנים שלא ידעו תחנות ולא עמדו בזמנים
וכן היה פקק ארוך ביציאה מהעיר בשעה האחרונה
הכרטיסנים והסדרנים לא השתלטו על הבלגן הגדול
שמעתי ממישהו שהוא ראה אוטובוסים נכנסים ב 4.20 לעיר
אבל שוב פעם אני מדגיש
אי אפשר לדון אותם על השבוע הראשון
ושבת חורפית ראשונה מוקדמת מאוד שזה לא כמו כל שנה שהיו מזיזים את השעון חודש וחצי אחורה ושבת היתה נכנסת יותר מאוחר
נכתב ע"י ניקול;1114271:מי שרוצה מענה ממוחשב מתי האוטובוס מגיע, שיתקשר ל
0733-733733
(צריך לדעת מה מספר התחנה)
נכתב ע"י תקוה;1116098:אומרים שם מתי האוטובוס אמור להגיע במקרה ויצא בזמן ובאם נסע כרגיל.
בשיא הביטחון הלכתי לתחנה כפי שאמרו לי שם ו... חיכיתי 40 דקות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1116092:קריסה זה רק אם נשארו אנשים בתחנות. אם לקחו את כולם - כל הכבוד.
הפקק בכניסה היה גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים ושלוש.
זה המספר שנתנו לי במוקד של קוויםנכתב ע"י תקוה;1116098:אומרים שם מתי האוטובוס אמור להגיע במקרה ויצא בזמן ובאם נסע כרגיל.
בשיא הביטחון הלכתי לתחנה כפי שאמרו לי שם ו... חיכיתי 40 דקות
נכתב ע"י ניקול;1116200:זה המספר שנתנו לי במוקד של קווים
ומובן שאין לי אחריות על זה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים