אשמח ממש!
זה בכל מקרה יהיה מהלב לא אשלח משהו שאני לא מתחברתתכתבי משהו בקטנה מהלב.
www.mehalev.co.il
מאד יפה לשלוח!אני שלחתי עם הבת שלי והגננות ממש שמחו מזה...בדיוק התלבטתי אם להביא משהו ליומולדת שהבן שלי חוגג היום.
מתאים?קשור?, צריך?
מה את שולחת?
מאד יפה לשלוח!אני שלחתי עם הבת שלי והגננות ממש שמחו מזה...
סוג של שוקולד טוב עם אייס קפה וברכה קצרה...
לא בושות בכלל!בושות להביא בסוף יום?
פשוט היומולות היום ובבוקר כבר לא הבאתי...
בדיוק התלבטתי אם להביא משהו ליומולדת שהבן שלי חוגג היום.
מתאים?קשור?, צריך?
מה את שולחת?
מאד יפה לשלוח!אני שלחתי עם הבת שלי והגננות ממש שמחו מזה...
סוג של שוקולד טוב עם אייס קפה וברכה קצרה...
תמיד לא הבאתי. זו הכי קטנה שלי. לאחרונה הבנתי שזה די מקובללא שמעתי מעולם ששולחים משהו ליום הולדת של הילד/ה
אבל דווקא נראה לי דבר יפה מאוד
אחותי שעובדת במעון (בנוסף לעבודה שלה, תחביב...) אמרה שמומלץ לשלוח בכל הזדמנות לגננות ולכל מי שמטפלת לך בילדים, זה נותן כוח וכך מטפלים יותר טוב בילדים שלך.לא שמעתי מעולם ששולחים משהו ליום הולדת של הילד/ה
אבל דווקא נראה לי דבר יפה מאוד
ביום ההולדת, בזה התאריך,אבל יאלא, תביאו ברכה!!!
יפה, אולי אני . בערב...ביום ההולדת, בזה התאריך,
מצאנו הזדמנות להוקיר, להעריך...
שתי שורות כבר יש... מי ממשיך?...
תודה על שגרה כל כך מתוקה
תודה שאת ממלאת כך בחן ובנעם כל דקה
בזכותך טוב לי פה וגם שמח
הלוואי שאמשיך כך לגדול ולפרח
תודה!לגננות היקרות,
שמשקיעות וזורעות
מטפחות ומשקיעות.
במסירות ואמונה
אהבה והבנה.
בזכותכן,
הילדה לא עלתה במספר
- היא גָדלה בשנה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים