דרוש מידע ברצוני שיהיה אשכול נספח discussion appendix לחדשות אמריקניות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש פורום לאמריקנים, והבעיה שזה הפך לפורום לישראלים שחושבים שיודעים לדבר אנגלית. השאלה אם בחדשות זה יהיה שונה..

• הוסף לסימניות
אינני מעוניינת בזאת!
I already have enough forums in English
אני מעוניינת לידע עברית משום כך אני כותבת בפורום זה
האם הבנת את כוונתי?
הבעיה שאין בד"כ נספח לדיוני חדשות, מכיון שבקלות זה הופך לפטפוטים ולא רוצים שזה יהיה ככה. אבל מי יודע, אולי אם כל הדיון יהיה רק באנגלית אז לא יהיה פטפטת מיותרת?
@הכלבויניק @פרוגמטי יש איך לעזור?

• הוסף לסימניות
הבעיה שאין בד"כ נספח לדיוני חדשות, מכיון שבקלות זה הופך לפטפוטים ולא רוצים שזה יהיה ככה. אבל מי יודע, אולי אם כל הדיון יהיה רק באנגלית אז לא יהיה פטפטת מיותרת?
כי באנגלית אין אופציה לפטפטת מיותרת?
הנספח ננעל בגלל ספאם ופתיחה שלו באנגלית, מה גם שלא תביא תועלת לרוב המשתמשים, לרוב המנהלים גם לא תהיה אפשרות לפקח עליו.

• הוסף לסימניות
יו כאן סטארט לערנן היברו היר וטז א לוט אף חדשות אף אמריקה אין היברו
את מצחיקה גדולה!
כותבת אנגלית במילים של עברית!
אני שלחתי הודעה להנהלה לפני זמן רב, אינם ענו לי!
אני רוצה דיונים בעברית! אני לומדת עברית ויודעת לכתוב עברית טוב מאוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה