המתכנתת ממישיגן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זאת חשוב מאוד!
האם אפשר לעשות זאת?
האם אפשר לעשות זאת?
הבעיה שאין בד"כ נספח לדיוני חדשות, מכיון שבקלות זה הופך לפטפוטים ולא רוצים שזה יהיה ככה. אבל מי יודע, אולי אם כל הדיון יהיה רק באנגלית אז לא יהיה פטפטת מיותרת?אינני מעוניינת בזאת!
I already have enough forums in English
אני מעוניינת לידע עברית משום כך אני כותבת בפורום זה
האם הבנת את כוונתי?
כי באנגלית אין אופציה לפטפטת מיותרת?הבעיה שאין בד"כ נספח לדיוני חדשות, מכיון שבקלות זה הופך לפטפוטים ולא רוצים שזה יהיה ככה. אבל מי יודע, אולי אם כל הדיון יהיה רק באנגלית אז לא יהיה פטפטת מיותרת?
@הכלבויניק @פרוגמטי יש איך לעזור?
את מצחיקה גדולה!יו כאן סטארט לערנן היברו היר וטז א לוט אף חדשות אף אמריקה אין היברו
אני שלחתי הודעה להנהלה לפני זמן רב, אינם ענו לי!הבעיה שאין בד"כ נספח לדיוני חדשות, מכיון שבקלות זה הופך לפטפוטים ולא רוצים שזה יהיה ככה. אבל מי יודע, אולי אם כל הדיון יהיה רק באנגלית אז לא יהיה פטפטת מיותרת?
@הכלבויניק @פרוגמטי יש איך לעזור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים