לא מלוכלכת, מלאה שריטות...נכתב ע"י RacheliM;1032635:החיתוך השני מוצלח!!
אפשר להזמין איזה משהו בשרי בבקשה???....
(בקטנה: מפריע לי שהכפית מלוכלכת.יש עליה סימני ניגוב...והצלחת מסנוורת חבל"ז...)
תודה על הפירוט.נכתב ע"י משהו אחר;1032654:הייתי מוסיפה מקלות קינמון או חותכת את התפוח,
התמונה משגעת ממש, אבל מבחינה פרקטית כמו בתמונה על הקורנפלקס (שאגב ממש לא מגרה)
המביט צריך להרגיש שהמנה היא לפני הגשה ממש, לכן להבא לא הייתי ממלאה את הצלחת עד כדי (מה שמלמד על לב רחב) לא לתת תחושה שהכפית תוציא את כל תכולת הצלחת. הקינמון היה מוסיף לך צבע חום כהה לתמונה- שלדעתי זה חשוב בפרט ליד הירוק תפוח והשמנת. וגם הייתי מקשטת בקינמון מעל הקוסקוס מעט, כדי לתת יופי למנה עצמה ולא רק לכלים שסביבה.
אבל ברור ברור ממש שהתמונה מיוחדת, מוארת ונותנת הרגשת ואווירה של בוקר.
את הקטע של הכפות תקראי אצל החכמות ממני שידעו להסביר מה מפריע.
הרצון שלך למושלמות זה בעצם מה שגורם לכולם להגיב, אחרת אין לזה הסבר אחר, התמונות שלך מדהימות ביופין.
הלכתי קצת לקרוא על הנושא, מתוך הבנה שמדובר במעדן קוקוס...נכתב ע"י אחינועם;1032254:והמתכון:
[FONT="]ממיסים כף חמאה בסיר ומוסיפים גירודים מתפוח שלם. מטגנים מעט את התפוחים ומוסיפים שתי כוסות חלב.
מבשלים 5 דק' על אש נמוכה.[/FONT]
[FONT="]מוסיפים קוקוס לאחר שהכינו אותו לפי הוראות הכנה שעל השקית.[/FONT]
[/FONT]
העיקר שהבנת בסוף.נכתב ע"י קקטוס;1033013:הלכתי קצת לקרוא על הנושא, מתוך הבנה שמדובר במעדן קוקוס...
נכתב ע"י קקטוס;1032605:ממתי לא.. ע"ע מופלטה - מתוק עד מחנק..
וידידתו של האדם המודרני כותבת:
קוסקוס (בערבית: كسكس, תעתיק מדויק: כֻסְכֻס; מקור השם בברברית) הוא מאכל צפון אפריקאי וסיציליאני מסורתי, העשוי גרגרי סולת העוברים התפחה על ידי מים בתהליך של אידוי. קוסקוס מוגש לרוב בלוויית תוספות שונות, דוגמת מרקי בשר למיניו, או דגים, וירקות.
סוגי קוסקוס שונים נבדלים בגודל גרגרי הסולת (דק, בינוני ועבה) אותו קובעים בעזרת מסננות מתאימות ובסוג התבלון של גרגרי הסולת בתהליך האידוי עצמו, או בסופו. שיטת ההכנה המסורתית מבוססת על שימוש בסיר אידוי המכונה "קוסקוסייר". זהו סיר קומתיים שבתחתיתו מתבשל מרק, לרוב מרק ירקות בתוספת חומוס ולעתים בתוספת בשר עוף או בשר בקר, ובחלקו העליון גרגירי הסולת, מונחים מעל תחתית מחוררת. גרגרי הסולת סופחים את אדי המים שבמרק, ותופחים. נהוג להגיש את הקוסקוס בתוספת מרק בשר וירקות, יחד, באותה צלחת, או בנפרד. בגרסתו הצמחונית ניתן למצוא אותו עם תוספות של סלט טרי חריף (טבולה) או תוספות כמו צימוקים, סוכר, שקדים וכדומה (שלחלקם תפקיד בספיחת נוזלים מיותרים בקוסקוס), ובגרסתו החלבית, המקובלת בעיקר, במרוקו, בתוספת חמאה ושמנת.
נכתב ע"י קקטוס;1032605:ממתי לא.. ע"ע מופלטה - מתוק עד מחנק..
וידידתו של האדם המודרני כותבת:
קוסקוס (בערבית: كسكس, תעתיק מדויק: כֻסְכֻס; מקור השם בברברית) הוא מאכל צפון אפריקאי וסיציליאני מסורתי, העשוי גרגרי סולת העוברים התפחה על ידי מים בתהליך של אידוי. קוסקוס מוגש לרוב בלוויית תוספות שונות, דוגמת מרקי בשר למיניו, או דגים, וירקות.
סוגי קוסקוס שונים נבדלים בגודל גרגרי הסולת (דק, בינוני ועבה) אותו קובעים בעזרת מסננות מתאימות ובסוג התבלון של גרגרי הסולת בתהליך האידוי עצמו, או בסופו. שיטת ההכנה המסורתית מבוססת על שימוש בסיר אידוי המכונה "קוסקוסייר". זהו סיר קומתיים שבתחתיתו מתבשל מרק, לרוב מרק ירקות בתוספת חומוס ולעתים בתוספת בשר עוף או בשר בקר, ובחלקו העליון גרגירי הסולת, מונחים מעל תחתית מחוררת. גרגרי הסולת סופחים את אדי המים שבמרק, ותופחים. נהוג להגיש את הקוסקוס בתוספת מרק בשר וירקות, יחד, באותה צלחת, או בנפרד. בגרסתו הצמחונית ניתן למצוא אותו עם תוספות של סלט טרי חריף (טבולה) או תוספות כמו צימוקים, סוכר, שקדים וכדומה (שלחלקם תפקיד בספיחת נוזלים מיותרים בקוסקוס), ובגרסתו החלבית, המקובלת בעיקר, במרוקו, בתוספת חמאה ושמנת.
נכתב ע"י אחינועם;1032999:בקישור הראשון לא עלו לי התמונות, אבל הכתבה לגמרי לחובבנים,
הקישור השני נראה טוב. אני אקרא אותו בהזדמנות בעז"ה.
תודה.![]()
נכתב ע"י tamiro;1032624:הקישור הראשון איום ונורא.. דוגמאות שלא הייתי מעלה בשום מקום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים