- הוסף לסימניות
אני לא פרו.לא נראה לי, אולי.
תבדוק בבקשה.
אם שלחת למייל השהתחלה שלו harry אז אני לא יכול לראות את זה.
אני לא פרו.לא נראה לי, אולי.
תבדוק בבקשה.
אז צר לי, שלחתי אליו.אני לא פרו.
אם שלחת למייל השהתחלה שלו harry אז אני לא יכול לראות את זה.
יש את האשכול של החידונים.לפרסם ת'חידון פה?
אני אעלה פה, ואם תוכל תפרסם, ואמחק לאחר חצי שעה. בסדר?יש את האשכול של החידונים.
למה אתה רוצה למחוק?אני אעלה פה, ואם תוכל תפרסם, ואמחק לאחר חצי שעה. בסדר?
אז לא אמחק. להעלות?למה אתה רוצה למחוק?
כן באשכול של החידונים.אז לא אמחק. להעלות?
החדר בריחה מיועד גם למי שלא קרא את הספרים, אבל כמוןב מי שקרא נהנה יותר!אה והאם האתר מתאים גם למי שלא בקיא בדופליקטים ולמי שלא קרא את הסדרה?
מעולה.החדר בריחה מיועד גם למי שלא קרא את הספרים, אבל כמוןב מי שקרא נהנה יותר!
עדיין לא הושק.מעולה.
יש מצב לקישור ישיר לאתר?
מזתומרת?אני קורא את האשכול ומתחיל להבין באופן מוחשי מדוע ספרי פנטזיה לא כ"כ מתאימים לציבור שלנו
קראתיקודם תקרא את הספר!
לא הבנתי?למרות שאני מכור לדופליקטים אני ממתג את זה ככה אם גוי צרפתי הוא יבין?!
בלה בלה בלה...קראתי
נו ו... (חוץ מלחלום בלילה על עדת כלבים שסובבים סביבי בלי הפסקה)
אין לי טענות על הספר עצמו (למרות שמוטיבים רבים בו לקוחים מ...)
העניין הוא שנראה שהפנטזיה לא נגמרת בספר
האלילות המוזרה הזו לא מתכתבת עם החינוך היהודי
(אימוג'י מפהק), המשפט הזה עושה לי גרדת ולא נכון בעליל. יש פה אשכולות שלמים של וויכוחים על זה, תדפדף.(למרות שמוטיבים רבים בו לקוחים מ...)
מה הקשר בין לפתוח את לאלילות...הספר באמת בסדר יחסית לציבור החרדי
ולא משנה ממה הוא מגיע ולמה הוא דומה
אבל זה שפתחו לזה אתר והפכו את זה לאלילות
זה כבר משהוא קצת מידי...
הרגע פתחתי לראשונה את האתר הזה וישר אמרתי לבעלי שהם ממש הפכו את זה כמו לספרי פנטזיה החילוניים...
ושוב לא שיש בספר הזה בעיה
הבעיה היא להפוך אותו לאלילות....
(ודרך אגב אני מאד אוהבת את הספרים שלה במיוחד דופלקטים שלא תחשבו שלא, ואני גם מתכוונת לקנות את השלישי...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //