אם כבר אז כבר... כנסו:
https://www.prog.co.il/threads/אתגרים-דופליקטים.1128626/?order=vote_scor [/RL unfurl="tru
החדר בריחה שכתוב באתר של יונה ספיר זה חדר בריחה אמיתי שאת הולכת אליו החדר בריחה שפה מדברים אליו זה חדר בריחה וירטואלי ובחינם ..... בקיצור רציתי לומר לך מאסטר יקר על כל ההשקעה בהפקת חדר בריחה .... אני מקווה שאככב שם בתודה מראש :דני נ.ב הבייסיש משהו על חדר בריחה באתר הרשמי של יונה ספיר
כמו שדני הבייס אמר...יש משהו על חדר בריחה באתר הרשמי של יונה ספיר
לצערי לא,החדר בריחה שכתוב באתר של יונה ספיר זה חדר בריחה אמיתי שאת הולכת אליו החדר בריחה שפה מדברים אליו זה חדר בריחה וירטואלי ובחינם ..... בקיצור רציתי לומר לך מאסטר יקר על כל ההשקעה בהפקת חדר בריחה .... אני מקווה שאככב שם בתודה מראש :דני נ.ב הבייס
שלא תבין לא נכוןמי שלא טוב לו שאנשים מצליחים בחיים
עד שחשבתי שאככב שם לא נורא ... גם אם לא אהיה שם אני מאמין שהחדר בריחה שתפיק יהיה מושלם גם בלעדי ...כמו שדני הבייס אמר...
לצערי לא,
1. כי אתה בייס והכניסה לחדר בריחה הוא רק לסקנדים עם כוחות העל שלהם.
2. כי בחדר בריחה השחקן הוא הגיבור שמציל את כולם...
![]()
זה מה שאמרתי.. שנמאס שחוזרים על: 'משהו בדופליקטים מזכיר לי את ___'
כן, אמרו את זה כבר כמה שקראו...קניתי את דופליקטים 3 ולפי מה שהספקתי לקרוא זה החלק הכי יפה..
חחח, לא דיברתי עליי, לי לא אכפת שתגיד מה שאתה רוצה על האתר, אני לא מרוויח ממנו שקל ועושה אותו בשביל הכיף.שלא תבין לא נכון
אנחנו שמחים שאתה מצליח בחיים והלוואי שתצליח עוד יותר
האתר הוא נפלא מאד
הדיון לא עליך ח"ו אלא על נושא אחר
מאחל לך בהצלחה
חכו... איי כנראה יקנה היום , ואולי גם יגמור היום... לכו תדעו.סיימתי את דופליקטים היום!
הייתי עכשיו בחנות בעירי ונגמר... הזויי! היום בצהריים מישהו אמר לי שהוא ראה כמויות.חכו... איי כנראה יקנה היום , ואולי גם יגמור היום... לכו תדעו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //