בשעה טובה המענק לעצמאיים

בכל זכות כתוב:
עסקים שנפתחו ב-2019
  • העסק נפתח לפני 01.09.2019.

מה לגבי עסק שנפתח ב1.9?

שאלה חשובה:
בשנת 2018 היו לי רווחים יפים ב"ה.
בשנת 2019 - הרווחים היו יפים פחות, בגלל חופשת לידה.
כרגע- אני זכאית למענק יפה, מכיוון שהם מחשבים לפי 2018.
השאלה מה יקרה אחרי הגשת דו"ח 2019.
האם יש אפשרות שיחשבו לפי 2018, בגלל החופשת לידה?
ואם לא, האם כדאי לי לבקש כרגע את המענק, בהנחה שאחרי זה אצטרך להחזיר חלק, או שהם יבקשו ממני גם ריביות?

הבוקר רעייתי הלכה לדואר לקבל מהם את מספר התביעה כדי להזין ברישום באתר, אבל האתר שלהם לא מכיר במספר זה. יש למישהו מושג כמה זמן לוקח עד שזה מתעדכן אצלם? מעניין שזה לא אוטומטי.

זה מה שכתוב אצלי:
אם העסק שלך היה פעיל בתקופה שבין 01/09/2019 לבין 29/02/2020 ויש ירידה בפעילות העסקית שלך בשל התפרצות נגיף הקורונה,

(ירידה של לפחות 25% במחזור ההכנסות בחודשים מרץ - אפריל של שנה זו ביחס לתקופה המקבילה ב-2019, עבור מי שפעילותו החלה לאחר 01/03/2019 ההשוואה תתבצע ביחס למחזור הפעילות הממוצע לחודש בכל חודשי פעילותו ועד 29/02/2019),

ניתן להגיש כאן בקשה למענק בגובה ----- ₪ (נמחק על ידי) (לפי הנתונים שיש בידנו כעת).

אולם, לצערנו לא מצאנו את פרטי חשבון הבנק שלך, לכן בשלב זה לא ניתן להגיש את הבקשה.

עם עליית אפשרות עדכון פרטי החשבון באזור האישי נעדכנך בהודעת טקסט (צפוי כשבועיים לאחר חג הפסח).

ניתן להגיש בקשה למענק עד 10/06/2020 או מיד עם קבלת הודעת העדכון מאתנו.

המוזר הוא, שיש להם את החשבון שלי, ממס הכנסה שלילי, וזה גם רשום באיזור האישי.
יש מה לעשות?

מחפשת על המלצה על יועץ מס תותח שיעזור לי בהגשת הבקשה!
בתשלום

זה מה שכתוב אצלי:
אם העסק שלך היה פעיל בתקופה שבין 01/09/2019 לבין 29/02/2020 ויש ירידה בפעילות העסקית שלך בשל התפרצות נגיף הקורונה,

(ירידה של לפחות 25% במחזור ההכנסות בחודשים מרץ - אפריל של שנה זו ביחס לתקופה המקבילה ב-2019, עבור מי שפעילותו החלה לאחר 01/03/2019 ההשוואה תתבצע ביחס למחזור הפעילות הממוצע לחודש בכל חודשי פעילותו ועד 29/02/2019),

ניתן להגיש כאן בקשה למענק בגובה ----- ₪ (נמחק על ידי) (לפי הנתונים שיש בידנו כעת).

אולם, לצערנו לא מצאנו את פרטי חשבון הבנק שלך, לכן בשלב זה לא ניתן להגיש את הבקשה.

עם עליית אפשרות עדכון פרטי החשבון באזור האישי נעדכנך בהודעת טקסט (צפוי כשבועיים לאחר חג הפסח).

ניתן להגיש בקשה למענק עד 10/06/2020 או מיד עם קבלת הודעת העדכון מאתנו.

המוזר הוא, שיש להם את החשבון שלי, ממס הכנסה שלילי, וזה גם רשום באיזור האישי.
יש מה לעשות?

תפנה למייצג שלך

שאלה:

איך מחשבים בעו"פ שאין לו דוחות חודשיים ירידה בכנסות בחודשים אלו?

האם לפי 1/12 של כל השנה?

זאת אומרת שמי שמקרה בינואר לדוגמא היו לו הכנסות גבוהות מהרגיל לא יקבל מענק, כי בממוצע השנתי לא הייתה ירידה?

או שאפשר להוכיח שבחודשים אלו צפציפית לא נסגרו עסקאות.

ועוד שאלה:

האם הולכים לפי סגירת עסקאות או לפי הכנסות בפועל.
כי שוב פעם, מי שרק עכשיו מקבל את הכספים של ינואר -פברואר, לא יהיה זכאי, למרות שהוא חודשיים ללא עבודה?

שאלה:

איך מחשבים בעו"פ שאין לו דוחות חודשיים ירידה בכנסות בחודשים אלו?

האם לפי 1/12 של כל השנה?

זאת אומרת שמי שמקרה בינואר לדוגמא היו לו הכנסות גבוהות מהרגיל לא יקבל מענק, כי בממוצע השנתי לא הייתה ירידה?

או שאפשר להוכיח שבחודשים אלו צפציפית לא נסגרו עסקאות.

ועוד שאלה:

האם הולכים לפי סגירת עסקאות או לפי הכנסות בפועל.
כי שוב פעם, מי שרק עכשיו מקבל את הכספים של ינואר -פברואר, לא יהיה זכאי, למרות שהוא חודשיים ללא עבודה?

אני לא מצליחה לעדכן את פרטי הבנק שלי.
מישהו יכול לעזור לי?

ממוצע הכנסות של פחות מ2000 לחודש,
לא זכאי למענק?

באתר נכתב שכיון שהיו לי ב2018 הכנסות פחות מ2000 שקל לחודש
איני זכאי למענק
אבל ב2019 היו לי הכנסות יותר מ2000 שקל לחודש
מה עושים??

באתר נכתב שכיון שהיו לי ב2018 הכנסות פחות מ2000 שקל לחודש
איני זכאי למענק
אבל ב2019 היו לי הכנסות יותר מ2000 שקל לחודש
מה עושים??

גם כן קריטריון עקום.
כרגע, אין לנו מכירות.
ואין לנו דרך להשקיע הלאה.

אני מנסה להכנס לאתר עם הסיסמא שקיבלתי למייל
והנתונים שגויים
מה עושים????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה