בשעה טובה המענק לעצמאיים

מחפשת על המלצה על יועץ מס תותח שיעזור לי בהגשת הבקשה!
בתשלום
המענק יתקבל דווקא דרך האיזור האישי כדי שכל אחד יוכל לטפל לבד ללא עזרה.
בקובץ הדרכה שהעלתי יש לכם את כל המידע אם לא תוכלו לשאול כאן ויהי' מי שיעזור בל"נ

אין סיבה לעזרה בהגשת הבקשה

בהצלחה

אני מנסה להכנס לאתר עם הסיסמא שקיבלתי למייל
והנתונים שגויים
מה עושים????
בנוסף למה שנכתב לעיל, לשים לב שמכניסים את השם משתמש במקום הנכון, והסיסמה במקום הנכון.
והכל תחת מ"ז המתאים.

יוו, אחרי שקראתי כאן על התקלות נבהלתי מה אני אמורה לעבור.
אבל לא, לקח לי פחות מ5 דקות.
ודווקא המענק יותר ממה שחשבתי :)

שנינו עצמאיים.
אני הגשתי בהצלחה.
ניסיתי להגיש גם לאשתי, ופרטי הבנק לא מופיעים, המייצג טוען שבגלל שאצלי זה מעודכן אז הם לא יכולים לעדכן את שלה..

יכול להיות שבמצב של שני בני זוג מספיק להגיש רק על אחד?

יש כאן מי שיכול לשלול/לאשר דבר כזה?
עוד מישהו שניהם עצמאיים והגישו?

יצויין שהח-ן אמור להיות מעודכן אצלם על שנינו בגלל מענק עבודה בעבר.

@למדן וידען ,
גם אצלי הסיפור דומה.
ולא. כל אחד מגיש בנפרד והסכום הוא אחר בהתאם להכנסות כל עסק לגופו.

וחשבון הבנק לצורך מענק עבודה לא רלוונטי מבחינתם. חשבון שמוכר מבחינתם יכול להיות למשל אם היית צריך לקבל החזר מס, ואז הם שולחים טופס מיוחד שלהם שצריך להביא לבנק למלא, והבנק עצמו מחזיר להם חתום עם כל מיני כללים מוזרים.

@למדן וידען ,
גם אצלי הסיפור דומה.
ולא. כל אחד מגיש בנפרד והסכום הוא אחר בהתאם להכנסות כל עסק לגופו.

וחשבון הבנק לצורך מענק עבודה לא רלוונטי מבחינתם. חשבון שמוכר מבחינתם יכול להיות למשל אם היית צריך לקבל החזר מס, ואז הם שולחים טופס מיוחד שלהם שצריך להביא לבנק למלא, והבנק עצמו מחזיר להם חתום עם כל מיני כללים מוזרים.
ברור שכל אחד סכום שונה.
השאלה אם החשבון שווה אז לא נותנים לערוך כדי שלא יהיו חשבונות שונים...

אם גם אתה ככה אז אולי זה מחזק את זה.
השאלה אם יש כאן מי ששניהם עצמאיים ושניהם הצליחו להגיש, זה ישלול את ההנחה.

שנינו עצמאיים.
אני הגשתי בהצלחה.
ניסיתי להגיש גם לאשתי, ופרטי הבנק לא מופיעים, המייצג טוען שבגלל שאצלי זה מעודכן אז הם לא יכולים לעדכן את שלה..

יצויין שהח-ן אמור להיות מעודכן אצלם על שנינו בגלל מענק עבודה בעבר.

תבקשו מהמייצג לעדכן את החשבון במע"מ לכל אחד מכם זה אמור להסתדר.

לא מספיק להגיש רק על אחד.
שנינו עצמאים והמייצג עדכן לי את פרטי החש' שלא היו מעודכנים.

התיק במס הכנסה הוא על שני בני הזוג, לכן אפשר לעדכן רק חשבון בנק אחד.
אבל כמו שיהודה מילר אמר תבקשו מהמייצג שיעדכן עבור כל אחד בנפרד במעמ ונקווה שיהיה טוב.

אם העסק נפתח ב2019 יש טעם להגיש בקשה או רק לאחר הגשת הדוחות?

מי שמגיש עכשיו - מתי יקבל את הכסף?

מי שמגיש עכשיו - מתי יקבל את הכסף?
פעם ראשונה שאני מצלש"ת את מ"ה, נראה לי :).
הגשתי בקשה ביום ראשון בערב.
היום קיבלתי הודעה שהכסף אמור להיכנס לחשבוני מחר.
משתפת כדי להמליץ על הגשה מוקדמת כמה שיותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה