בשרי בשר אצבעות אנטריקוט מה עושים זה? יש למישהו מתכון שאפשר להקפיא אח"כ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי לכולם
רציתי לשתף בתהליך שלי כי יוצא לי כ"כ טעים אז למה לא לשתף :)
(את התהליך עצמו אמא שלי לימדה אותי אבל את הטעמים אני כיוונתי)

קודם כל מתחילה לטגן בצל.אחרי שמתחיל להזהיב אני מיד מכניסה את הבקר.(אני קונה פלאנקן,או צוואר,או אצבעות אנטריקוט אסאדו וכו),

אחרי שמכניסה את הבקר אני נותנת לו להיטגן כמה דקות עם הבצל לבד,בערך 8 דק,

מיד אני מכניסה מים שיכסו את גובה הבשר ואז גם שמה את כל התבילינים כולל המלח,(פלפל שחור,צ'ילי גרוס,גבישי שום,פפריקה מתוקה(הרבה פפריקה מתוקה)מלח(חובה כמות גדולה שישפיע על הכל ולא יחסר))

אחרי בערך 10 דק אני מוסיפה את הגריסים והשעועית---אני שמה יותר שעועית מגריסים,(פשוט כי יותר אוהבת)
ומוסיפה תפוח אדמה ובטטה ,
וכמובן מוסיפה הרבה מים שיכסה מעל כל מה שהוספנו,

וזהו מוכןןן

עכשיו אני נותנת לו על האש כמה שיותר זמן.אם זה 3 שעות או 4 ויותר,
ואז בכניסת שבת שמה על הפלטה,
וזה כמה אפשרי לאכול ממנו אחרי הסעודה בלילה,הוא בשל לגמרי,
וכמובן בבוקר הוא משובח הרבה יותר אחרי לילה שלם,
בתאבוןן

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה