אני כשעושה בלי נוזלים עוטפת רק את הבשר ומניחה אותו על תבנית תנור פתוחה.אם עושים בלי נוזלים
עוטפים גם את הבשר עצמו וגם את התבנית?
וכשעושים עם נוזלים עוטפים רק את התבנית ולא את הבשר?
איך בדיוק עוטפים?הכי חשוב זה לעטוף מהודק.
עשיתי חצי כמו אבא שלך וחצי כמוךאבא שלי עושה גם בלי תבלינים.
עם הרבה בצל ושום וקצת פלפל ומלח.
יוצא מדהים!
אפשר למרוח מעט חרדל בנוסף.
הכי חשוב זה לעטוף מהודק.
בהחלט!האם אפשר לאפות שני נתחים מאותו סוג בתבנית אחת?
הייתי אופה בתחילה גלוי, ל20 דקות.האם אפשר בתחילה לעטוף בנייר כסף ואז להחליף למכסה?
רעיון פצצה.לר״ה הכנתי משרה של חרדל
זה לא כמו חמץ בפסח...רעיון פצצה.
על ילים אלו יש לציין ש:
יש שנהגו לא לאכול חמוצים בר"ה [ויש שגם עד יו"כ, ויש שעד אחרי ג"כ וכו']
ויש חרדלים שיש בהם חומץ
קצת בחוץ שלא יהיה רותח,
בשנים האחרונות אני מדלגת הרבה פעמים על הבישול השני.@java עשיתי אסאדו בלי עצם בתנור 6.5 שעות
יש צורך בכלל לבשל שוב בסיר? זה יותר ישבח? או שאין למה?
כן, רק חשוב לעטוף היטב בנייר כסף - 2 שכבות.תתאים תבנית ח"פ גדולה (לא ענקית)?
בהחלט, עדיף.ואם כן- עדיף להניח אותה על התבנית הרגילה ולא על הרשת, כמו שאני עושה בעוגות?
אפשר, אבל עדיף נוזל עשיר יותר.תודה, בדיוק בזמן! עכשיו אני מכינה.
שאלה נוספת, נוזל בתבנית- מים- פשוטים מהברז בלי שום תיבול?
במה לתבל את הבקר?אפשר, אבל עדיף נוזל עשיר יותר.
יין, ציר, מים עם תבלינים.
אם שמים מים, עדיף למזוג עד רבע מגובה הנתח ולא עד חצי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מאה100, פלורידה, מימי&7:) ועוד 19 משתמשים22 //