בתוכנת IDM

• הוסף לסימניות
מי מכיר את התוכנה, כמה היא עולה, והאם היא שווה

• הוסף לסימניות
יש חינמיות שעושים את העבודה.

• הוסף לסימניות
לדעתי תוכנה מעולה! במיוחד לאלה שרוצים להוריד בלי להתאמץ... ואינני יודעת כמה היא עולה מכיון שיש לי אותה פרוצה...

• הוסף לסימניות
ראיתי שנשלח לי הודעה בפרטי מכיון שאני חדשה אין לי מושג איך משתמשים.. ואיך אוכל לשלוח.

• הוסף לסימניות
יש לי את idm פרוצה, מותר להשתמש בזה? מישהו מעוניין לקבל?

• הוסף לסימניות
אם מותר להשתמש... כל אחד כמנהגו נוהג.... משתמש בשם מתחיל מעונין בזה

• הוסף לסימניות
תוכנה מעולה- עולה בערך 25 דולר לשנה
תוכנת REAL PAYER בגרסה החינמית עושה את העבודה, רק קצת יותר לאט
בחדש האחרון יש להם בעיה בכרום עובד טוב באקספלורר

• הוסף לסימניות
יש חינמיות שעושים את העבודה באותה מהירות.

• הוסף לסימניות
אורביט לא משהו- לא לוכדת תמיד את הסרטון. ולא עובדת בכל הדפדפנים.
אשמח לשמוע על תוכנה אחרת

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לנסות את idm התוכנה למשך 30 יום בערך חינם ואח"כ אם מעונינים אפשר לרכוש או להסיר... (או להשיג אותה פרוצה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה