- הוסף לסימניות
אני מקדימה ואומרת- אני לא הולכת לפרסם את שם בית הדפוס,
אבל בזמן האחרון עמדתי בקשר עם בית דפוס, על הדפסת ספר במס' עותקים קטן.
מבחינת הגרפיקה- אני עזרתי בגימורים הסופיים וראוי לציין שיש שם כמה בעיות גרפיות (אין מרחק מהשוליים, בעמודי התמונות אין מספור...) דברים שלא תלויים בי. אני הייתי צריכה לעמוד מול הדפוס.
לאחר שביררתי גם פה על אחד מבתי הדפוס נתתי ללקוחה את הצעת המחיר שכללה גם את התשלום אלי.
הכל נחמד (חוץ מזה שהם אפ'פם לא חזרו אלי וממש רדפתי אחריהם לכל אורך הדרך...)
עד שהגיעו אלי ליד הספרים- עבודה על הפנים! הייתי בהלם...
הצבע ברמה נמוכה - ממש נראה דהוי וישן (בעותק שמש היה מעולה!), היתה להם בעיה במכונה- איזה שערה היתה תקועה שם וכל הדפים של השחור לבן, למעט מס' דפים בודדים- יצא עם מעין קשקוש, כל פעם במקום אחר (לגוון...), ממש בולט!
סיכמנו דפי כרומו- יצא שחור- לבן.. מה שגם גרם שהשידרה נכנסה לחלק הקידמי... מכוער
קיצור- אין מה לעשות עם הספרים..
בהתחלה הם אמרו שידפיסו חדש, אחרי שבוע התנערו והודיעו שאלך לבית דפוס אחר.
מה שב"ה- שלא העברתי את הכסף והיה גם ברור להם שאני לא צריכה לשלם (שהם ישלמו לי על עגמת הנפש, הטיטורים, הטירחה...)
רק אחרי שאיימתי שאפרסם את זה בפרוג התחלתי לקבל יחס אחר... (לא לפני שהוא אמר לי שההודעה תימחק, אז אל תופתעו אם לפתע היא לא תהייה כאן עוד מעט, ושהוא יענה לי בחריפות... לא ברור מה הוא כבר יכול לכתוב- שהגרפיקה שם לא משו? אני יודעת, מישהו חובבני עשה.. לא מתאים לך? אל תיקח ת'עבודה, אין בעיה...)
מה דעתכם? מה הייתם עושים? אני שוקלת- להגיד מהיום חד וחלק- אני גרפיקאית, לא עומדת מול בתי דפוס!! (זה מה שעשיתי עד היום, אבל היא כ"כ התחננה..)
ועל הבית דפוס הזה- להחליק? לספר לאנשים? (לשון הרע?) לפרסם לגרפיקאים?
במילה אחת- מתסכל!
אשמח לתגובות, תודה למי שקרא עד פה.. (וואי, זה פרק ממני הרבה...)
אבל בזמן האחרון עמדתי בקשר עם בית דפוס, על הדפסת ספר במס' עותקים קטן.
מבחינת הגרפיקה- אני עזרתי בגימורים הסופיים וראוי לציין שיש שם כמה בעיות גרפיות (אין מרחק מהשוליים, בעמודי התמונות אין מספור...) דברים שלא תלויים בי. אני הייתי צריכה לעמוד מול הדפוס.
לאחר שביררתי גם פה על אחד מבתי הדפוס נתתי ללקוחה את הצעת המחיר שכללה גם את התשלום אלי.
הכל נחמד (חוץ מזה שהם אפ'פם לא חזרו אלי וממש רדפתי אחריהם לכל אורך הדרך...)
עד שהגיעו אלי ליד הספרים- עבודה על הפנים! הייתי בהלם...
הצבע ברמה נמוכה - ממש נראה דהוי וישן (בעותק שמש היה מעולה!), היתה להם בעיה במכונה- איזה שערה היתה תקועה שם וכל הדפים של השחור לבן, למעט מס' דפים בודדים- יצא עם מעין קשקוש, כל פעם במקום אחר (לגוון...), ממש בולט!
סיכמנו דפי כרומו- יצא שחור- לבן.. מה שגם גרם שהשידרה נכנסה לחלק הקידמי... מכוער
קיצור- אין מה לעשות עם הספרים..
בהתחלה הם אמרו שידפיסו חדש, אחרי שבוע התנערו והודיעו שאלך לבית דפוס אחר.
מה שב"ה- שלא העברתי את הכסף והיה גם ברור להם שאני לא צריכה לשלם (שהם ישלמו לי על עגמת הנפש, הטיטורים, הטירחה...)
רק אחרי שאיימתי שאפרסם את זה בפרוג התחלתי לקבל יחס אחר... (לא לפני שהוא אמר לי שההודעה תימחק, אז אל תופתעו אם לפתע היא לא תהייה כאן עוד מעט, ושהוא יענה לי בחריפות... לא ברור מה הוא כבר יכול לכתוב- שהגרפיקה שם לא משו? אני יודעת, מישהו חובבני עשה.. לא מתאים לך? אל תיקח ת'עבודה, אין בעיה...)
מה דעתכם? מה הייתם עושים? אני שוקלת- להגיד מהיום חד וחלק- אני גרפיקאית, לא עומדת מול בתי דפוס!! (זה מה שעשיתי עד היום, אבל היא כ"כ התחננה..)
ועל הבית דפוס הזה- להחליק? לספר לאנשים? (לשון הרע?) לפרסם לגרפיקאים?
במילה אחת- מתסכל!
אשמח לתגובות, תודה למי שקרא עד פה.. (וואי, זה פרק ממני הרבה...)
הנושאים החמים