כללי בתי דפוס, גרפיקאים ומה שביניהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;568319:
במחילה מכבוד במבה,
אבל אני לא מבין בכלל את הטענות על הדפוס ההוא:
א. את אומרת מפורש שהספר הגיע בצורה חובבנית להדפסה - מה הטענות עליו??
ב. אפשר שתגובות האנשים על מראה הספר נבעו בגלל העיצוב הכושל ולא מאיכות ההדפסה.
ג. ואולי על היחס שלו את צודקת, אך כמו שאת שרפת זמן, אף הוא השקיע זמן, הפעיל מכונה בשביל כמות קטנה ובסוף עוד לא יצאת מרוצה.

אז כמדומני שיש מקום לדון לכף זכות. אפי' קצת.

אני מתפלא על הודעה זו. מאוד מתפלא.
במבה הסבירה מפורשות מה היו התקלות:
ניר נטול עץ במקום כרומו וכתוצאה - שינוי מקום שדרה הספר.
שריטות הדפסה לכל אורך ההדפסה
הדפסה ברמת צבע לא מספקת.

גם אם העבודה הגרפית חובבנית, אין שום מקום לכף זכות לנוכח תקלות גדולות שכאלה.

• הוסף לסימניות
תודה לאוהב ישראל על התגובה, בדיוק מה שאני רציתי לומר...
לימוד זכות היה פה גם היה בנק' הסופית- שאני קיבלתי את זה שהוא לא מוכן להדפיס שוב, כי הקבצים לא סגורים טוב (אין סימני חיתוך, זה די הבעיה העיקרית..) ואפילו לא אמרתי לו מילה על זה שסבפר שקיבלתי ליד היה חיתוך לא טוב בכמה עמודים.

אבל, כמו שאוהב ישראל ציין- הפאשלות המטורפות היו על דברים ממש לא קשורים:
סוג הדפים= גם פאשלות בכריכה
איכות ההדפסה- דהויה משו
קשקושים לאורך כל הספר.

וזה, ממש לא קשור... נכון?
(אה, ובלי קשר להדפסה- במשך כל הזמן הזה, כמעט כל פעם שהם אמרו לי שהם יחזרו אלי, הם לא חזרו ואני התקשרתי שוב ושוב ושוב... וגם פה- ממש למדתי זכות שיש להם 1000 עבודות והם עמוסים וכו...)

וחוץ מזה- דוקא ממש אשמח לקרוא את הבלוג על הבאה לדפוס, בטוחה שיש
לי עוד מה ללמוד... אז קדימה, לכי על זה;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה