- הוסף לסימניות
ככל הנראה נוהל השיחרור בבוקר- שצריך מלווה.העיקר חסר מן הספר - השורה האחרונה
שחרור מוקדם יהיה על פי נוהל --- איזה?
כי אם בבית הספר של הבנות שלי יאמצו את היוחא הנחמד הזה, אשחרר אותן מידי יום בשעה נורמלית
ככל הנראה נוהל השיחרור בבוקר- שצריך מלווה.העיקר חסר מן הספר - השורה האחרונה
שחרור מוקדם יהיה על פי נוהל --- איזה?
כי אם בבית הספר של הבנות שלי יאמצו את היוחא הנחמד הזה, אשחרר אותן מידי יום בשעה נורמלית
נכון!מנותק מהמציאות
גנים שלמים יש צהרונים בתפוסה מלאה(כן גם אלו של ילדי אברכים)
מענין מי המורות שהסכימו ללמד בשעות האלו.המכתב המלא
צפה בקובץ המצורף 1959581
התכוונתי שאם הן יעבדו עד ארבע הן יעמדו רוב הזמן על הרגליים , שמונה שעות… זה לא לשבת מול מחשב שמונה שעות ( שזה גם ממש קשה) אלא זה ממש עבודה סיזיפית עם ילדים ומשמעת ש מ ו נ ה שעות.. עד אחת את מגיעה גמורה .. אז עד ארבע…8-13:00
5 שעות
8 שעות זה יום ארוך
סתם מעניין אותי לדעת את אומרת את זה מתוך ניסיון או שככה היה נראה לך?לא יודעת, גם קש"ריות רציניות למדו ו'שרדו' (וזה לא זכור לבנות כטראומטי)
החכמולוגים זה מי שלוקח כסף שמיועד עבור יוח"א ומסיים ב13:30מיזה ההורים החכמולוגים האלה?
הבי"ס בשכונה שלנו הוא יוח"א
הלימודים בשעות הצהריים הם שיעורים הרבה יותר קלילים (דרמה, חלילית, אומנות) וממש לא חשבון / אנגלית
הבת שלי מאד מאד נהנית מזה,
אני ובעלי בשעות הצהריים לא בבית ובימים שהילדה חוזרת ב-2 , היא סובלת משיעמום!!!!!!
אגב, גם יש לי בבנין שכנה שמתלוננת על היוח"א בלי סוף ושולחת מכתבי תלונה לחינוך העצמאי וכ"ו...
אבל ב4 עיניים היא בעצמה אמרה לי שמה שמפריע לה שהיא לא יכולה לנוח בצהריים כי אין מי שישמור לה על הקטנים
אני עוד לא מצאתי את האמא המופלאה שיושבת ומעסיקה את ילדיה מ1 בצהריים ועד 7 בערב.
כל המתלוננים באשכול כאן יעשו חשבון נפש טוב- טוב למה כ"כ מפריע להם יוח"א...
אני אומרת לך מידיעה אישית- זה מה שהבת שלי לומדתחלילית ודרמה אני חושבת שפחות ילמדו בשעה הזו…
לצערינו לא רק למ, החינוך אין ערכים - והעיקר הוא הכסףכמובן שמי שחושב על הרעיונות הללו זה אנשים במ. החינוך
שאין להם מושג בחשיבות של חיי משפחה או בחשיבות של מה בית נותן לילד בתחום הערכים
העיקר אצלם זה כסף , עבודה ומצוינות.
וככל שהילד יהיה במוסד יותר זה שווה כלכלית וכו'.
לכן לטעמי הרעיון הזה הוא איכס.. אחד גדול
זה שגם אנו נצטרך להצטרף לאיכס הזה, לא משנה את היותו איכס.
יש את הפרויקטים : מיל"ת וצ"מח שמתקיימים אחרה"צ ומאריכים את יום הלימודים.אני עובדת דרך משה"ח בית ספר ממלכתי יש יוח"א אבל כל יום עד 14:30 ואין בית ספר חילוני אחד שמסיים ב15:45
גני חובה כן עם הגננת אם ללא צהרון
נשמע שהיה לך חוויה גרועה.האם לילדה שיש לה בעיות בחברה יהיה לה עוד שעתיים של סבל?
או שזה יהיה הזמן לעזור לה (למורה אין בד"כ זמן וכו' לשים לב וכו וכו)
אין לי מושג, אם זה לא יהיה זמן מיוחד לשיעורי בית, כנראה שכן.האם זה יהיה זמן מנוצל? או שפשוט יחזרו ב4 עם ערמות של שיעורי בית ולימוד למבחנים??
אנשים רעים יש בכל מקום.כולנו יודעים שהמורות יודעות לקלוץ ולא לעבוד,
בזמן הזה כמה מלכות כיתה ישחקו עם עצמן אצבע שחורה והמורה תסתכל ותחייך חיוך דבילי
או יותר גרוע יציקו לילדה המוחרמת שנגזר עליה עוד שעתיים של התעללות
אין בעיה וזה מהמם שהכניסו את זה לבת שלך.. אבל אני לא רואה שמכניסים עכשיו שיעורי חלילית ודרמה לבתי הספר… הלוואי.. לפחות יהיה לבנות משהו מענייןאני אומרת לך מידיעה אישית- זה מה שהבת שלי לומדת
מבחינתי זה חוגי העשרה.....אין בעיה וזה מהמם שהכניסו את זה לבת שלך.. אבל אני לא רואה שמכניסים עכשיו שיעורי חלילית ודרמה לבתי הספר… הלוואי.. לפחות יהיה לבנות משהו מעניין
וכמה היא השפיעה על החיים שלך?אנשים רעים יש בכל מקום.
אז את פגשת מורה רעה, אני פגשתי קופאית רעה בסופר.
זה בגלל שהצהרון אצלכם מסובסד. במחיר בדיחה.נכון!
בגן שלי-
השנה-
ילד אחד מכלל ילדי הגן אינו רשום לצהרון,
בגן המקביל שלי- 3 ילדים מכלל הילדים.
בשני גנים שנתון נמוך יותר- כולם רשומים.
בשנה שעברה-
2 ילדים- לא היו רשומים
בגן המקביל - 3 ילדים
וכו'
הלם מה??? הוראה זה עבודה לא קלה בכלללל בלשון המעטה… מי שרוצה לקלוץ ( מה זה?? ) לא הולכת להיות מורה… נא לא לדבר בשמן של המורות!!! ו.. מי זה כולנו??האם לילדה שיש לה בעיות בחברה יהיה לה עוד שעתיים של סבל?
או שזה יהיה הזמן לעזור לה (למורה אין בד"כ זמן וכו' לשים לב וכו וכו)
האם זה יהיה זמן מנוצל? או שפשוט יחזרו ב4 עם ערמות של שיעורי בית ולימוד למבחנים??
כולנו יודעים שהמורות יודעות לקלוץ ולא לעבוד,
בזמן הזה כמה מלכות כיתה ישחקו עם עצמן אצבע שחורה והמורה תסתכל ותחייך חיוך דבילי
או יותר גרוע יציקו לילדה המוחרמת שנגזר עליה עוד שעתיים של התעללות
מיל"ת כבר לא פועל בתשפ"היש את הפרויקטים : מיל"ת וצ"מח שמתקיימים אחרה"צ ומאריכים את יום הלימודים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //