דרוש מידע בתי הספר יסימו ב3.45

מצב
הנושא נעול.
לא הכחשתי שאני בעד יוח"א בגלל הסיבה שכך לבת שלי יש תעסוקה כי אני לא מסוגלת להעסיק אותה כי אני בעבודה....
אני רחוקה מלישון ולנוח בזמן הזה.
אין צורך ביוח"א אם כן.
אפשר צהרון. חוג . קייטנה.

למה בנות כתה ה' ומעלה צריכות לשבת וללמוד שעות רבות כל כך. במסגרת מרובעת ונוקשה כל כך. רק כי יש בעולם ילדות קטנות שהאמהות שלהן לא מסוגלות להעסיק אותן כי הן בעבודה.

ולמה הזלזול שכל מי שמתנגדת - לא רוצה את טובת הילדות ופשוט רוצה לנוח ולישון ושהילדות ישמרו לה על הקטנים.
הנה צדקתי. כל הפוסל במומו פוסל.

נראה לך באמת שילדה בכתה ג' תלמד עוד חומש שלם במשך השנה? או אולי נגיע למצב שילמדו חדו"ה בכיתה ד'...?

אין לי ספק שהשיעורים שיתווספו יהיו חברה, מלאכה, ציור, נגינה.....
וממש לא שיעורי משמעת כמו בבוקר..
נחיה ונראה.....
בכיתה ג'.
אכן ראשית דברי ציינה שההורים שמתלהבים יש להם ילדות בג' ומטה. גילאי הצהרונים.

אנחנו מדברים על ה'. ו'. ז'. ח'.
אף אחת לא הסתפק שם בכיתה ג' מקסימום.

אין צורך ביוח"א אם כן.
אפשר צהרון. חוג . קייטנה.

למה בנות כתה ה' ומעלה צריכות לשבת וללמוד שעות רבות כל כך. במסגרת מרובעת ונוקשה כל כך. רק כי יש בעולם ילדות קטנות שהאמהות שלהן לא מסוגלות להעסיק אותן כי הן בעבודה.

ולמה הזלזול שכל מי שמתנגדת - לא רוצה את טובת הילדות ופשוט רוצה לנוח ולישון ושהילדות ישמרו לה על הקטנים.
הנה צדקתי. כל הפוסל במומו פוסל.
חבל שהשיח הפך לכ"כ רדוד..

לגבי נושא השיעורים, ראו את ההודעה שכתבתי למעלה.
בכיתה ג'.

אנחנו מדברים על ה'. ו'. ז'. ח'.
אף אחת לא הסתפק שם בכיתה ג' מקסימום.
מהיכרות עם ילדות בכיתות האלו בבי"ס יוח"א גם להן יש שיעורבנושאים הנ"ל.

אגב, מענין אותי לדעת למה לא קמו על כך שהבנים הגדולים שלי לומדים אחה"צ גיאוגרפיה וטבע עד 6 בערב ולא גומרים ב2 ??????????

חבל שהשיח הפך לכ"כ רדוד..

לגבי נושא השיעורים, ראו את ההודעה שכתבתי למעלה.
כתבת השערה שלך.
תקווה שלך.
לא מגובה בשום אמירה מאיזה צד.
והסתפקת במחשבה על כיתה ג'.
בהשערה שלך את עדיין משערת שבכיתה ז' יוסיפו שיעור זמרה וציור?! יבטלו את טונה שיעורי הבית והמבחנים?!

ואני לא התחלתי בשיח הרדוד
אלא מי שהתריסה כלפי ההורים - אם אתם לא רוצים יוח"א תבדקו טוב טוב למה.. בטח זה לא מטובת הילדה אלא בגלל שאתם צריכים את הבת שלכם שתעזור בבית.
באותה נשימה שהיא הצהירה שהיא בעד כי קשה לה להעסיק את הילדה...

לדעתי זה נסיון להחליף את אופק חדש שתקעו לו מכות בגלגלים

ולהעלות את שכר המורות דרך תוספת שיעורים בפועל - יוח"א
על הגב של התלמידות.

אוקי,
גם בצהרונים יש בחירה אם להרשם או לא.
כאן ביה"ס כופה עלינו את הנוהל בלי לשמוע אותנו, ועם כל הכבוד לא לכל בית, תלמידה וגיל זה מתאים.
אנחנו לא ברוסיה. או שאולי כן?
אנחנו מתנהגים כאילו אנחנו ברוסיה...
כל מי שזה לא מתאים לה מוזמנת להתאגד ולהודיע להנהלת בית הספר שאנחנו נשחרר את הבנות כל יום ושהמורות יישארו שם לבד...
וזה בדיוק מה שעשו המורות בציבור הכללי בשבוע האחרון וכעת הצטרפו גם רופאים לחגיגה ולקחו חופשת מחלה כי לא מתאים להם מה שמנחיתים עליהם מלמעלה.

אגב, מענין אותי לדעת למה לא קמו על כך שהבנים הגדולים שלי לומדים אחה"צ גיאוגרפיה וטבע עד 6 בערב ולא גומרים ב2 ??????????
א. אם הם מסיימים ב6 הם לרוב חזרו הביתה להפסקת צהריים.
ב. לא יודעת מה אצלכם כי אצלינו לא לומדים אצל הבנים הגדולים גיאוגרפיה וטבע . אבל בטח ובטח לא נבחנים על שיעורים מהסגנון הזה. אצלינו זה המקבילה של צהרון.

אין אצלינו לבנים שיעורי בית ולא מבחנים - גם לא על לימודי הבוקר.

נערך לאחרונה ב:
אנחנו מתנהגים כאילו אנחנו ברוסיה...
כל מי שזה לא מתאים לה מוזמנת להתאגד ולהודיע להנהלת בית הספר שאנחנו נשחרר את הבנות כל יום ושהמורות יישארו שם לבד...
וזה בדיוק מה שעשו המורות בציבור הכללי בשבוע האחרון וכעת הצטרפו גם רופאים לחגיגה ולקחו חופשת מחלה כי לא מתאים להם מה שמנחיתים עליהם מלמעלה.
א. בשביל זה הם הוסיפו הודעה "חשובה" - מי שרוצה לשחרר יצטרך לבוא בפועל לבית ספר לשחרר את הילדה.
ב. בתי ספר זה "רוסיה זה כאן". ילדות שמחסרות מדי הרבה, גם באישור הורים. מקבלות הערות בתעודה. עונשים וכו

א. בשביל זה הם הוסיפו הודעה "חשובה" - מי שרוצה לשחרר יצטרך לבוא בפועל לבית ספר לשחרר את הילדה.
ב. בתי ספר זה "רוסיה זה כאן". ילדות שמחסרות מדי הרבה, גם באישור הורים. מקבלות הערות בתעודה. עונשים וכו
א. אפשר גם להשאיר את הילדות בבית מס' "ימי מחלה"
ב. אם זה ילדה אחת אפשר לתת לה הערה בתעודה וכו' אבל אם זה חצי כיתה ומעלה...
ולכן כתבתי שצריך להתאגד בשביל זה.

למה אתן "יורדות" אחת על השניה בכזו צורה ?
השיח כאן מאד לא מכובד

היוח"א הוא חובה?
הוא מתנה ממשרד החנוך ?
מה הכוונה שהוא רק לפריפריה בני ברק הוא לא פריפריה?
לא מצליחה להבין

סורי שמצחיק אותי כ"כ האשכול הזה כמו כל פעם ששמעתי שאנשים מתלוננים על השעות המאוחרות של הלימודים בארץ...

אני גרה בחול, ופה, מהגן ועד כיתה י"ב, לומדים משמונה וחצי עד חמש.
והבנות פה מספיקות גם לעזור בבית, גם ללמוד למבחנים (עם מגבלה של 2 מבחנים גדולים ליום, קטנים לא נספרים), לבגרויות וכו'

אז נכון שאין בית ספר בימי ראשון (רק לבנות , לבנים יש חיידר), אבל שימו לב שבקיץ שבת יוצאת ב23:00
ובכל זאת, עדיין יש פה בנות שבימי ראשון גם מוצאות זמן להתנדב בארגונים לילדים עם מגבלות (יהודים) או ללכת ללמד ילדים לא דתיים קצת על היהדות.

** גם בימי שיש בית ספר עד 13:30 גם כששבת נכנסת בארבע...

ולא, לא מתלוננים פה, אולי כי לא מכירים אפשרות אחרת , לא יודעת.

והאנשים פה נורמלים לגמרי, לא מדברת איתכם על מקומות במדינות הזויות שלומדים בתת תנאים.

אה, והפסקות , יש פה סך הכל 1:10 כולל ארוחת צהרים.

והבנות שורדות, ואפילו כייף להן פה בבית ספר (ברור שיש תמיד את אלה שלא כייף להן)

אז קיצער, לא כזה גרוע בארץ...

סורי שמצחיק אותי כ"כ האשכול הזה כמו כל פעם ששמעתי שאנשים מתלוננים על השעות המאוחרות של הלימודים בארץ...

והבנות פה מספיקות גם לעזור בבית, גם ללמוד למבחנים (עם מגבלה של 2 מבחנים גדולים ליום, קטנים לא נספרים), לבגרויות וכו'

אז נכון שאין בית ספר בימי ראשון (רק לבנות , לבנים יש חיידר), אבל שימו לב שבקיץ שבת יוצאת ב23:00
ובכל זאת, עדיין יש פה בנות שבימי ראשון גם מוצאות זמן להתנדב בארגונים לילדים עם מגבלות (יהודים) או ללכת ללמד ילדים לא דתיים קצת על היהדות.

והאנשים פה נורמלים לגמרי, לא מדברת איתכם על מקומות במדינות הזויות שלומדים בתת תנאים.

נחמד מאד שהן מספיקות, אבל מזל שאני לא גרה בחו"ל לא הייתי רוצה שילידי יהיו במוסדות עד חמש, מזעזע בעיני
אין פה תחרות הספקים, סך הכל יולדים ילדים ומעונינים לגדל אותם ולא שהבית ספר יגדל אותם

מסכנות
מתי הם כזה סתם כמו שאני הייתי קופצות בחבל בגינה?
משחקות עם אחים שלהם בצהריים?
מדברות עם אבא אמא?
חיות?
לגמור באחד\שתיים זה איכות חיים ששווה כל מחיר!

אני לא כל כך מבינה

אין פה לאף אחת ילדה עם בעיות קשב וריכוז שגם ככה כל דקה שיושבת בכיתה זה חסד אז להשאיר אותה עד 4 זה לאמלל אותה יותר ממה שהיא יכולה?..

שכחת את עצמכן בתור תלמידות כמה קשה לחזור הביתה מאוחר ולא אל תשבו את זה לבנים אצל הבנים הלימון הרבה יותר פעיל הרבה יותר אטרקטיבי וכן בנים נולדו בשביל ללמוד תורה בנות המקום הטבעי שלהם זה בבית
ומה עם אלו שלוקחים ריטלין ועד ארבע ההשפעה תעבר????
מישהו יכול לקחת על עצמו את הסבל של הילדים האלו???

נערך לאחרונה ב:

זה נכון. אני גם למדתי כך וגם לימדתי כך.
אני לא רואה ששם לומדים יותר חומר או ברמה יותר גבוה מפה בארץ. אני לא רואה מה השעות הנוספות מוסיפים לילדים.
אני כ"כ אוהבת שיש לבת שלי יותר זמן להיות ילדה, למרות הכאב ראש לדאוג לתעסוקה, במיוחד כשאני עובדת.
וחוץ מכל זה, אני באמת לא רואה שתפקיר הבי"ס זה להיות בייביסיטר.

הודעה שקיבלתי:
במשרד החינוך והחינוך העצמאי, הודיעו היום להורים, על יישום החוק ליום חינוך ארוך, החל מיום ראשון הקרוב, ובמרכזה, הארכת יום הלימודים בבתי הספר, שיגיעו עד לשעות זמן העבודה ביום, המורות ילמדו עם התלמידות את החומר הנלמד,
ההארכה תתמקד בערים המוגדרות כפריפריה, כדוגמת בני ברק בשכונות ויז'ניץ, שיכון ה', שיכון ו', נוה אחיעזר, פרדס כץ, קרית הרצוג ברחובות נורוק ונויפלד.
הורים רבים מסרבים להליך החדש, שיגרום ללחץ ואי סדר בסדר היום.

מסכנות
מתי הם כזה סתם כמו שאני הייתי קופצות בחבל בגינה?
משחקות עם אחים שלהם בצהריים?
מדברות עם אבא אמא?
חיות?
זהו, שאין פה גינות כל 2מטר, משחקים ומדברים בערבים, בימי ראשון ובשבתות. לא אומרת שמושלם אלא שזה לא כזה בלתי נסבל.

ויש פה אבל יותר חופשים, לדוג' , שבועים בדצמבר, שבוע בפברואר, ועוד ימים בודדים פה ושם וחודשיים מלאים לחופש הגדול ועוד שבוע מתישהו לא זוכרת איפה בדיוק

הודעה שקיבלתי:
במשרד החינוך והחינוך העצמאי, הודיעו היום להורים, על יישום החוק ליום חינוך ארוך, החל מיום ראשון הקרוב, ובמרכזה, הארכת יום הלימודים בבתי הספר, שיגיעו עד לשעות זמן העבודה ביום, המורות ילמדו עם התלמידות את החומר הנלמד,
ההארכה תתמקד בערים המוגדרות כפריפריה, כדוגמת בני ברק בשכונות ויז'ניץ, שיכון ה', שיכון ו', נוה אחיעזר, פרדס כץ, קרית הרצוג ברחובות נורוק ונויפלד.
הורים רבים מסרבים להליך החדש, שיגרום ללחץ ואי סדר בסדר היום.
הבת שלי לומדת בויז'ניץ, ולא קבלנו שום הודעה על כך...
ואני מקווה שזה לא נכון. רוצה אותה בבית בצהרים... ממש לא אוהבת את העובדה שהקטנצ'יק בן ה-6 נמצא בכל יום בחיידר עד 3:45.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה