מידע שימושי גבייה בכרטיס אשראי

• הוסף לסימניות
שלום יש לי מכירה ביתית
ואני מעוניין לגבות את הכסף מאנשים דרך אשראי
מה הדרך ההכי פשטוה לשעות זאת

• הוסף לסימניות
לדעתי, להירשם לחברות כמו 'נדרים פלוס' או 'קהילות'
זה מונע ממך את הצורך במסופון.
אפשר לגבות דרך המחשב.
והעמלות שם די נמוכות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש אתר שנקרא יו פיי כך תכתוב בגוגל אני גובה דרכם זה גם דרך אתר במחשב והעמלות שלהם יחסית נמוכות תיצור איתם קשר והם יסבירו לך הכל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך עובד מסופון
והאם כבר מותקן בזה תוכנה
אתה צריך דווקא להעביר כרטיס?
כי אתה יכול באמצעות חברת סליקה, משולם, קארדום, איקרדיט וכו' לסלוק במחשב או בסמארטפון, מה שיש לך.
זה חוסך עלויות אלא אם כן, אתה רוצה דווקא להעביר כרטיס

• הוסף לסימניות
הכי פשוט אצל יו פיי, עבדתי איתם נפלא. אם צריך קבלות אפשרי קארדקום ודומיו (הממשק שלהם לא נוח).
אני מוכר מסוף אלחוטי כחדש של כספיט.

• הוסף לסימניות
חברת סליקה, משולם, קארדום, איקרדיט
קארדקום לפחות אינה חברת סליקה, אלא חשבוניות. הסליקה היא דרך יופיי תמורת אחוזים ולחברה משלמים על החשבוניות סכום יפה (אולי 140 לחודש) כך שזה כבר לא משתלם יותר ממסוף.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי אין על חברת משולם בלי מסופון. פשוט אפליקציה במכשיר שירות לקוחות ממש מעולה!!!!

• הוסף לסימניות
לא גובים סכום חודשי. גיהצת שילמת... יש מסלול שמפקידים את הכסף כל שבוע!!
הם לוקחים 1.4 אחוז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה